Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

icinar ın söylediği derslerden ercan hoca giriyorsa derse kesin gidin ama girmiyorsa bence kapısının önüne tükürüp geçebilirsiniz >:(

icinar ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
icinar ' Alıntı:
Ben konuşmayım istersen..Ama birçok hocacın hatasını düzelten bir kursiyerdim bilginize...

:) :):)
Siz bir kursa gittiniz mi?yoksa kendi çalışma sisteminizle mi 5 ders verdiniz.?

gittim..ama sadece stajı kısaltma amacıyla.ilk ders imzayı bastım çıktım.2 ay boyunca.aynı şeyleri dinlemek.sıkıyordu.
üniv.tede geçtik zaten bu derslerin 7 sini de..aynı şeyleri dinle dur.aynı şeylerden tekrar sınava gir.aynı derslerin bi daha sonucunu bekle.aynı şeyleri pişiriyorlar ve yediriyorlar bu memlekette.biz de yiyioruz.

değişen ne varki meslek hukukunda etik ilkeler dışında bide tmsf okadar zaten :)

deniro ' Alıntı:
icinar ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
icinar ' Alıntı:
Ben konuşmayım istersen..Ama birçok hocacın hatasını düzelten bir kursiyerdim bilginize...

:) :):)
Siz bir kursa gittiniz mi?yoksa kendi çalışma sisteminizle mi 5 ders verdiniz.?

gittim..ama sadece stajı kısaltma amacıyla.ilk ders imzayı bastım çıktım.2 ay boyunca.aynı şeyleri dinlemek.sıkıyordu.
üniv.tede geçtik zaten bu derslerin 7 sini de..aynı şeyleri dinle dur.aynı şeylerden tekrar sınava gir.aynı derslerin bi daha sonucunu bekle.aynı şeyleri pişiriyorlar ve yediriyorlar bu memlekette.biz de yiyioruz.

pardon 6 sını.meslek hukuku yoktu tabiki.üniv. de

boşver arkadaşım gerçek haytta hiç işine yaramıycak bi sürü şey öğreniyosun.. ondan sonra çuvalla dur..

bende umutlarım için son 10 dk. sonra gidip yatıcam.. yapmam gereken okadar çok iş varki yarın.. ve Allah a şükür bi işim var ve yapacak bisürü iş..

saat 02:00 ve ben artık yatıyorum Allah rahatlık versin arkadaşlar..

Bende kaçıyorum herkese iyi geceler.. Tesmerin nete vereceği yok .İnşallah hepimiz beklediğinden daha iyi sonuçlar alırız..

iyi geceler.arkadaşlar.yarına kaldı artık..

günaydın neden vermemişlrki nete anlamadım

myrose58 ' Alıntı:
günaydın neden vermemişlrki nete anlamadım

gece uyku tutmadı maçtan sonra 1 saat kadar uyumuşum mide ağrısıyla uyandım sabaha kadar evin içinde kıvrandım durdum

bari nete verselerdi

dün bi arkadaş öğleye felan ancak verilir demişti

galiba haklı çıkacak

Günaydın Arkadaşlar. Ya hani bunlar gece gündüz demeden çalışır nete verirlerdi:(

Of yaa kaç tane rüya gördüm. Bi tanesinde 5 inden de kalmışım. Bi tanesinde 2 tanesini vermişim sadece.

YENİUYE ' Alıntı:
şu anda tesmerle görüştüm sonuçlar açıklanmış bu akşam yetiştirmeye çalışıyorlarmış hangi odadan olduğumu sordu görevli ismmmo deyince ysrın öğlene doğru ararsanız yardımcı olurum size dedi bu akşam yetişmeyebilir anlamı çıkıyor bu konuşmadan da

???