Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

karakule1702 ' Alıntı:
Benim bu puanları kim siliyo bilmiyom ama şafak sayma olayına bozulmuş olmalı... :(

Tamam ben saymayı bırakıyorum verin puanlarımı geriye... ;) (DEEERRMİŞİMMM... ;D )

Kaldııııııııııııııı

34' e 20 dakika var.Sınavı 26 gün geçiyor..... :D
sen yine iyisin. halen artı puandasın

arkadaşlar iyi haftalar ...umarım dediğiniz gibi mayıs ortasında açıklanır sınav ...çok stresli ve sıkıntılı bir süreç ..Allah kolaylıklar versin hepimize...

yeterlii ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Benim bu puanları kim siliyo bilmiyom ama şafak sayma olayına bozulmuş olmalı... :(

Tamam ben saymayı bırakıyorum verin puanlarımı geriye... ;) (DEEERRMİŞİMMM... ;D )

Kaldııııııııııııııı

karakule senin gibi pozitif bir insana kimse kastetmez. :) merak etme. al benden de bir puan

Tşk.ederim. Puana puan sizler kadar pozitif olamam.

jale ' Alıntı:
inşallah dediğiniz gibi 34 gün kalmıştır ...Bu, gün sayan arkadaşlar çok umutlu olsalar gerek...bu değilse sebep başka söze ne gerek:P bende bekliyorum açıklansa da yola devam etsek bi şekilde...çalışmak veya çalışmamak işte bütün mesele bu:)

Bence ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK ....

temenni ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Kaldııııııııııııııı

Valla çok uğraştım seni de pozitif yapmak için ama bu kadar oldu...:)

Şafak 31... ;D

Askerlik yapanlar aklınızdan ne geçtiğini biliyorum. Aklınızdan bile geçirmeyinnnn... :D :D :D

karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Kaldııııııııııııııı

Valla çok uğraştım seni de pozitif yapmak için ama bu kadar oldu...:)
napalım dağınık kalsın

arkadaşlar saydıkça azalmayan tek şey sizin sınav sonuçlarınıza olan yakınlığınız diye düşünüyorum :)

karakule1702 ' Alıntı:
Şafak 31... ;D

Askerlik yapanlar aklınızdan ne geçtiğini biliyorum. Aklınızdan bile geçirmeyinnnn... :D :D :D
+30 ;D
işte kaldı bir ay sadece bir ay daha fazla degil. Darısı son fatayı ve kalan son günleri saymaya.

günaydın arkadaşlar .... zaman bazen geçmek bilmiyormuş gibi gelse de aslında bakıyorum da şimdi dolu dolu 1 ay olmuş sınavlar biteli...az kaldı demek istiyorum bundan sonrası için .... :)

arkadaşlar A B C gurubu sınavları testmi yapılıyor adamlar bizden sonra sınav oldu açıklanmış sonuçlar ?

Az kaldı az. Sabırr.

Artık eminim burada biri bana acccaaaayip gıcık oluyo. El insaf -4 puana indirmişler beni :'(

Tamam konuşmicam artık. Sustum... :-X

Artık yorum yok, şafak saymak yok, espri yok, şaka yok, pozitiflik yok..... :(

Bende arabesk moduna geçiyorum bu dakkadan itibaren... ;)

karakule1702 ' Alıntı:
geçen dönemden seni hatırlıyorum karakule. istesende karamsar olamızsın.

sonuçları beklerken en çok sıkılıp daraldığımız anda sitenin polyannasıydın. herkeze moral veriyordun. bu dönemde desteklerini bekliyoruz.

yeterlii ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
geçen dönemden seni hatırlıyorum karakule. istesende karamsar olamızsın.

sonuçları beklerken en çok sıkılıp daraldığımız anda sitenin polyannasıydın. herkeze moral veriyordun. bu dönemde desteklerini bekliyoruz.

Sizlere layık olmaya çalışacağım....:)

geri sayım başladı kaldı:29 ::)

Hepinizin adına 29 gün den fazla beklememeniz için dua ediyorum. biz mart 2008 de 13-14 gün beklemiştik diye hatılıyorum. gerçi kasım 2008 da bekletti galiba ?

blackmoney ' Alıntı:
Hepinizin adına 29 gün den fazla beklememeniz için dua ediyorum. biz mart 2008 de 13-14 gün beklemiştik diye hatılıyorum. gerçi kasım 2008 da bekletti galiba ?
13 14 değil 20 gün bekledik

temenni ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:
13 14 değil 20 gün bekledik
30 gün bile beklemeye razıyım. yeterki okadar olsun. kasım-2008 den sonra herşey beklenir onlardan.