Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar benim anlamadığım

Sonuçlar Ankara dan kargoya veriliyor ankara 2 - 3 saat uzaklıktaki illere ulaşmıyor ama sınav merkezlerindeki illere gün içinde ulaşıyo

bu sınav kağıtlarını soruları hazırlayan komisyon okumuyor mu?

yoksa adamlar sınav sorularını ve cevap anahtarını hazırlayıp tesmer e mi teslim ediyor

sınav merkezlerin de ayrı bir komisyon kurulup bunlar mı okuyor kağıtları

nasıl oluyor bu işler anlamadım

Allah hayırlısıyla şu stressden hepimizi kurtarsın

günaydın arkadaşlar. ben ankaradan girdim sınava.

Bizi ankara odasından aradılar. Soyadı A ile başlayan arkadaşımı saat 17:00 'de aradılar. Benim soyadım K ile başlıyor. Beni de saat 18:14 te aradılar. İki arkadaşımızı da yine soyad listeye göre bizden sonra aramışlar.

"İNŞALLAH ŞAKA DEĞİLDİR". Sevindik ama sabah oldu hala notları göremedik.

ALLAH SABIR VERSİN değerli meslektaşlarım. Yasin KILIÇÇEKER.

günaydın arkadaşlar....
bu nasıl oluyor ya???
bazı arkadaşlar smmm olduğunu öğreniyor,biz notlarımızı bile öğrenemiyoruz...

günaydın arkadaşlar.
sabah 08:15
sabırsızlıkla bekliyorum tesmerin sitesinde sınavın açıklanmasını.
devamlı karşıma e-use çıkıyor. bıktım bu e-use dan.
para için hiç bi niteliği olmayan setleri sattılar şimdi de göz zevkimizi bozuyor açıklama listesinde. istanbul dan soyadı a ile başlayan bir arkadaşı aradılar, ç ile başlayan 3-4 arkadaşı aramadılar. bu da demek oluyorki herkesi aramıyo olabilirler. o yüzden soyadı a ve yakın harfleri ile başlayanlar umutlarını kaybetmesinler. tesmeri 15 defa aramıştım, komisyon un bize yaptığı keleği defalarca hepsine söyledim telefona çıkanların, ama yapacak bi şey yok. bizim kurumda eşitlik yok,kaderimize razı olucaz, bi arkadaş demişti keşke başka meslek seçseydim demişti, bazen hak veriyorum. bana danışan smmm olmak için ne yapmak gerekiyor diyen arkadaşlara ise sadece gülüyorum "zengin ve sabırlı olmak gerekiyor kardeşim, zengin ve sabırlı" diyorum. herkese saygılar

günaydın..herkese..tesmer bu sabah bizi şaşırtmadı..yine yok..

ya bu nedir böyle ya...hala ses yok.inanamıyorum artık bu kadar haksızlığa....

herkese guanydın arkadaslar..tekridağ odasını az once aradım daha gelmemısler bıle ..ben gece uyku uyumadım..allahım ınsallah su analızden gecmısımdir ınsallah..gülümse1907 rüyalar tersine cıkarmısşş..ınsallah en az5 tane vermıssındır..

Günaydın arkadaşlar
Kursa gitmeyi düşünüyorum ama hangisi bilemiyorum (Odanınki olmayacak tabi)
Ankara dan kursa giden arkadaşlar hangi kursu önerirler özelime bir msj atarlarsa çok sevinirim.Tşk.

bizim kursa gitmeye vaktimiz bile kalmadı ne yazıkki sıradaki sınavlar geldi.adamlar hala açıklamıyorlar.

günaydın
arkadaşlar sonuçlar büyük illerdeki odalara gidiyor küçük odalara göndermiyorlar
kazanan ve SMMM olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
ama sonuçlar hala yok sabah ezanlarına kadar bekledik ama yerilmedi nete
ne biçim iş bu anlamadım

tesmerden ne zaman nete verileceği ile ilgili bi açıklama varmı

günaydınlar. hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım ve yaşıyorum artık açıklansa da kurtulsak

Kocaeliden aranan ya da arayan var mı arkadaşlar,körfezllilerrrrr hooopppp

Günaydın herkeze....dün arama yapılmış ama beni aramadılar...gerçi cep telerim kapalıydı...odayı arasam cevap verirlermi acep?

kocaeli smmm nin dünyadan haberi yok. dün ismmmo aramaya başladığında emrullah beyefendinin bizler sayesinde haberi oldu. sonra da bizim elimize geçince cep telefonunuza mesaj çekicez diyor ama tesmer bile kocaeli smmm den önce açıklıyor

tesmer intikamını alıyor günde yüzlerce telefona bakınca bıktılar şimdide bizi merektan çatlatıyorlar nete yüklenmesi 2 3 saatlik bi iş keza geçen sınav aksam 8 de açıklanmış