Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

meraba arkadaşlar temmuzda sınava ilk defa gireceğim. meslek hukuku vergi hukuku ve temel hukuk derslerinden kaynak kitap ihtiyacım var. tüm değişikliklerin kapsadığı kaynak kitapları önerebilirseniz sevinirim.

meraba arkadaşlar meslek hukuku için son değişiklikleri nerden bulabilirim. vergi hukuku ve temel hukuk için kazım yılmaz ve arif kocamanın 2009 baskıları çıktımı vergi hukuku en son 2008 temel hukuk 2007 var ben yenileri çıkar diye bekledim. bu dersler için başka önerebileceğiniz kaynaklar varmı lütfen yardımcı olun

meslek huk. ile ilgili değişiklikler ortalama 4-5 sayfa internette 5786 diye aratıp indirebilirsin.yönetmeliklere de mevzuat sitelerinden ulaşabilirsin.ismmmo nun meslek mevzuatı diye bi kitabı var tüm değişiklikleri ve yönetmelikleri kapsıyor.onu edinebilirsen tek bi kaynaktan rahatça çalışabilirsin.
vergi dersi ile ilgili olarak kanundan çalış derim tabi sen bilirsin.bende biraz vergi notu var istersen mailini yolla sana göndereyim.
hukuk için arif kocaman iyi bi kaynak özellikle son sınavın sorularını gözönüne getirirsek :)
ama 2009 basımı var mı bilmiyorum.sosyal güvenlikle ilgili değişiklikleri de yine internetten indirebilirsin.bende onunla ilgili maalesef not yok.
şimdiden başarılar stajyer2007

arkadaşlar murat dershanesi cevapları yayınladımı. ben sitede bulamadım da.

ben de ücret bordrosunu 700 tl olarak yaptım.ama deha 10 işçii baz almış. acaba bizim cevap yanlış mı acaba

arkadaşım meslek hukuku için Ankara smmm odasının sitesinde yeni değişiklikleride içeren kanun metni var.

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
ben de ücret bordrosunu 700 tl olarak yaptım.ama deha 10 işçii baz almış. acaba bizim cevap yanlış mı acaba

sanmıyorum, sonuçta 700 değil 7000 de yapsan aynı sonuç fark etmez bence.

sınav tarihinden itibaren 70 gün içinde açıklanır..25 mayıs ile 31 mayıs arası.

geçen defaki rekorlarını kırmaya kalkmasınlarda.60-70 arasına ben razıyım:)

OUTCRY ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
OUTCRY ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
siz kesinlikle 6 0 günde açıklanacağını düşünüyorsunuz ...umarım haklı çıkarsınız
60'ı bitirelim. gerisi kolay ;D
ya doğru bir bakıma :)
ama 60 dan sonrası daha zor geçiyorrrrr

bence 60 olmadan açıklanacak bu sefer en kötü 60 diyorum; ozaman kaldı 52 :d harike açıklansında alalım şu ruhsatı artık zate tekders hukuktu benim onuda fulledim. heyecanlabekliyorum sonuçları. Oldu bu iş busefer inş 50 olsun benim olsun

Bugünde akşam oldu günler su gibi akıyor. Sonuçların açıklanmasına az kaldı. :)

bugün bitti sayılır o zaman. kaldı 51.. :)
elliler de bitti sayılır aslında.kırklı sayılar kaldı. ;D

manasse ' Alıntı:
sınav tarihinden itibaren 70 gün içinde açıklanır..25 mayıs ile 31 mayıs arası.
29 mayıs cuma günü açıklarlar diye düşünüyorum, 60 gün içinde açıklarlar diye umutlanan arkadaşlara tavsiyem fazla umutlanmayın, önceki dönemleri gördük pek birşey değişeceğini sanmıyorum :)

Bence masıy başı gibi açıklanır. Busefer ymm sınavından ve abc gurubu sınavından önce oldu bizim sınav hem arada 9 günlük tatil filanda yok. Ben mayıs başına tamadır bu iş diyorum. 60 güne kalmadan açıklanır geçen sınavki uzun süre açıklamamanın telafisi olur hemde. zaten bu sınavda özellikle c.tesi günkki derslerde de çok kasmadılar. Birde erken açkılayıp böyle bir jest yaparlarsa yıpranmış olan itbarlarını az kurtarmış olurlar. Diyorum sabırsızlıkla bekliyorum sonucu :)

tarihinden önce açıklamakmı?? imkansız bişey:) mayısın son cuması açıklarlar en erken...