Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

eğer iki mesajda kasım sınavına aitse ya gül sakmak birşey bilmiyor yada yanlış bilgilendiriliyor demektir. Çünkü arkadaşlarım arasında birinci soruyu normale göre yapıp kalan yok diğer soruları da yanlış bende hesaplama hatasından kalmıştım

50/50 olması gerekiyor puanlamanın ozaman niye 2 soru soruyorsun 1 soru sor yapan yapsın geçsin.eğer 40/60 sa 1.soruyu sormanın bi anlamı yok 1.soruyu yapan geçemez

wöber haklısın kardeş te saçma sapan tahminler yürütmekten se ileride yapabileceğiz konular hakkında bilgi sahibi olmak daha iyi olmaz mı sence

Sabah adana odayla konuşan arkadaş tekrar arayabilirmi.bugünde bitiyor.

bir standart yok işte sınavlarda kim kime dum duma bazısı 1 yapmış geçmiş bazısı yapmış kalmış ama neye göre kimse bilmiyor.

belki 1 soruyu yapamayip 2.ci soruyu yappan vardir:)

onun için diyorum ya net 40 alırsam açarım davayım ama havayı alırım ama ruhsatı benim tek ders birşey kaybetmem ki

haklısın kardeş te zaten canımız sıkkın bunaldık dava da açssak ne yapsak yapalım bu düzen değişmez bizlerin cürmü ne kadarki yaktığımız yer büyük olsun

yine de özür diliyorum forumdan can sıkıcı konulara girdiğim için

Bugün açıklanacak demişti adanadaki oda değilmi.

Eğer bugün açıklanacaksa bu saatlerde aramalrın olması lazım.Yoksa bugünde hayal olur.

her an acıklanabilir odalar aramadan nete bile verebilirler

bu işte kesin bir terslik var. benim tahminim analiz sınavı yeniden değerlendirmeye alındı gecikmede ondan kaynaklanıyor olabilir

dede 66 ' Alıntı:
bu işte kesin bir terslik var. benim tahminim analiz sınavı yeniden değerlendirmeye alındı gecikmede ondan kaynaklanıyor olabilir

Evet olablir.Analizden tek dersi olanların kağıtlarını yeniden gözden geçiriyorlardır.

geçen sınavdaki 72 günlük rekor bile kırılıyor galiba :'(

Yokmu aranan daha arkadaşlar

odaların aramasinin nedeni sizinle ilgileniyoruz hemen ruhsatı alınki para odeyın telkinlerinde bulunuyorlar.kasım sınavında odalar hala aramaya devam ederken cogu kimse netten ogrenmisdi sonuclarını.cok ılgınc durumlar var komisyon kagitları evlerindemi okuyor,tesmerdemi,sonuclar nete nasıl aktarıyorlar,haklarımızın yenip yenmedigi.ist odası en fazla uyeye sahip oda galiba ve tesmerdede etkin olmali ama o bile bir acıklama yapamiyor.

yokk sanırım.enazından bizim içimizden aranan kimse yok henüz.