Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kamilsonmez ' Alıntı:
kamilsonmez ' Alıntı:
Arkadaşlar 2.soruyu yazamadım çok uzun vede karmaşık ama dağıtım yapılacak gider tutarlarını aktarayım kendim hesapladığım;

Yemekhane den dağıtılacak gider payı 28.889
Bakım Onarımdan dağıtılacak gider payı 38.889
Enerji den dağtuılacak gider payı ise 91.778

bu verilere ulaşılıp dağıtım yapıldığında 1.dağıtımdaki tutar olan 1.250.000 ytl ile 2.dağıtım toplamı eşitleniyor

maliyette 2.soruyu böyle bulup geçen var mı

var mı

Antalya Oda da hareket yok arkadaşlar şimdi görüştüm. "Bize birşey gelmedi daha efendim" derler. Sabır tesbihi alıp çekeyim bari...

HKN ' Alıntı:
ist oda aramalara 10 dk önce basladı.aksam saat 9 gibi nette yayınlacak tesmer su anda mesai yapıp notları gırıyor aranmayanlar merak etmesın bazı odalar aramayacakmıs.kazananlara hayırlı olsun.inşallah herkes kazanır.bende ist odadan arandim.maliyet tek dersimdi.kazanmısım ilk soruyu tam ikinci sorunun yarısını uc bılınmeyenli denklem yarısını iki bılınmeyenli denklem olarak yaptım.

soyisim ne???

HKN ' Alıntı:
ist oda aramalara 10 dk önce basladı.aksam saat 9 gibi nette yayınlacak tesmer su anda mesai yapıp notları gırıyor aranmayanlar merak etmesın bazı odalar aramayacakmıs.kazananlara hayırlı olsun.inşallah herkes kazanır.bende ist odadan arandim.maliyet tek dersimdi.kazanmısım ilk soruyu tam ikinci sorunun yarısını uc bılınmeyenli denklem yarısını iki bılınmeyenli denklem olarak yaptım.

Tebrik ediyorum. Bende aranmayı bekliyorum. Soyismin hangi harfle başlıyor?

soyisme göre aramıyorlar bildiğim kadarıyla

Myrose ne oldu senin sonuçlar? Arama varmı? Bakamadım formun hepsine

ben izmir smmm odasını aradım bende geçmişim. kalanlara allah kolaylık versin...

sevcan k ile basiyor ama kazananların listesi kisilere dagitildigi icin karısık karıyorlar a olanlar merak etmesın sonrada aranır.

gülümse1907 ' Alıntı:
yok arkadaşım ozan kardeşten yrdım istedikk notlar bolmu dedikkk sanırım çıkmış haklı yanii

HKN ' Alıntı:
sevcan k ile basiyor ama kazananların listesi kisilere dagitildigi icin karısık karıyorlar a olanlar merak etmesın sonrada aranır.

tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza

2.soruyu yazamadım çok uzun vede karmaşık ama dağıtım yapılacak gider tutarlarını aktarayım kendim hesapladığım;

Yemekhane den dağıtılacak gider payı 28.889
Bakım Onarımdan dağıtılacak gider payı 38.889
Enerji den dağtuılacak gider payı ise 91.778

bu verilere ulaşılıp dağıtım yapıldığında 1.dağıtımdaki tutar olan 1.250.000 ytl ile 2.dağıtım toplamı eşitleniyor

maliyette 2.soruyu böyle bulup geçen var mı
[/quote]
[/quote]

ilk soruyu herkes yaptı ikinciyi böye yapıp geçen aranıyor

var mı
[/quote]

arkadaslae notları sormayın cunku sadece kazananların ısımlerı var notlar odalardada yok anca netten ogrenebılırsınız dedıler

KAZANAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİM. HAYIRLI UĞURLU OLSUN. ADANA'DAN ARANAN VAR MI ARKADAŞLAR....

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
yok arkadaşım ozan kardeşten yrdım istedikk notlar bolmu dedikkk sanırım çıkmış haklı yanii

Canım ozanla ben cepten görüştüm tanıyorum kendisini.

Vergiden 1.sorusu doğru onu. Emsali ve tevkifatı yarım yaptı. Yoklamada 4 madde yazdım dedi. Kaçla geçtiğini bilmiyor.

not olarak değilde en azından kaç soru yapmışlar yazsalar yaaa

kocaeliden arkadaşlarım yok mu yaaa,,aranan veya bilgisi olan

sevcan cok saol umarum gülümse vede sende gecmıssınız ve dıger arkadaslar vede myrose58