Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

cumayamı kalacak acaba gerçekten yaa.O ihtimali düşünmek bile istemiyorum :-X

Adanadaki arkadaş arayabildimi

Ayyy nerdesiniz millet yaa kendi kendime mi konuşuyorum

Herkes odayı arıyor herhalde.Yada oda herkesi arıyor benim haberim yok;D

istanbul odasından alınan son bilgi . onlarda ankara tesmerden almışlar bilgiyi perşembe veya cuma kesinnn

O L M A Z O L M A Z B U K A D A R O L M A Z !!!!!!!!!!!

alomaliye girilmiyordu.server hata veriyordu yogunlukdan herkes sonuclarin acilmasini burdan mı takip ediyor.bir arkadas zaten demisdi persembe ve cuma bencede cuma olabilir persembe ararlar cuma acıklanır

Forum çok yavaşladı. Bağlantı da sorun var. Sanırım ben yazmıyorum diye:) Neyse konuyu dağıtmayım:)

aman herkesi delirttikten sonra açıklasalar nolur açıklamasalar nolur bizdeki iki haftalık beyin yorgunluğu ve stres zaten aldı götürdü götüreceği kadar açıklamasınlarrr yaaaa

temmuzda secim yapacaklar için vakit daraldi.acıklanmadan cogunluk kitaplari eline almiyor.zor bir durum.gülümse sorumluluk bilincinde gordum seni.:)

cuma günü açıklarlarsa.34 gün kalıyor.....4 gün alışmayla geçer.nasıl.olduda böyle oldu diye..kalır 30 gün..15 er günden anca 2 ders biter.o da tam olmaz.ne anladık bu işten..

HKN ' Alıntı:
temmuzda secim yapacaklar için vakit daraldi.acıklanmadan cogunluk kitaplari eline almiyor.zor bir durum.gülümse sorumluluk bilincinde gordum seni.:)

Arkadaşım ismimi zikrederek yazmayın Allah aşkına yaa sonra cvp hakkım doğuyor:) Sonra seviye düşüyomuşmuş...

Bence en geç perşembe açıklanır yarında olabilir. Bu arada not paylaşımı yapcaz bi yere kaçmayın arkadaşlar

arkadaşlar tekirdağ odayı şimdi aradım.hiç bişey belli değil diyorlar.hala okunuyormuş kağıtlar.gerçi bu bilgiyi veren ne kadar biliyo o da ayrı bi konu.açıkçası kimsenin bişey bildiği yok.herkes muhtemel bilgiden söz ediyor.kesin diye birşey yok.ama kesin olan şu ki meslek onuru diye bişeyden söz ediliyo ya ençok ta beni üzen bu... artık ne onuru kaldıysa.veya bu öğretilerle neyi ifade etmek istiyorlarsa bu kesinlikle kabul görmeyecektir benim vicdanımda.kendilerinin ihlal ettiği yönetmeliklerle benim stajıma yön vermeye çalışıyorlar.resmen saçmalık.yönetmelik çıkar, herkes e-use ye para yatırsın cd leri izlesin yoksa nana yaparım.stajını iptal ederim diyor.bir başka yönetmeliktede sınav sonuçları iki ay içinde tahtalara asılır diyor ama kimse bunlara nana yaparım diyemiyor.çok feci bi şekilde acınacak haldeyiz.durumumuz içler acısı onurmuş, onurmu bıraktınız insanda.komisyon bu beyaz mesleğin üzerinde kara bir leke gibi sırıtıyor.sadece sstajerlere işleyen yönetmelik maddeleride türmobun kamburu gibi duruyor.odalarda bu kamburun bir parçası gibi geliyor.

Baksana; Alan razı satan razı,sanki belgeli olup turmobun üyesi olanlar sanki hiç bu yollardan geçmediler.Özellikle 2004 den sonrası

arkadaşlar tesmer sonuçları foruma yüklüyor galiba siteden önce forum bu kadar yavaş açıldığına göre (ciddi ciddi heyecanlanıyorum forum açılırken biri arandım yazmışmıdır acaba diye:))

simdi banada soz hakkı dogdu:) seviyeyi kim belirliyor burdakine seviyesizlik diyen arkadasimiz acaba hergun rtuk gazeteleri tvleri arayip onlarda biraz seviyeli davranin diyor mu merak ettim yoksa garazi bizemi:)

sınavlar hakkinda bilgi veren arkadaslarin tesmerde ve odada tanidigi var mi