Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

aaa heyacanlanma otur bir yere su getirin.:) ihsan bey dedigin kisi oda sekreteri galiba.zaten yahya arikan aramiyor bildigim kadarıyla herkesin sekreteriarıyor oda sekreteride aramaz sekreterleri var onlar telefoon acar.hemde ist odasi aramadan acıklanmaz diye bırsey yok.hangi kanunda yaziyor.

bakiyorumda persembe ve cuma acıklanacak diyen bir kisi vardı forumda demekki en iyi istihbarata o sahipmis.

Ankara odasını aradım. Bilmiyorlarmış. Komisyondan gelmişmidir sizce dedim. Ne dese beğenirsiniz? Efendim nasıl yani dedi:) Tamam kapat dedim.

ne gelmez cumaymış.
3 haftadır cumayı bekliyoruz bir türlü gelemedi
bence cuma demek işlerine geliyor hafta sonuna kadar vakit kazanmış oluyorlar

HKN ' Alıntı:
aaa heyacanlanma otur bir yere su getirin.:) ihsan bey dedigin kisi oda sekreteri galiba.zaten yahya arikan aramiyor bildigim kadarıyla herkesin sekreteriarıyor oda sekreteride aramaz sekreterleri var onlar telefoon acar.hemde ist odasi aramadan acıklanmaz diye bırsey yok.hangi kanunda yaziyor.

bakiyorumda persembe ve cuma acıklanacak diyen bir kisi vardı forumda demekki en iyi istihbarata o sahipmis.

Sekreter kızlar arıyor önceden yücel beye bağlıyorlardı şimdi ihsan beye bağlayacaklar.

Öyle bir kanun tabiki yok ama geriye dönüp bir bakın istanbul oda aramadan sonuçlar açıklanmışmı

Aslında arama diye bir kural kaidede yok ama aranıyor işte

kanuna bakarsanız çoktan sonuçların açıklanmış olması lazımdı değilmi

bugün evliliğimin birinci yıldönümü aransaydım çok güzel olacaktı...

evet sevgili hkn ben dedim benimde kulağıma o şekilde geldi perşembe veya cuma..kesşke daha önce açıklansada yeterki bende böyle bir konuyla mahçup olayım..ama ben kendimi psiklojik olarak hazırlamaya başladım..oncesi sürpriz olsun..bu arada sevgili yiğtoğlu bende tekirdağ odasına kayıtlıyım..çerkezköyde ikamet ediyorum ve çalışıyorum..

sınavların geç açıklanması karşısında hiç birşey yapamamak çok kötü, bu durum karşısında ne yapabiliriz arkadaşlar fikri olan varmı ?

eskiden bu kadar talep yoktu her donemde yeni kisiler sinavlara katılıyor birde biriken derslerden kisileri dusununce sayı haliyle cogaliyor.ben kendimce komisyonu suclu gormuyorum cunku a b c ymm ve smmm sınavlarını okuyorlar.ve haksızlık etmemek ıcın dikkatli okuduklarını dusunuyorum ve ne zaman ellerine kagitlar geciyor ne zaman okuyorlar merak ettigim konu bu.sorumlu bir kurum varsa tesmerdir.

katılıyorum sana. ama en azından bi açıklama yapsalar iyi olurdu. yada tesmer topu hep komısyona atıyoo. komısyon suçlu duruma düşüyoo.komısyon napsın altı ustu 7 kişi

arkadasım kadiriko nasıl konusuyorsun oyle ...seni terbiyeye davet ediyorum...kelimelerine dikkat et..zaten gergin herkes..sakin olalım..

Yukardaki hakim adayı arkadaşların yaptığı gibi hukuki bir mücadele yoluna girebiliriz.

1.Kanunda yazab 60 gün süreyi doldurdular ve sınav sonuçlarını açıklamadılar,adayları mağdur ettiler.

2.Sınavda bazı derslerin puanlamasını verdiler bazı derslerin punalamasını vermeyerek dersler arasından çifte standart yaptılar ve öğrencilerin bir çoğunu yanılgıya düşürdüler.

3.Sınavda hatazlı soru sordukları halde soruyu iptal etmediler,es geçin dediler.

4.Sınav sonucunda cevap anahtarını yayınlayarak şeffaflığı sağlamadılar.

o kadar çok sebep var ki yok mu arttıran?

binlerce kişi bu sınav sonucunu bekliyor. mağdurmuyuz mağduruz ama derdimizi kimseye anlatamıyoruz elimiz kolumuz bağlı böyle bekleyip duracakmıyız bişiler yapmalı ama ne???

kadir murat ' Alıntı:
arkadasım kadiriko nasıl konusuyorsun oyle ...seni terbiyeye davet ediyorum...kelimelerine dikkat et..zaten gergin herkes..sakin olalım..
Gayet tebiyeli bir şekilde yazdım,başta kendime söyledim!aksini iddia eden varsa onu dinleyelim!Haberi okursan ne demek istediğimi anlarsın,bizde burda ancak birbirimize derdimizi yanıyoruz başta kendim olmak üzere!

meclisteki avukatlar cok iyi calısıyor meclıs komisyonlarınla kendi lehlerine onerge veriyorlar ama smmm olanlar pasifler.avukatlarla karistirmamak lazım smmm sınavları kanunla duzenlenmistir.haksızlık yapıyor olabilirler ama bunların hukuki boyutundan bir sonuc alacagimizi dusunmuyorum.sonucta atamalari yapan maliye bakanlıgı.bizim bilinclenmemizden onemlisi turmob un buna bir cozum bulması.

bu sınavı da ösym'ye devretsinler ki herkes daha bi eşit koşulda sınava girin, böylece başarımızı ya da başarısızlığımızı kendimize maledebiliriz..

itiraz etme hakları var çünkü sınavları test ve ösym cevap anahatarını sınavdan bir gün sonra yayınlıyor,ya bizde?

bugüde gitti yarın ola hayrola

finansal tablolar finansal muhasebe test nasıl olur.o zaman sansa sınav kazananlar bile olabilir.en iyisi sınavlar acıklandiktan sonra sınav kagitlarımızı gorebilmemis lazım nerden not kırmıslar veya tanıdıklarımızla karsılastırıp herkese asıt davranılmısmı ogrenme hakkıına sahip oluruz.