Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ogün bey izmiri aramıştınız değilmi daha öce tekrar bi sorsanız

hocam sınavın geç açıklanması halinde elbette dava açılabilir buradaki hüküm şu 60 günlük süre eger kanundan kaynaklı ise somut norm denetimi için bu madde alt mahkemede anayasaya aykırılık iddası ile anayasa mahkemesine götürülebilir ancak bu neredeyse imkansız gibi eger yönetmelik kaynaklı bir hüküm ise danıştaya götürülebilir son hakkı olanlar için durum biraz daha farklı onlar direkt yürütmeyi durdurma talepli sonuca itiraz davası açmalılar sırf 60 günden geç açıklandığı için dava açılması halinde dava da bin b,ir hukuksal bahane sunulacağından bir şey elde etmek zor ötesi

sen öyle diyosunda gül sakmak öyle demiyor kasım sınavının da 40/60 olduğunu söylüyor

nguroy ' Alıntı:
Bir arkadaşınızdan aldığım özel mesajı yorumsuz olrak aşağıya aktarıyorum.

"Nizam Bey merhaba,

Yeterlilik sonucu bekliyoruz, forumu takip ediyoruz fakat forumdaki mesajlar artık iyice düşmeye başladı. Sayfalarca boş mesaj, kayda değer birşey ararken, bu mesajları okumak ... Yeterlilik sayfası mı sohbet sayfası mı? Gerçekten bilgi paylaşımı yapacak insanlar siteye girmemeye ve takip etmemeye başlıyor. Ben uyarı yapılmasını rica ediyorum.

Teşekkkür ederim ...

Kolay gelsin ... "

Uyarıyı dikkate alıyorum. Rahatsız ettiğim meslektaşlarımdan da özür diliyorum. Psikolojimiz bozuldu iyice o yüzden bu tür bi sohbet oldu. Kusura bakmayın.

uzun bir suredir forumları takip ediyorum.Kişiler degissede sorunlar hicbir zaman degismemis ve degisebilecek gibide gozukmuyor.ruhsat sahibi olan arkadaslarımız ya cekdikleri dertleri unutuyorlar veya pastadan pay kaptırmamak icin elllerini tasın altına sokmuyorlar.

Nizam Bey merhaba,

Yeterlilik sonucu bekliyoruz, forumu takip ediyoruz fakat forumdaki mesajlar artık iyice düşmeye başladı. Sayfalarca boş mesaj, kayda değer birşey ararken, bu mesajları okumak ... Yeterlilik sayfası mı sohbet sayfası mı? Gerçekten bilgi paylaşımı yapacak insanlar siteye girmemeye ve takip etmemeye başlıyor. Ben uyarı yapılmasını rica ediyorum.

Teşekkkür ederim ..

kimsenin kimseye tahammul edebilecek durumu kalmadi galiba cok uzucu.mart 2008 diyıor konu baslıgında yanı sinav sonucunu beklıyor herkes vede beklerken paylasiyorlar sıkıntılarını vede geyikde olmus olabilir.paylasılması beklenen sey sınavlar acıklandı sozudur.bu durumda okuyacagına o arkadasımız tesmerı veya odasını arasın sorsun.ve ilk bilgi almayı dusundugu burda yazan ınsanlara modlara sikayetını dile getirmeden yazmasını ısterdım.saygılar..

WÖBER ' Alıntı:
ogün bey izmiri aramıştınız değilmi daha öce tekrar bi sorsanız
İzmir artık tarih vermiyor. Her an olabilir diyor.

daha önce bu mesajı yazmıştım tekrarlıyorum.
Öğrenci İşleri Şefi olan Gül Sakmak maliyet sınavı soru değerleri hakkında bilgi verme hassasiyetini gösterdiniz. Mümkünse sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi belirtiniz. Madem komisyon ile bağlantılısınız buna da cevap verin. Bunla ilgili mail atarsanız sevinirim

sayın ogün güneş

25 Kasım 2007 yapılan maliyet muhasebesi sınavının soruları eşitdeğerdedir. ( 50, 50)

bilgilerinizi rica ederiz.

Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi

YENİUYE ' Alıntı:
hocam sınavın geç açıklanması halinde elbette dava açılabilir buradaki hüküm şu 60 günlük süre eger kanundan kaynaklı ise somut norm denetimi için bu madde alt mahkemede anayasaya aykırılık iddası ile anayasa mahkemesine götürülebilir ancak bu neredeyse imkansız gibi eger yönetmelik kaynaklı bir hüküm ise danıştaya götürülebilir son hakkı olanlar için durum biraz daha farklı onlar direkt yürütmeyi durdurma talepli sonuca itiraz davası açmalılar sırf 60 günden geç açıklandığı için dava açılması halinde dava da bin b,ir hukuksal bahane sunulacağından bir şey elde etmek zor ötesi

eee o zaman diosunki biz Tesmer e açılacak davada kanuna uymadıgı için magduriyetimiz olmasına ragmen hak elde edecek bişeyimiz yok ! ben yazdıgınızdan onu çıkardım.

yani halk arasındaki deyimle "yırtılan yine hacı bekirin yakası".

tesmer artık komisyondan gelmedi demiyor bu hafta içinde açıklanacak diyor ismmmo da bu hafta açıklanır diyor muhtemelen artık işin suyunun çıktığını anladılar

sayın ogün güneş

25 Kasım 2007 yapılan maliyet muhasebesi sınavının soruları eşitdeğerdedir. ( 50, 50)

Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi

YENİUYE ' Alıntı:
tesmer artık komisyondan gelmedi demiyor bu hafta içinde açıklanacak diyor ismmmo da bu hafta açıklanır diyor muhtemelen artık işin suyunun çıktığını anladılar
Ben 1 saat önce aradığımda komisyondan gelmediğini söylemişlerdi ama. Gelir gelmez nete vereceğiz demişti. Ha bu arada nete ve odalara aynı anda dağıtıyoruz dedi oradaki adam.

emretaha ' Alıntı:
sayın ogün güneş

Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi

Tanık diye çağırmasınlar :)

sayın başar bey

Komisyon hocası ile görüşerek tekrar teyit ettim puanlama 40/60 dır.

aşağıdaki mail sehven gönderilmiştir.

zaten kasım 50 50ydi vede martta farklı olduğunu öne sürüyorlar

dava zaten tesmere açılmayacak dava turmob a açılacak tesmer davanın muhatabı değil bu tip davalarda çok sağlam veriler olmadan 60 gün süresine illişkin bir şey kazanmanız zor ama kendi kagıdınız için şansınız çok daha fazla

ya dede sen anlamıyormusun kasımında 40/60 olduğunu yazmış kadın hala diyorsunki 50/50 ,50/50 ise nşiye mart 40/60 bunun peşindeyiz.

yavvv arkadaşlar şu dava mava olayını bitirin artık. ustamın bi lafııı var ananı öpen kadı demiş kimi kime şikayet edecen

daha onceki sınavlarda sorunun puanı belirtilmediyse 50 puan olarak gecerliydi.bu sınavda neden 40/60 olarak degerlendirilmis.ilginc.sınavla ilgili hersey tam bir muamma olmaya basladi.ist odasi ile bende gorustum cumaya kadar her gun acıklanabilir diye duyum almıslar: