janset16 ' Alıntı:biz tesmeri arayıp soruyoruz ama zaten ellerine gelmiş olsa bile sonuçlar geldi sisteme yükleniyor demezler gibi geliyor bana
HKN ' Alıntı:zaten 430 sayfanin oldugundan haberleri vardir.msn forumlari emailleri takip ediyorlarmis ya.![]()
HKN ' Alıntı:onlar degil hersey dinleniyor diye gazetelerde haber ciktiya devletin kurumlari onu kastettim.yoksa komisyon ne yapar ne eder bilgim yok.ankarada olsam gidecem tesmere kapısında bekleyecem kimler giriyor kimler cikiyor binadan![]()
Kardeş ben ne diyorum sen konuyu nereye çekiyorsun.HKN ' Alıntı:zaten 430 sayfanin oldugundan haberleri vardir.msn forumlari emailleri takip ediyorlarmis ya.![]()
HKN ' Alıntı:bende cadir var yolluyum mu sana.ilk gunku gidan benden.bu aksam mesai ye basla.temmuzda sana faydasi olur
![]()
gülümse1907 ' Alıntı:janset16 ' Alıntı:biz tesmeri arayıp soruyoruz ama zaten ellerine gelmiş olsa bile sonuçlar geldi sisteme yükleniyor demezler gibi geliyor bana
Bu sözüne katılıyorum. Odalarda tanıdığı olanlar varsa odalara baskı yapın.
HKN ' Alıntı:buyur soz sende icine dok ne ogrenmek istiyorsun nasıl bilgiler vereceksin seni dinliyorum![]()