Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hepinize iyi geceler arkadaşlar ben burda ha açıklandı ha açıklanacak beklersem verem olur ölürüm. En iyisimi gidip uymaya çalışmak için didiniyim. Umarım hepimizde geçeriz.
Sıkılırsanız benim yapımını henüz tamamlayamadıgım ama test yayını veren hoş bir radyom var onu dinleye bilirsiniz buyrun.
www.akvaryum.fm

merhabalar, bence heycanla bekliyorum bugün sabahtan beri tesmerin sayfasını yeniliyorum ama malesef açıklamıyorlar. bizim de öğrenme hakkımız var değilmi >:(

İyi geceler arkadaşlar, sizleri anlayabiliyorum kasım sınavında bende sizler gibi aranmayı beklemiştim ancak kısmet bugüneymiş :) Nihayet benim için bekleyiş bitti, darısı sizlerin başına, umarım beklediğiniz sonuçları en kısa zamanda alırsınız...
Foruma bakamadım ama sanırım Çevik001 arkadaşım siz de aranmışsınız tebrik ederim, tabi aranan diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum, buarada Vergi Hukuku ile ilgili paylaşımda bulunan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkürler...

maalesef bende bir ümitle son kez olsun dedim bakayım ama açıklanmamış , harcadığım zaman para ve çektiğim sıkıntılara ve tabii ki hepimiz için çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah...

Bende telefonla arandım 2 sınavda bitti benim işim Darısı herkesin başına Notlar halen yüklenmedi meraktan çatlamak üzereyim kaç aldım ortalama ne merak ediyorum :)

Finansal Muhasebe 68
Finansal Tablolar ve Analizi 55
Maliyet Muhasebesi 70
Muhasebe Denetimi 76
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk 60
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 15

sadece meslekten kalmışım

nasıl yüklenmiş sitede görünmüyor.nerden baktın?

sonuçlar açıklandı arkadaşlar çok şükür artık bu çile bitti ve bende artık SMMM yim

kaç sınav bu çileyi çektim kısmet gecenin ikisinde netten öğrenmekmiş
çok şükür artık bitti umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız arkadaşlar

okkay tebrik ederim arkadaşlarım şayet ilk girişin ise çok güzel notların
en kolay dersten kalmışsın gelecek sınava işin çok kolay olacak çünkü tek ders ve çalışman gereken alan çok küçük

çok teşekkürler kardeş.
ilk girişimdi bir taraftan seviniyorum bir araftanda üzülüyorum. hangi dersten kalmışım. itiraz edeceğim 15 puan çok az verdiğim cevaplara göre. 40 ile 60 arası birşey bekliyordum. gerçi temmuzda hallederim inş. senide tebrik ediyorum. başarılar diliyorum meslek hayatında

teşekkürler kardeş
itiraz çok sonuç değiştirmiyor ama tabiki denemekte fayda var.
7 de 7 güzel olurdu ama olmasa da temmuza çok stressiz gireceksin 3 ay önce 3 ay sonra hiç farketmez
tekrar tebrik ederim

okkay link için sağol gece yarısı açıklanan sınavda ilk defa görüyorum bakalım daha neler görücez.3 dersten kalmışım