Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

merhaba,az önce tekrar aradım tesmeri ve cevap aynı malesef..ne zaman açıklanacağı belli değil diyorlar

tesmer hep ole diyor kasımdada sınavlar aciklandigında belli olmadi bizi takip edin dıyordu.tesmere bir tavsiye numarasını 0900 yapsin stajerlerden bide bu yolla para kazansinlar.

biz tesmeri arayıp soruyoruz ama zaten ellerine gelmiş olsa bile sonuçlar geldi sisteme yükleniyor demezler gibi geliyor bana

janset16 ' Alıntı:
biz tesmeri arayıp soruyoruz ama zaten ellerine gelmiş olsa bile sonuçlar geldi sisteme yükleniyor demezler gibi geliyor bana

Bu sözüne katılıyorum. Odalarda tanıdığı olanlar varsa odalara baskı yapın.

o değilde açıklandığında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
75 gün bekle sonrada kaldığını öğrenmek çok feci olsa gerek inşallah herkes geçer

tesmer ole durumda yarın acıklanıyor diye bildiriyor yeterki ellerine gelsin mesai yaparlar gece bile acıklarlar

Arkadaşlar Haber sitesi, gazete, tv lere mesaj atalım. Bu olayı gündeme taşısınlar. Bir önceki sınav 72 gün bunda da 72 gün oldu açıklanmadı. Bir iki aday görüşü alsınlar, (Perişan olduk ya) ne iş yapabiliyoruz ne de ders çalışabiliyoruz. Bu tamamen suç 60 gün de açıklanması gereken sınavın 70 günde açıklanması. Biz böyle sessiz kalırsak, önümüzdeki dönemde bu sıkıntıları çekeceğiz. Bence bu olay haber değeri taşıyor. Hangi çağda yaşıyoruz ya. (Forumda 430 sayfa açılması ki sınav açıklanana kadar 500'ü bulur, bu bile ayrı haber ya)

zaten 430 sayfanin oldugundan haberleri vardir.msn forumlari emailleri takip ediyorlarmis ya.:)

HKN ' Alıntı:
zaten 430 sayfanin oldugundan haberleri vardir.msn forumlari emailleri takip ediyorlarmis ya.:)

buraları takip ettikleri içinmi kağıtlarımızı okuyamamışlar:)

onlar degil hersey dinleniyor diye gazetelerde haber ciktiya devletin kurumlari onu kastettim.yoksa komisyon ne yapar ne eder bilgim yok.ankarada olsam gidecem tesmere kapısında bekleyecem kimler giriyor kimler cikiyor binadan :)

HKN ' Alıntı:
onlar degil hersey dinleniyor diye gazetelerde haber ciktiya devletin kurumlari onu kastettim.yoksa komisyon ne yapar ne eder bilgim yok.ankarada olsam gidecem tesmere kapısında bekleyecem kimler giriyor kimler cikiyor binadan :)

Ben Ankara'dayım. Patronda öyle diyodu. Git kapısında yat kalk diyodu:)

bende cadir var yolluyum mu sana.:)ilk gunku gidan benden.bu aksam mesai ye basla.temmuzda sana faydasi olur:)

oktay_ gazetelerin daha onemli isleri var bunların hıcbırı haber degeri tasimıyor cunku meslek stajerlerinden baska kimseyi ilgilendirmiyor.benım gazeteci tv cu arkadaslarım var ilgi bile goıstermediler.

HKN ' Alıntı:
bende cadir var yolluyum mu sana.:)ilk gunku gidan benden.bu aksam mesai ye basla.temmuzda sana faydasi olur:)

Lütfen olayı geyiğe çevirmeyelim:) Ben sınavla ilgili konuşmak istiyorum:)

buyur soz sende icine dok ne ogrenmek istiyorsun nasıl bilgiler vereceksin seni dinliyorum:)

gülümse1907 ' Alıntı:
janset16 ' Alıntı:

Bu sözüne katılıyorum. Odalarda tanıdığı olanlar varsa odalara baskı yapın.

Yahya arıkan ve diğer yönetim kurulu üyeleri şu anda antalyadamışlar.Onlar gelmeden de açıklanacağını sanmıyorum.En azından İhsan beyin gelmesi lazım aramaları o yapacak(ilk araması olacak bu arada ) Ama perşembe günü döneceklermiş herhalde.onlarla ne alakası var sonuçların demeyin istanbul oda aramadan sonuçlar açıklanmaz.

Ama bu seferlik inşallah sekreterlere aratırlar da yarın bu iş biter.

HKN ' Alıntı:
buyur soz sende icine dok ne ogrenmek istiyorsun nasıl bilgiler vereceksin seni dinliyorum:)

Ay heycanlandım. Dur birden soramam öyle:)

Ben şimdi Ankara odasını bi arıyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar
Bu tesmeri aradığımda bu hafta içi cevabı aldım,

sonra ö.sonra ismmmo yı aradım onlarda perşembe cuma diyor,

(Bence bilmiyoruz demekten onlarda sıklıdı o yüzden perşembe cuma diye sallıyorlar)