Mart 2008 Yetelilik ile Ruhsat Alacak Yeni SMMM' ler

Ynt: Mart 2008 Yetelilik ile Ruhsat Alacak Yeni SMMM' ler

arkadaşlar ruhsatı eline ulaşan var mı? Yan gelsin ama artık dimi.Elimize alalım artık okadar emek ettik. karşımda görmek istiyorum.... :)

O kadar acele etmeyin sınavdan 9 ay sonra ruhsat alanlar var bizm için daha erken temmuz da alanlarla birleştirebilirler oda ancak martta nisanda olur.

Bu kadarını çok afedersiniz ohaaaa denir. ruhsatlar hazırlanıp imzaya verileli 2 ay oldu kimlikler basılıp hazır, sadece başkanın imzalaması gerekiyor. Yok seçimler yok genel kurul derken keyiyeten bekliyoruz.

Üstüne üstlük birde tören diye bekleticekler. bukadarı hakikaten pes......

arkadaşlar şimdid odadan aradılar.Ruhsatım gelmiş.Yarın meclis toplantısında alıcam...Bu arada mart 2008 de almıştım.Karışıklık olmasın...

hangi oda olduğunu söyleyebilir misiniz?

balance ' Alıntı:
arkadaşlar şimdid odadan aradılar.Ruhsatım gelmiş.Yarın meclis toplantısında alıcam...Bu arada mart 2008 de almıştım.Karışıklık olmasın...
hayırlı olsun... antalya dan çıt yok daha

arkadaşlar nihayet bugün ruhsatımı ve kimliğimi elime aldım.Çerçeveletip kurdeleye sarmışlar şık olmuş.Duygulanmamak elde değil.Hepimiz için belgelerimiz hayırlara vesile olsun....

balance ' Alıntı:
arkadaşlar nihayet bugün ruhsatımı ve kimliğimi elime aldım.Çerçeveletip kurdeleye sarmışlar şık olmuş.Duygulanmamak elde değil.Hepimiz için belgelerimiz hayırlara vesile olsun....

hayırlı olsun enver darısı başımıza, artık ismmmo da verse iyi olacak

Kasım 12 den sonra tören yapmayı düşünüyor ismmmo....

Bana mesaj geldi Saat 18:00 de 12 Kasım'da veriliyor diye.Site de yayınlamışlar arkadaşlar.Saat 18:00 dekinde kimler var ???

Banada mesaj geldi 12 kasım saat 18:00 diye ama odada herhangi bir duyuru göremedim

Herkese aynı saatte veremezler herhalde gruplara ayırmışlardır.

bende 11 kasımda alıcam, benimle alacak olan var mı...

hepimize hayırlı olsun inşallah...

aslan81 ' Alıntı:
bende 11 kasımda alıcam, benimle alacak olan var mı...

hepimize hayırlı olsun inşallah...
arkadaşlar temmuzda belgesini alanların ruhsatları ne zaman verilecek bilgisi olan varmı

antep smmm odasına sorduğumda aralık ayının sonu olabilir dediler.biraz da turmobun yoğunluğuna bağlıymış belli olmuyomuş yani.

Ankara'dan belgesini alan arkadaş varmı acaba. Senesi gelecek nerdeyse belgeler yok ortada. Yoksa herkes aldı da benmi unuttum belgemi almayı ???

eskişehir smmm odasından, staja başlama sınavına girişten itibaren 3 sene sonra nihayet belgeleri alabildik.(12 kasım 2005- 22 kasım 2008)
Çok güzel ve gurur verici bir duygu..Belgesini yeni alan tüm arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu ve bol kazançlar getirmesini diliyorum...