Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

dünyada ilk beşte olan mesleğimiz bizim ülkemizde hangi sırada.. var mı bilen?

Rusya'da bile muhabeciyim deyince doktordan bile önce alıyorlar seni ortama, düşünün artık? daha düm kominizimden çıkmış

bizde ise muhaebeciyim deyince "ya benim bi bağkur borcu var bi baksan" yok benim kdv neden bu kadar çok çıkıyo yada biizm muhasebeci çok para alıyo ne yapıyoki vs vs..

blackmoney ' Alıntı:
bizde ise muhaebeciyim deyince "ya benim bi bağkur borcu var bi baksan" yok benim kdv neden bu kadar çok çıkıyo yada biizm muhasebeci çok para alıyo ne yapıyoki vs vs..

burdaki sorun olaya muhasebecilik açısından bakmakta..muhasebeci demek katip demektir.ama muhasebeciliğin yerine bağımsız denetçliği ikame ettiğimiz zaman tüm sorun çözülecektir.spk eksenli denetimcilik ön plana çıkacak.muhasebeci ise sadece muhasebeci olarak kalacak.geleceğe dönük projeksiyonları,planlamaları bu şekilde yaparsak en azından ruhsata artı bi değer katmış olacağız..

deniro ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:

burdaki sorun olaya muhasebecilik açısından bakmakta..muhasebeci demek katip demektir.ama muhasebeciliğin yerine bağımsız denetçliği ikame ettiğimiz zaman tüm sorun çözülecektir.spk eksenli denetimcilik ön plana çıkacak.muhasebeci ise sadece muhasebeci olarak kalacak.geleceğe dönük projeksiyonları,planlamaları bu şekilde yaparsak en azından ruhsata artı bi değer katmış olacağız..

işte o dediğin içinde ruhsat lazım arkadaşım derdim o zaten..

kimse kalmadı mı burda? deniro ve benden başka

gözüme uyku girmedi ymm sınavları gece açıklanmış acaba sorusu geliyor aklıma var mı benim gibi olan

sami ' Alıntı:
gözüme uyku girmedi ymm sınavları gece açıklanmış acaba sorusu geliyor aklıma var mı benim gibi olan

evet.bekliyoruz bi umut..acabalarla.

sonuçlar açıklansa da bi acil eylem planı hazırlasam diorum.. 30 küsür gün kaldı sınava

benim ilk girişimdi 2 dersten fazla kalırsak işimiz çok zor olacak surda 1 ay kaldı vergiden kaldığımı düsünüyorum maliyet belirsiz diğer derslerden yaptım ama bekleyip görecez

hangisi kalırsa kalsın hedef bi sonrakinde geçmek.. 7 tanede kalsa geçmek hedefimiz

ya olacak ya olacak ama ilk fırsatta olacak İnşallah

yaw acaba düğmeye basıp gidiolar mı yani yükleme bitince otomatik olarak geçio mu siteye....yani öyle olmasaydı yeminlilerin sınavı için gece 2 ye kadar mesai yapmazlardı....ki yeminli sınavına giren sayısının bizimkinden çok olduğunu düşünmüyorum ..yani en kalabalık mensup stajer mali müşavirler.....offff yayınlansın artık da bizde işimize bakalım uyku tutmaz ki......ya bu haksızlığın daniskası onlar jest yapacak die kargoyla faks la uğraşıolar aramalar yapılıo çok saçma bence siteye yükle de herkes görsün baksın ne almış ne olmuşşşşş .....Türkiyede bu saçma sistemle sınava tabi olan sadece bizizdir eminim ....bu ne yaaaaa

inşallah ne kadar az ders kalırsa o kadar ters köse olma ihtimali azalıyor örneğin denetimi zorlarlar bu sınavda çalıstığın halde kalabiliyorsun ben vergiye 1 ay çalıstım ama kalacam büyük ihtimalle hiç değilse 1 2 ders kalırsa o derslewre yoğunlasırız diye düşünmüştüm

zeynepyaroglu ' Alıntı:
yaw acaba düğmeye basıp gidiolar mı yani yükleme bitince otomatik olarak geçio mu siteye....yani öyle olmasaydı yeminlilerin sınavı için gece 2 ye kadar mesai yapmazlardı....ki yeminli sınavına giren sayısının bizimkinden çok olduğunu düşünmüyorum ..yani en kalabalık mensup stajer mali müşavirler.....offff yayınlansın artık da bizde işimize bakalım uyku tutmaz ki......ya bu haksızlığın daniskası onlar jest yapacak die kargoyla faks la uğraşıolar aramalar yapılıo çok saçma bence siteye yükle de herkes görsün baksın ne almış ne olmuşşşşş .....Türkiyede bu saçma sistemle sınava tabi olan sadece bizizdir eminim ....bu ne yaaaaa

ben önceki sayfalarda sistemin yanlışlığını yazdım... kalanlara daha önceden yazılı veya maille bildirilmesi gerekirken kazananlara bildiriliyo kalanalrın 1 günü daha iç ediliyo.. beni arasalardı ben diyecektim kaybedenleri bildirin önce biz unu eledik eleği astık bi gün geçde olsa olur diyeceketim.. gelecek döenmde aynı ağızla konuşalım bence...

blackmoney ' Alıntı:
ya olacak ya olacak ama ilk fırsatta olacak İnşallah

aşırı motivasyon 7 de 7 yapmamı engelledi,kasım 2007 de 7 de 5 te kaldım.
sanırım mart 2008 de de arızaya uğradım.aramadılar abi.bekle.bekle.aramadılar.hala bekliyoruz..vergi ve maliyet. acaba sonuç ne?tırlatmak üzreyim.herkes için hayırlı olur inşallah.yani şunu demek istiyorum blackmoney,aşırı motivasyon ters teptiriyor bu sınavda.sakin bi şekilde sınava girmekte fayda var.ama inşallah girmemize gerek kalmaz.bir umut.