hazerfan ' Alıntı:Arkadaşlar malesef bu rapid free upload'larda maksimum 10 kez indirme izni veriyor. Gelen yoğun istek üzerine 3. kez rapide yüklüyorum. Eğer yine yeterli olmazsa bir daha yüklerim. Her ne kadar daha önceki yüklemelerimde 20 kişi indirip 3 kişi teşekkür etsede ? ? ? paylaşmak güzeldir. İnşallah herkes faydalnır.
http://rapidshare.com/files/198638400/VERG__304__UYGULAMALARI.rar.html
arkadaşım ben bir türlü açamadım ..özelden göndermeniz mümkün olur mu ...rica ediyorum ..hazerfan ' Alıntı:Balbal ' Alıntı:hazerfan teşekürler![]()
Rica ederim dostum umarım işine yarar. Allah kolaylık versin
Linde ' Alıntı:Arkadaşım teşekkürler , indirdim dosyayı ama açamıyorum. Hangi programda dosyayı açmam gerekiyor yardım edebilirmisin.
Linde ' Alıntı:Arkadaşım teşekkürler , indirdim dosyayı ama açamıyorum. Hangi programda dosyayı açmam gerekiyor yardım edebilirmisin.
suzan özdemir ' Alıntı:hazerfan maalesef indiremedim belgeyi error veriyor yine de teşekkür ederim arkadaşım
merhaba ben de hafta sonu DEHA nın kitabını aldım ona çalışacağım. Başka da bir kaynağa bakmayı düşünmüyorum vakit yok.öykü ' Alıntı:arkadaşlar şu kitaplardan hangisini tavsiye edersiniz
1-Uygulamalı Vergi Hukuku- Soru ve Yanıtlarıyla
Mualla Öncel Ahmet Kumrulu Mustafa Akkaya İndirimli Fiyatı: 9,00 TL
2-Vergi Uygulamaları Hayrullah DOĞAN - Hasan YALÇIN 50,00 YTL.
3-DEHA SMMM YETERLİLİK VERGİ MEVZUATI VE UYGULAMASI / MEVLÜT ÖZTÜRK ÖZELLİKLERİ : 20,00 YTL
satın almayı düşünüyorum,lütfen benim için hangisi daha etkili olur yazarsanız sevinirim.
henüz bana gelmedi ama bi daha deneyebilirmiyiz teşekkürlerhazerfan ' Alıntı:Özele mail adreslerini gönderen arkadaşlara dosyayı gönderdim.
BEN ' Alıntı:henüz bana gelmedi ama bi daha deneyebilirmiyiz teşekkürlerhazerfan ' Alıntı:Özele mail adreslerini gönderen arkadaşlara dosyayı gönderdim.