personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

dede 66 ' Alıntı:
bu arada sonunda sonuçlar benim de rüyama girdi inşallah rüyamdaki gibi çıkar 51 alıp geçmişim

Bende cumartesi günü gördüm rüyamda geçmişim ama aranmıyorum.Okadar kilitlenmişimki aranmaya uyandığımda ohh be rüyaymış dedim. Yani geçtiğime sevinmiyorumda aranmadığıma üzülüyorum :)

bu rüyalar bu defalık ters çıkmaz inşallah bide bu tesmer sonuç sayfasında dönem 56 silinmiş farkettinizmi

Kendimden şüphe ettim bi anda.tesmer beni arasa kaldın dese olsun arandım yaa sonuçta deyip mutlu olacam belkide

ALEX_06 bosver hıc uzatmaya gerek yok ben 1 ay evvelden ogrendım demedım kac kısı gelıp bunun gıbı cumleler kullandı bı kacgundur buna benzer seyler soluyen oldu vede hepsı cok cıddıydı ve sonuclarımızı ogrendık dedı..evet bu kısılerı tanımak ustunluk taslamak degıldır.aslında anca kendınle onur duymak demektir.cunku bu kısılerı tanıyıp cıkacak soruları onlardan ıstememek sınav sonuclarına senın lehıne bır degısımde bulunmalarını ıstememek kendı acımdan bır ahlak ve durustluk mısalıdır.

herkesın bekledıgı gıbı bende acıklanmasını beklıyorum.ama burda ruhsatı aldıktan sonra sınavların daha zorlu olmasını ısteyen bır cok meslek mensubu var.herkes kendını bılıyor.

dede 66 ' Alıntı:
bu rüyalar bu defalık ters çıkmaz inşallah bide bu tesmer sonuç sayfasında dönem 56 silinmiş farkettinizmi

açılıyor

24-25 kasım 2007 sınavı 72.günde açıklanmıştı .4 şubat 2008 de açıklanmıştı.4 şubat 2008 -29 mart 2008 arasında 52 gün var.fakat şu anda 19 temmuza 39 gün var. 52 - 39 =13 gün fark var arada. 19-20 temmuz sınavı 13 gün sonraya yani 2-3 ağustos tarihleri arasına alınmalı..13 gün heba oldu gitti.

bu ertelemeyi ciddi ciddi belirtiyorsunuz ama bugüne kadar hiç erteleme olmuş mu
hem gerekçeleri yok ki ne yani sınavları geç açıklamaları gerekçemi eğer bu erteleme olur bu gerekçe gösterilirse hem komisyon hemde tesmerin idari kadrosu istifa etmelidir.

deniro ' Alıntı:
24-25 kasım 2007 sınavı 72.günde açıklanmıştı .sanırım 2 şubat 2008 de açıklanmıştı.2 şubat 2008 -29 mart 2008 arasında 54 gün var.fakat şu anda 19 temmuza 39 gün var. 54 - 39 =15 gün fark var arada. 19-20 temmuz sınavı 15 gün sonraya yani 2-3 ağustos tarihleri arasına alınmalı..15 gün heba oldu gitti.

4 şubat p.tesi açıklandı hocam.

beni aradıklarında teli geç açacam çalsın dursun.Şimdiye kadar siz beni beklettiniz şimdide ben sizi bekletiyorum.beklemek nasılmış görün bakalım hesabı ::)

ALEX_06 ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
24-25 kasım 2007 sınavı 72.günde açıklanmıştı .sanırım 2 şubat 2008 de açıklanmıştı.2 şubat 2008 -29 mart 2008 arasında 54 gün var.fakat şu anda 19 temmuza 39 gün var. 54 - 39 =15 gün fark var arada. 19-20 temmuz sınavı 15 gün sonraya yani 2-3 ağustos tarihleri arasına alınmalı..15 gün heba oldu gitti.

15 değilde 13 gün gecikme olmuş oluyor ozaman.pek değişen bişi olmamış..

star ' Alıntı:
beni aradıklarında teli geç açacam çalsın dursun.Şimdiye kadar siz beni beklettiniz şimdide ben sizi bekletiyorum.beklemek nasılmış görün bakalım hesabı ::)
numarayı görüp kalp krizini atlatırsan acarsın telefonu:)

Merak ediyorum gerçekten yetiştiremiyorlarmı yoksa bu bir çeşit stratejimi

deeper_blue ' Alıntı:
star ' Alıntı:
numarayı görüp kalp krizini atlatırsan acarsın telefonu:)

Asıl numarayı göremezsem kalp krizi geçirecem :)

star ' Alıntı:

keşke öle olsa ama :) pek umrunda değil ki arayanın. karşı tarafa herhangi bi yaptırımın yok. meslek mensubu olup bu düzene ses çıkarmayana karşı bi rey hakkımız var. Yeni nesil meslek mensubu bilinçlenmedikçe bu düzen böyle gider hatta dahada beter olur. Yeni nesil meslek mensupları birlik olmalılar. başka çözümü yok bu işin.

ALEX_06 ' Alıntı:
star ' Alıntı:

keşke öle olsa ama :) pek umrunda değil ki arayanın. karşı tarafa herhangi bi yaptırımın yok. meslek mensubu olup bu düzene ses çıkarmayana karşı bi rey hakkımız var. Yeni nesil meslek mensubu bilinçlenmedikçe bu düzen böyle gider hatta dahada beter olur. Yeni nesil meslek mensupları birlik olmalılar. başka çözümü yok bu işin.

çok haklısın ruhsatı alınca bugünleri unutmamalıyız
hatta bir grup oluşturmalıyız bişeyleri değiştirebilmek için

kaç gündür hayal kuruyorum. Telefonum çalacak ve tebrikler kazandınız diyecekler diye.. of ya gerçekten bu merak yüzünden hiç birşeye konsantre olamıyorum..

İsmmmo sitesindeki soru cevap bölmünden alıntıdır

Tarih Gönderen Soru
05.06.2008 16:54 İzzet Bilgehan CANIM
Soru : Sayın İlgili, 29-30 Mart tarihlerinde yapılan sınavın 60 gün içinde açıklanacağı söylenmişti. Bu gecikmenin nedeni nedir?

Cevap : TESMER Başkanlığı henüz işlemlerin tamamlanmadığını ifade etmiştir. www.tesmer.org.tr adresinde 2-3 gün içinde ilan edilmesi beklenmektedir.İyi çalışmalar STAJ BİRİMİ [email protected]

şuraya bakın yaa forum bile 400 sayfa oluyor.Daha komisyondan ses seda yok.

ALEX_06 ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:

benmi yanlış biliyorum arkadaşlar ama kasım sınavında cuma günü 3 gibi aradılar bizim arkadaşları
aynı gün akşam internete verildi yani 1 şubatta açıklandı

bakalım 400e geldiğimizdede hala sonuçmu bekliyor olacğz.