Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

HKN ' Alıntı:
finansal tablolar finansal muhasebe test nasıl olur.o zaman sansa sınav kazananlar bile olabilir.en iyisi sınavlar acıklandiktan sonra sınav kagitlarımızı gorebilmemis lazım nerden not kırmıslar veya tanıdıklarımızla karsılastırıp herkese asıt davranılmısmı ogrenme hakkıına sahip oluruz.

Bencede kağıtları geri dağıtsalar süper olur. Bundan sonraki sınava ona göre çalışırız.

tabi sınav kağıtlarını görmemiz başkalarının kağıdıyla karışılaştırabilmemiz lazım, yanlışlarımız da kırmızı kalemle yuvarlak içine alınmalı...

HKN ' Alıntı:
finansal tablolar finansal muhasebe test nasıl olur.o zaman sansa sınav kazananlar bile olabilir.en iyisi sınavlar acıklandiktan sonra sınav kagitlarımızı gorebilmemis lazım nerden not kırmıslar veya tanıdıklarımızla karsılastırıp herkese asıt davranılmısmı ogrenme hakkıına sahip oluruz.
bizdede o zaman klasik cevap anahtarı yayınlasınlar,ve puanlamasınıda yanına yazsınlar,çok mu zor !

kağıt dağıtmak mı ya bunlar kağıtları okuduktan sonra yakıyorlarmış ki delil kalmasın diye

ama yanlışlıkla biri kağıtların yanında notların yazıldığı çizelgeyi de yakmış

dede 66 ' Alıntı:
kağıt dağıtmak mı ya bunlar kağıtları okuduktan sonra yakıyorlarmış ki delil kalmasın diye
[/qu
yok okadarda değil:)kağıtları sakamak zorundalar 2-3 sene.

niye açıklanmıyor zannediyorsunuz açıklayacak bişey yokta ondan oldu bittiye getirip bizi uyutmaya çalışıyorlar

kagitlar 5 sene saklanıyor sonra imha oluyor.dava acip kagidi gorme imkanı olabilir ama daha once bu konu hakkında dava acıldımı haberim yok

yiğitoğlu tekirdağ odasınamı kayıtlısın?

arkadaşlar sene 2008 oldu teknoloji iyi durumda komisyona bir tavsiye de bulunalım
kağıtları okursun sonra kağıtları taratıp dosyalarsın itiraz edene de alsana kağıdın dersin
ama nerde bunlarda o cesaret ben yine diyorum bu kağıtlar yandı bitti kül oldu

dede guzel diyorsunda komısyon emir kulu komısyonu cıkarıp tesmer dıyelim ona

ya sınavı yapan komisyon okuyan komisyon tesmere ne oluyor türmoba ne sorumluluk işi yapanındır.

sınavı yapan tesmer konmısyonu secen tesmer komısyonu atayan maliye bakanlıgı kagıtları okuyan komısyon sınavları acıklayan komısyon.itiraz merci komısyon.karar sizin artık :)

davayı da türmob açıyorsun onu da unutma

arkadaşlar bursa smmm odası tesmer masasındaki arkadaşlarla sağlam muhabetim var. sordum hafta sonu gelecek dediler, yani pazartesiye mi kaldı dedim , yok cuma inşallah dediler.

mumin16 ' Alıntı:
arkadaşlar bursa smmm odası tesmer masasındaki arkadaşlarla sağlam muhabetim var. sordum hafta sonu gelecek dediler, yani pazartesiye mi kaldı dedim , yok cuma inşallah dediler.

Biz böyle muhabbetleri çok gördük bu sayfalarda ama İnşallah yanılmazlar seni :)