Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
arkadaşlar tekirdağ odayı şimdi aradım.hiç bişey belli değil diyorlar.hala okunuyormuş kağıtlar.gerçi bu bilgiyi veren ne kadar biliyo o da ayrı bi konu.açıkçası kimsenin bişey bildiği yok.herkes muhtemel bilgiden söz ediyor.kesin diye birşey yok.ama kesin olan şu ki meslek onuru diye bişeyden söz ediliyo ya ençok ta beni üzen bu... artık ne onuru kaldıysa.veya bu öğretilerle neyi ifade etmek istiyorlarsa bu kesinlikle kabul görmeyecektir benim vicdanımda.kendilerinin ihlal ettiği yönetmeliklerle benim stajıma yön vermeye çalışıyorlar.resmen saçmalık.yönetmelik çıkar, herkes e-use ye para yatırsın cd leri izlesin yoksa nana yaparım.stajını iptal ederim diyor.bir başka yönetmeliktede sınav sonuçları iki ay içinde tahtalara asılır diyor ama kimse bunlara nana yaparım diyemiyor.çok feci bi şekilde acınacak haldeyiz.durumumuz içler acısı onurmuş, onurmu bıraktınız insanda.komisyon bu beyaz mesleğin üzerinde kara bir leke gibi sırıtıyor.sadece sstajerlere işleyen yönetmelik maddeleride türmobun kamburu gibi duruyor.odalarda bu kamburun bir parçası gibi geliyor.