arkadaş çok ciddi ;D önceki mesajınrcn ' Alıntı:oooooff off kömür gibi yanıyorum ...
gülümse1907 ' Alıntı:Nrcn arkadaşım, senide anlıyoruz hepimiz aynı durumdayız, ama bırakda biraz kendimizle ortamla felan dalga geçelim yoksa bu cuma gelmez yani![]()
nrcn ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:nrcn ' Alıntı:arkadaşım yazılanları okumuyor musun?
burda stres içindeyiz
sayfa saymalar ... fıkralar ... gülmeler ... ciddiyet bu mudur ? ....
Peki stresi atmak için ne yapalım? Bi önerin varmı? Yasmı tutalım forumd
hayır, devam edelim arkadaşım ... yıldız falan sayalım ... zaten sinirim tepemde ... cılkı çıkmış ...
rukivverh ' Alıntı:arkadaş çok ciddi ;D önceki mesajınrcn ' Alıntı:oooooff off kömür gibi yanıyorum ...
ayrıca moderatörlüğe özendi galiba![]()
tamam oynamazsan oynama o zaman ver misketleriminrcn ' Alıntı:rukiverh
çocukça oyunlar oynayamam
yazdığın mesajları bularak, yarışma gini ... anladın ?!?!
tura ' Alıntı:nrcn ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:nrcn ' Alıntı:arkadaşım yazılanları okumuyor musun?
burda stres içindeyiz
sayfa saymalar ... fıkralar ... gülmeler ... ciddiyet bu mudur ? ....
Peki stresi atmak için ne yapalım? Bi önerin varmı? Yasmı tutalım forumd
hayır, devam edelim arkadaşım ... yıldız falan sayalım ... zaten sinirim tepemde ... cılkı çıkmış ...
arkadaş, o zaman ciddi arkadaşların yanına gitsin ne işi var ki burda kendine başka forum bulsun yaaaa
amma ciddiymiş canım
Olma mı hemen yaparlar... hatta onun için can siperhane çalışıyordurlar...tura ' Alıntı:abi bunlar bi
akşamüstü operayonu yaparlar mı?
Yalannnnnnnnnnnnn, yalannnnnnnnnnzeynepyaroglu ' Alıntı:son bi kez daha aradım tesmeri....komisyon kesin bi açıklama yapmış bu hafta içinde bu iş bitecekmiş....heran bekliyoruz dediler bana .....yani yarın öbürgün olabilirmiş....
serengeti ' Alıntı:abi bu sefer 400 üncü sayfaya yazı yazacam ha gayret