Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sudemira ' Alıntı:
arkadaşlar, başıma ağrıyor. ellerim titriyor zor yazıyorum.
aslında dokunsalar ağlıycam şu an. aramıycaklar olmaı sanırım. çok kötü hissediyorum gerçekten.
işin garip yanı sizi bırakıp gidemiyorum da... :'(
hangi dersler?

G.KAHRAMAN ' Alıntı:
en komik benim ki
bugün aranmışım telefonu bankadan arıyorlar ya kredi için onlar sanıp açmadım sonra kazanan bi arkadaşımı duydum bugün açıklancağı kimin aklına gelirdiki geçen ki deneyimden sonra aaa beni bi numara aradı dedim noya bi baktık başkanın nosu, sonra başkan beni arıyacağına ben başkanı aramış oldum aranmadım aradım allaha :) şükür darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma
tebrikler, hayırlısı olsun.

G.KAHRAMAN ' Alıntı:
en komik benim ki
bugün aranmışım telefonu bankadan arıyorlar ya kredi için onlar sanıp açmadım sonra kazanan bi arkadaşımı duydum bugün açıklancağı kimin aklına gelirdiki geçen ki deneyimden sonra aaa beni bi numara aradı dedim noya bi baktık başkanın nosu, sonra başkan beni arıyacağına ben başkanı aramış oldum aranmadım aradım allaha :) şükür darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma
Sevinimmi! üzülümmü! karar veremedim.
Umarım en yakın zamanda borçları kapatırsın. Belgende hayırlı olsun. Darısı diğer arkadaşların başına.

ya ben cep tel.numarası değiştirdim ama tesmerde eski numaram kayıtlı yanlışlıkla orayımı arıyolar acaba :o başka türlü hiç bitürlü kafam almıyor yani aranmamam..

İlhan Tekiner ' Alıntı:
ya ben cep tel.numarası değiştirdim ama tesmerde eski numaram kayıtlı yanlışlıkla orayımı arıyolar acaba :o başka türlü hiç bitürlü kafam almıyor yani aranmamam..

Odayla irtibata geçmeni öneririm.... ;)

arandığım halde hala bu aranma olayına karşıyım. herkes aynı anda netten öğrense ne var sanki. tel çaldı oda başkanı sizinle görüşmek istiyor dediğinde kalbim çıkacak sandım:)

arkadaşım öncelikle sana çok teşekkür ederim bana kitap gönderdin analiz kitabı, bak bugün sonuçları öğrendim belgeyi almışım inşallah sen de almışsındır gerek duymazsın inşallah denetime çalışmaya ben son sınavda tebliğ çalıştım çok kolay sormuşlar hatta ben kalmayı bekliyodum ömer dumana hiç bakmadım ama geçmişim kaçla geçtiğimi bilmiyorum tabi dualarım seninle analizden senin sayende geçtim, çok sağol

Arkadaslar adnan bey aradı odaya girecegiz hayırlısıyla,
inşallah herkes aranır.
Herkese simdiden basarılar dilerim.
15:28

arkadaşlar aramalar devam ediyor 5 dk önce istanbuldan bir arkadaşımı aramışlar 7/7 vermiş darisi başımıza diyelim...

mare_nostrum ' Alıntı:
arandığım halde hala bu aranma olayına karşıyım. herkes aynı anda netten öğrense ne var sanki. tel çaldı oda başkanı sizinle görüşmek istiyor dediğinde kalbim çıkacak sandım:)
aynen katılıyorum. ilkokul çocuğumuzyuz biz. adam gibi netice çıkınca netten yayınla. herkes öğrensin. odadakiler kapris yapacaklar diye netten yayınlanması en az 3 gün uzuyor.

temenni ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
aynen katılıyorum. ilkokul çocuğumuzyuz biz. adam gibi netice çıkınca netten yayınla. herkes öğrensin. odadakiler kapris yapacaklar diye netten yayınlanması en az 3 gün uzuyor.

+1

temenni ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:

+1

+1 nedir abi fransız kaldım su + lı rakamlara ;D

saat 4 .......
bayılcam şimdi.

kazanan arkadaşlar, sınavda neler yaptığınızı yazarsanız belki bizim içinde ümit olur beklerken ???

İlhan Tekiner ' Alıntı:
cep nonu tesmerin sayfasından güncelleyebilirsin

herkeze teşekkür ediyorum herkezin yolu ve bahtı açık olsun.