deniro ' Alıntı:blackmoney ' Alıntı:ya olacak ya olacak ama ilk fırsatta olacak İnşallah
aşırı motivasyon 7 de 7 yapmamı engelledi,kasım 2007 de 7 de 5 te kaldım.
sanırım mart 2008 de de arızaya uğradım.aramadılar abi.bekle.bekle.aramadılar.hala bekliyoruz..vergi ve maliyet. acaba sonuç ne?tırlatmak üzreyim.herkes için hayırlı olur inşallah.yani şunu demek istiyorum blackmoney,aşırı motivasyon ters teptiriyor bu sınavda.sakin bi şekilde sınava girmekte fayda var.ama inşallah girmemize gerek kalmaz.bir umut.
icinar ' Alıntı:Aşırı çalışan ve motive olanlardan biride benim..
Blackmoneyle aynı kursa gittik .İkimiz hakkında yapılan yorumlarda aynıydı tamamdır 7/7
o düşünceyle girdik sınava ne aranma ne sorulma..5 Ders versem gene sevincem..Vergiye değil bir ay enaz 2,5 ay çalıştım..Gece rüyada tekrar yapar haldeydim ..sonuç acaba geçermiyim.??
şimdi de oturmuş tesmerin lütfedip 74 günde açıklamasınıve kalan 30 günde çalışmayı düşünorum..Off sinirimi forumdan çıkardım..
icinar ' Alıntı:d ile başlayan meşhur olan varya...Marmaralılar kulubü![]()
bekleyelim o zaman 1 saat dahazeynepyaroglu ' Alıntı:ben takip ediodum siteyi rastgeldim ....01.30 gbi bişey yoktu sonra 02.30 da baktım açıklanmıştı yeminli sınavı ....ve diğer sm lerin de aynı
blackmoney ' Alıntı:özelde göndedim dersane adını... burada reklam edipte milletin aklına girmeyelim.. 3568 sayılı kanunun çıktığı yıllarda yaşıyolar hala onu söyleyebilirim.. bir iki ders hariç ;D
icinar ' Alıntı:Ben konuşmayım istersen..Ama birçok hocacın hatasını düzelten bir kursiyerdim bilginize...