personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

aslında çok sloganım var ama sansüre takılır

arkadaşlar tesmer iptal olan fin.tab.analizi ile açıklama yapacakmış şimdi konuştum

bende de 2 tane
vergi ve analiz

basın toplantısımı yapacakmış ntv de

finansal tablolardan son hakkına giren var mı

fin.tab.analizindeki iptal olan sorunun doğru kabul edilmesi gerektiği ile ilgili emsal teşkil eden danıştay kararını göndermiştim komisyon görmüş yazıyı

görmüştür yazıyı eminimde kanunlar uygulanmıyor bu ülkede herkes kendi havasında malesef

nihatserbest ' Alıntı:
arkadaşlar tesmer iptal olan fin.tab.analizi ile açıklama yapacakmış şimdi konuştum

sitedemi açıklama yapacakmış

tek hakkımız bilgi edinme hakkı ,onuda 71.gün diye fax çekip yok etmeliyim

TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ
ANKARA

29-30 Mart 2008 tarihinde yapılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yeterlilik sınavlarının sonuçları (bugün itibari ile) 71 gün olmasına rağmen açıklanmamıştır. Sınav sonuçlarının açıklanmasında yasal süre geçilmiş olup, Temmuz ayındaki sınavlara da çok az zaman (39 gün) kalmaktır.

Bu hususların gözönüne alınıp, sınav sonuçlarının açıklanma zamanının bir duyuru ile bildirilmesi hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim.

İyi çalışmalar dileğiyle,

Daha öncede bi arkadaş yazmıştı

fin.tab.analizi ile ilgili açıklama derken sitede yapılacak duyurudan bahsediyorum

Dünya küreselleşmiş durumda. Bence Tesmer sınav sonuçlarını okumakta zorlanıyorsa HİNDİSTAN veya ÇİN'den yardım alabilir. Hem ucuza getirir. Hemde kollama adam kayırma olmaz. Stajerin Çinli veya Hindistandan prof. tanıdığı da olmaz herhalde. Hemde jet hızıyla açıklanır. Uğraşmasın boşuna 60-70 gün.yazık değil mi iş kaybı..

hazır açıklama yapmışken bizim sınav sonuçlarınında bir açıklamasını yapıverseler

zaten haberi yokmuymus herseyi biz mi takip edecez odaların hukuk biirmleri var onların uyurması lazım.

nihatserbest ' Alıntı:
fin.tab.analizi ile ilgili açıklama derken sitede yapılacak duyurudan bahsediyorum

ne zaman olacakmış bu açıklama

tesmerin sitesi kitlenmesi gerekirken forum kitleniyor acaba sonuçları forumdan mı verecekler

sevcan ' Alıntı:
nihatserbest ' Alıntı:

ne zaman olacakmış bu açıklama

Sonunda bişey açıklayacaklar yani.sınav sonuçlarını açıklayamasalarda ;D