suzan özdemir senin cevaplarına benziyodu benim cevaplar.. mevzuattan..suzan özdemir ' Alıntı:kaybettim ne yapayım
AMA HALA ARAMIYORLAR İŞTE :'(ilyaskom ' Alıntı:arkadaşlar belli bir soraya göre aramıyolar karışık arıyolar
suzan özdemir ' Alıntı:kaybettim ne yapayım
recepkezik ' Alıntı:KAZANAN ARKADAŞLAR TEKRAR TEBRİKLER
NEYAZIKKI BİZ DAHA ÖGRENEMEDİK SONUÇLARI
beni cepten aradılarİlhan Tekiner ' Alıntı:acaba evimi arıyolar yoksa işyerinimi cep telefonunumu..çıldırcam valla..
;Dkarakule1702 ' Alıntı:recepkezik ' Alıntı:KAZANAN ARKADAŞLAR TEKRAR TEBRİKLER
Kanka seninle Temmuzda da burdayız. Temenni bizi sattı. Adam gitmiş sınavı verip smmm olmuş. Biz kırıldık ona di mi....![]()
gulsevdam ' Alıntı:arkadaşlar kazandığı halde aranmayanlarda var... aranmamanız kazanmadığınız anlamına gelmez...
hayırlısı deyip bekleyin...
gulsevdam ' Alıntı:arkadaşlar kazandığı halde aranmayanlarda var... aranmamanız kazanmadığınız anlamına gelmez...
hayırlısı deyip bekleyin...
smmm olmaya hak kazanmış diyecektin herhalde. şimdi odanın türmobun haraçlarını ve bürokrasisini aşmak gerekiyor ;Dtemenni ' Alıntı:;Dkarakule1702 ' Alıntı:recepkezik ' Alıntı:KAZANAN ARKADAŞLAR TEKRAR TEBRİKLER
Kanka seninle Temmuzda da burdayız. Temenni bizi sattı. Adam gitmiş sınavı verip smmm olmuş. Biz kırıldık ona di mi....![]()