Mart 2009 Vergi Hukuku

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merdiven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2009 Vergi Hukuku

Arkadaşlar malesef bu rapid free upload'larda maksimum 10 kez indirme izni veriyor. Gelen yoğun istek üzerine 3. kez rapide yüklüyorum. Eğer yine yeterli olmazsa bir daha yüklerim. Her ne kadar daha önceki yüklemelerimde 20 kişi indirip 3 kişi teşekkür etsede ? ? ? paylaşmak güzeldir. İnşallah herkes faydalnır.

http://rapidshare.com/files/198638400/VERG__304__UYGULAMALARI.rar.html

arkadaşlar şu kitaplardan hangisini tavsiye edersiniz
1-Uygulamalı Vergi Hukuku- Soru ve Yanıtlarıyla
Mualla Öncel Ahmet Kumrulu Mustafa Akkaya İndirimli Fiyatı: 9,00 TL
2-Vergi Uygulamaları Hayrullah DOĞAN - Hasan YALÇIN 50,00 YTL.
3-DEHA SMMM YETERLİLİK VERGİ MEVZUATI VE UYGULAMASI / MEVLÜT ÖZTÜRK ÖZELLİKLERİ : 20,00 YTL

satın almayı düşünüyorum,lütfen benim için hangisi daha etkili olur yazarsanız sevinirim.

hazerfan ' Alıntı:
Arkadaşlar malesef bu rapid free upload'larda maksimum 10 kez indirme izni veriyor. Gelen yoğun istek üzerine 3. kez rapide yüklüyorum. Eğer yine yeterli olmazsa bir daha yüklerim. Her ne kadar daha önceki yüklemelerimde 20 kişi indirip 3 kişi teşekkür etsede ? ? ? paylaşmak güzeldir. İnşallah herkes faydalnır.

http://rapidshare.com/files/198638400/VERG__304__UYGULAMALARI.rar.html

Teşekkürler

hazerfan maalesef indiremedim belgeyi error veriyor yine de teşekkür ederim arkadaşım

Arkadaşım teşekkürler , indirdim dosyayı ama açamıyorum. Hangi programda dosyayı açmam gerekiyor yardım edebilirmisin.

Linde ' Alıntı:
Arkadaşım teşekkürler , indirdim dosyayı ama açamıyorum. Hangi programda dosyayı açmam gerekiyor yardım edebilirmisin.

Dosyayı yükledikten sonra,içimdeki dosyaları açmak için sağ tuş yapıp birlikte aç yapın.İnternet explorer'ı tıkllayarak açabilirsiniz.Eğer sağ tuş yaptığınızda birlikte aç gözükmüyorsa;bu seferde içindeki tüm dosyaları kopyalayın ve masaüstünde yeni bir klasör oluşturarak,Kopyaladığınız dosyaları buraya yapıştırın.Yeni klasöre yapıştırdığınız dosyaların üzerinde sağ tuş yapıp,birlikte aç ve daha sonra İnternet exp. yapın sorun çözülmüştür.İyi çalışmlaar.

Linde ' Alıntı:

Bilgisayarına indiripte açamayan arkadaşlar dersin üzerinde sağ tuş yapıp birlikte aç internet explorer seçeneğini tıklamanız gerekiyor. Yine de açılmaz ise bilgisayarınızda adobe flash player programi yüklü değil demektir. http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP bu adresten programı indirip kurun. Sonra açarsınız. Bu arada birlikte aç internet explorer özelliğini kullanırken bilgisayarınızın internete bağlı olması şart değildir. Sadece flash player programı internette çalıştığı için bu şekilde yapmanız gerekli. Kotalı internet kullanan arkadaşların içi rahat olsun.

suzan özdemir ' Alıntı:
hazerfan maalesef indiremedim belgeyi error veriyor yine de teşekkür ederim arkadaşım

İndiremeyen arkadaşlar özelden mail adreslerini gönderirlerse bu akşam toplu olarak mail atarım.

öykü ' Alıntı:
arkadaşlar şu kitaplardan hangisini tavsiye edersiniz
1-Uygulamalı Vergi Hukuku- Soru ve Yanıtlarıyla
Mualla Öncel Ahmet Kumrulu Mustafa Akkaya İndirimli Fiyatı: 9,00 TL
2-Vergi Uygulamaları Hayrullah DOĞAN - Hasan YALÇIN 50,00 YTL.
3-DEHA SMMM YETERLİLİK VERGİ MEVZUATI VE UYGULAMASI / MEVLÜT ÖZTÜRK ÖZELLİKLERİ : 20,00 YTL

satın almayı düşünüyorum,lütfen benim için hangisi daha etkili olur yazarsanız sevinirim.
merhaba ben de hafta sonu DEHA nın kitabını aldım ona çalışacağım. Başka da bir kaynağa bakmayı düşünmüyorum vakit yok.

Sayın hazerfan çok teşekkürler. Dosyaları açabildim :)

Gerçekten zaman ayırıp yüklediğiniz ve bu bilgileri paylaştıgınız için teşekkürler

Özele mail adreslerini gönderen arkadaşlara dosyayı gönderdim.

hazerfan ' Alıntı:
Özele mail adreslerini gönderen arkadaşlara dosyayı gönderdim.
henüz bana gelmedi ama bi daha deneyebilirmiyiz teşekkürler