personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hiç bişeyi kafama takmam ama boşverci bi adam değilim. hakkım da yedirmem.. bu yenen hak birtek benim değil hepimizim hakkı. şimdi sonucu çarşamba öğrenen biriyle senin durumun aynı mı demek oluyo... bence boşverme.. birileri üzerine giderse böyle şeyler en dip noktaya kadar azalır.. benim fikrim bu.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Çok geriye dönüp bakmadım ama aslımsmmm yazdıklarını eğer "1" diye değiştirdiyse bu ne demektir bişeylerden korkmuş demektir eee niye korktu demekki dedikleri doğru. Yani yarın açıklanır. Eğer ben gelip buraya yalan söylüyorsam yazdıklarımı değiştirmem ki neden korkup değiştireyim tanıdığım yoksa neden korkayım değil mi?

farketmez hepsini değiştirsin.. ben gerekli kayıtlatı yaptım.. ve tesmere mail attım. onlar gerekeni yapacak.. veya ben tespit davası açarak oalrayı tespit ettiricem. hakkımı / hakkımızı yerdirmemk konusunda üzerine gidicem. bu şu demek oluyo eğer aslımsmmm nin söyledikleri doğruysa bi tane köstebek var sonuçları konuşuyo eee ya sınav önceside bu köstebek yine konuşuyosa? ???

tabi böyle biri varsa.. eğer yoksa köstebek falan giden sadece avukat parası olur.. oda saglık olsun. doğruyu öğrenmek için değer.

icinar hoşgeldin bu arada

blackmoney ' Alıntı:
farketmez hepsini değiştirsin.. ben gerekli kayıtlatı yaptım.. ve tesmere mail attım. onlar gerekeni yapacak.. veya ben tespit davası açarak oalrayı tespit ettiricem. hakkımı / hakkımızı yerdirmemk konusunda üzerine gidicem. bu şu demek oluyo eğer aslımsmmm nin söyledikleri doğruysa bi tane köstebek var sonuçları konuşuyo eee ya sınav önceside bu köstebek yine konuşuyosa? ???

Hımm anladım kardeş. Hakkımızı ara tabi arama demiyorum ama yarın açıklansın artık sınav yaaa daha ne zaman ders çalışcaz yaa...

dedikleri doğruysa ve smmm olduysa..smmm olma sevinci kızcağızın taban yapmıştır stresten..yazık..burdan şu sonuç çıkıyor..nerde ne zaman ne konuşulacağı ve /veya ne yazılacağı bilinmeli.

gülümse1907 ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:

Hımm anladım kardeş. Hakkımızı ara tabi arama demiyorum ama yarın açıklansın artık sınav yaaa daha ne zaman ders çalışcaz yaa...

artık gün falan kalmadı ders çalışmak için. İnşallah kalınan ders sayısı 1 veya 2 olur (ilk girenler ve önce sınava girip çok dersi kalanlar için) da çalışamk için zaman kalır.

Bencede ..Madem biliyorsun..Söylenmemesi gereken bilgiyi söyleme..Üstünede hava atma ... :P

Hadi bakalım ...bugün sonuç beklediğimiz son gece olsun inşallah.

deniro ' Alıntı:
dedikleri doğruysa ve smmm olduysa..smmm olma sevinci kızcağızın taban yapmıştır stresten..yazık..burdan şu sonuç çıkıyor..nerde ne zaman ne konuşulacağı ve /veya ne yazılacağı bilinmeli.

ya geride kalan bizlerin stresi bide onu düşün kardeşim :)

Yeni ankete baktınız mı? Çoğunluk sonuçlar açıklanmayacak demiş...
Herhalde sonsuza kadar sır olarak kalacak..... ;D

icinar ' Alıntı:

Bende açıklanmayacağını işaretledim:) Sonuçlar komisyonlarla beraber toprağa gömülüp gitcek sanırım:)

icinar ' Alıntı:

asla açıklanmayacak şıkkı varsa benim için onuda işaretleyin. ;D

icinar ' Alıntı:
Aslında yeni bir şık ekleyelim
Tanıdığı olanlara açıklanacak.. ::)

süper bi şık teklifi..hemen açılsın... gereklenler şıkkı işaretler artık ;D

kıyamet senaryosu : 13 haziran 2008 cuma günü açıklanacak bence. ;)

senaryo 2: 11 haziran çarşam günü Milli Maç sonrası açıklanacak ;D

gerçi,aslımsmmm pazartesi açıklanır demişti.