Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

merihs12 ' Alıntı:
Kocaeliden aranan ya da arayan var mı arkadaşlar,körfezllilerrrrr hooopppp

ya pardon dünde aynı soruyu defalarca sordunuz.neden odanızı aramıyorsunuz.

bunaldım yaa n zaman açıklayacaklar kocaeliden ümidim yok aramazlar tesmeri beklemek durumundayım hadi tesmer hadiiii

arkadaşlar bommmbbaaaa.
ismmmo yu aradım biraz önce.
staj ve sınav temsilcisi diyor ki dün kazananların tamamı arandı.
yani ismmmo lu olup ta aranmayanlar heveslenmeyelim ben de kazanamadım demek ki.
önümüzdeki maçlara bakıcaz :)

Açıkcası çok sıkıldım ben bu işten... Yetti artık ya stresten hasta oldum.. Yeter artık sağlığımla oynuyorsunuz...

spiderden ' Alıntı:
arkadaşlar bommmbbaaaa.
ismmmo yu aradım biraz önce.
staj ve sınav temsilcisi diyor ki dün kazananların tamamı arandı.
yani ismmmo lu olup ta aranmayanlar heveslenmeyelim ben de kazanamadım demek ki.
önümüzdeki maçlara bakıcaz :)

sen kocaelinden değilmisin?

ya bu ne biçim iş anlayamadım.ya bugünü bize yaşatan yaşatmakta tüm emeği geçmiş ve geçecek herkesi şiddetle kınıyorum.bu meslek işte bu insanlar yüzünden hala katip muamelesi görüyo.en büyük sorumlu kendileridir.devlet büroksasini geçti.

arkadaşlar kocaeli hiç bir şeyden haberdar değil,benim arkadaşım kocaelinden belge aldı ama oda netten öğrenmişti geçen dönem,kocaeli maalesef aramıyor ,sadece mesaj atıyor sonuçlar nette açıklanmıştır diye...

herkeze günaydın dün aksam türkiye macına kadar nette bekledikm sonuç çıkmadı inşy bugun artık açıklarlar da kurtuluruz stresten

başbakana açık mektup yazalım mı kendileride öyle yapmıştı

Günaydın. Bu gün aranan yok mu?

panik yok arkadaşlar öğleden sonra verilecekmiş nete tesmeri aradım öğleye doğruda bütün sonuçlar odalara ulaşacakmış dün yollamışlar

Arkadaşlar odayı şimdi bende aradım(ismmmo) aramalar devam edecek bügün dediler, ayrıca 17:00 da da tesmer sayfasıda görüecek...

Umutsuzluğa gerek yok aramalar devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tekirdağ odasını aradım..açıklandığını biliyorlarmıs onlara geleb birsey yokmuş..gelirse hemen bize dönceklermiş..tam politikacı ağzı..varsa vardır..yoksa yoktur..yiğitoğlu arkadasım naptık acaba bu analizi aynı şekilde lily..

5 saat daha mı çakılı bekleyeceğiz.

günaydın herkese.dun gece nasıl geecti sizler icin en zoruda beklemesidir tahmin ediyorum agrılar huzursuzluk saga donsen uyuyamazsın sola donsen ayrı bır dert.kafada kurulur ya kalmıssamm offf ..hadi herkesden iyi haberleri beklıyoruz bugun..