nguroy ' Alıntı:Bir arkadaşınızdan aldığım özel mesajı yorumsuz olrak aşağıya aktarıyorum.
"Nizam Bey merhaba,
Yeterlilik sonucu bekliyoruz, forumu takip ediyoruz fakat forumdaki mesajlar artık iyice düşmeye başladı. Sayfalarca boş mesaj, kayda değer birşey ararken, bu mesajları okumak ... Yeterlilik sayfası mı sohbet sayfası mı? Gerçekten bilgi paylaşımı yapacak insanlar siteye girmemeye ve takip etmemeye başlıyor. Ben uyarı yapılmasını rica ediyorum.
Teşekkkür ederim ...
Kolay gelsin ... "
İzmir artık tarih vermiyor. Her an olabilir diyor.WÖBER ' Alıntı:ogün bey izmiri aramıştınız değilmi daha öce tekrar bi sorsanız
YENİUYE ' Alıntı:hocam sınavın geç açıklanması halinde elbette dava açılabilir buradaki hüküm şu 60 günlük süre eger kanundan kaynaklı ise somut norm denetimi için bu madde alt mahkemede anayasaya aykırılık iddası ile anayasa mahkemesine götürülebilir ancak bu neredeyse imkansız gibi eger yönetmelik kaynaklı bir hüküm ise danıştaya götürülebilir son hakkı olanlar için durum biraz daha farklı onlar direkt yürütmeyi durdurma talepli sonuca itiraz davası açmalılar sırf 60 günden geç açıklandığı için dava açılması halinde dava da bin b,ir hukuksal bahane sunulacağından bir şey elde etmek zor ötesi
Ben 1 saat önce aradığımda komisyondan gelmediğini söylemişlerdi ama. Gelir gelmez nete vereceğiz demişti. Ha bu arada nete ve odalara aynı anda dağıtıyoruz dedi oradaki adam.YENİUYE ' Alıntı:tesmer artık komisyondan gelmedi demiyor bu hafta içinde açıklanacak diyor ismmmo da bu hafta açıklanır diyor muhtemelen artık işin suyunun çıktığını anladılar
emretaha ' Alıntı:sayın ogün güneş
25 Kasım 2007 yapılan maliyet muhasebesi sınavının soruları eşitdeğerdedir. ( 50, 50)
bilgilerinizi rica ederiz.
Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi