Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

ben açıklanacak demedim arkadaşlar yanlış yazmışım özür.

MLsmmm ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
byweron ' Alıntı:
ugly666 ' Alıntı:
tesmeri aradım. açıklanamacakmış bugün öyle söylediler :)

Nasıl bugün mü dedin? Açıklanıcakmı yani????

açıklanamacakmış diye ? açıklanmayacakmış demek istiyo..dimi :D açıklanamamacakmış,anlam olarak olumlu,yapı olarak olumsuz bi kelime :D
sonundaki gülümseme işareti sevinmiş olduğu anlamına geliyo, açıklanacak demek istedi herhalde:)

adam belki açıklanmayacağına seviniyordur..kimin neyle,ne zaman mutlu olacağını bilemeyiz ki, belki delidir

ugly666 ' Alıntı:
tesmeri aradım. henüz bilgi gelmediğini internet takip ediniz. Telefonundaki bayan arkadaşlar.

Bende şimdiye kadar iki kez aradım tesmeri ordaki bayan ikisinde de sürekli yasal süreyi ilere sürerek haftaya açıklanmasını ima etti.Benim güvenim yok geçen sefer ilk sınavımdı açıklanması yasal süreyi geçmişti.Yine seçimlerden dolayı bu şekilde olabilir diye düşünüyorum.

gerçekten çalışırken msj yazdığımdan dolayı yanlış yazmışım :)

arkadaşlar sınav sonuçlarını asla asla oda seçimlerine bağlamayım. hiç alakası yok. tesmer ayrı çalışıyor. oda seçimleri ile alakası yok.

arkadaşlar interneti takip edin ediyorlar sürekli .acaba bizde reklamdaki gibi kablolara vazelin sürsek ,sonuçlara hemen ulaşırmıyız :D

burada umutsuz beklemektense :) ben en iyisi cumaya gideyim..herkese hayırlı cumalar..

Evet yahu bunlar fani şeyler. Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.... ;)

yaa arkadaşlar sınavların açıklanmasında geç kalınıyor diye kızıyoruz ama sınava giren bizlerinde bu olayda suçumuz yok dersek yalan olur nedenmi?mart sınavı benim ilk sınavımdı özellikle meslek hukuku ve analiz sınavlarında 1 sayfayı bile doldurmayacak derecede kısa cevaplar verilmesi gerekirken ek kağıt isteyen o kadar çok arkadaş olduki şaşırdım açıkcası benmi soruları yanlış anladım diye...adamlar bunları tek tek okuyorsa düşünün işte süre ister istemez uzar bundan sonraki sınavlarda sonuçların açıklanması için beklediğimiz şu sancılı süreci hatırlayarak lütfen cevapşarımızı kısa ve net tutalım istenene cevap verelim her bildiğimizi yazmayalım belki burdanda bişey tutar diye:))))buda bize ders olsun diye geç açıklıyorlar belkide:))))))

benim kağıt bile dolmuoki:Dkısa ve net cevaplar yeterli gelio ki girdiklerimi geçtim 100 almak zorunda deilim :D

elyesa.06 ' Alıntı:
benim kağıt bile dolmuoki:Dkısa ve net cevaplar yeterli gelio ki girdiklerimi geçtim 100 almak zorunda deilim :D

arkadaşım senin kaçıncı sınavın kaç dersin var?

bende hiç öyle aham şaham kağtlarımı doldurmadım. hatta ve hatta çok yazanlara sinir oldum. nerden buluyorlar kardeşim, roman gibi yazıyolar ya diye, sınavda içimden geçirdim.

şimdi aklıma geldi. maliyet sınavında başladım soruları çözmeye. o kadar kalabalık ki anfi, aramızda bir sandalye olacak şekilde oturuyoruz. yanımdaki kız bana kaleminden çok ses çıkıyor, kağıdının altına defter koy dedi. baka kaldım sadece :D deli midir nedir

biri ben arandım desin yaaa
bugün açıklasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;)