sinanyucel ' Alıntı:hadi bakalım hayırlısı istanbul olan varmı beraber hareket edecek
bakı işte iş karıştı şimdiugly666 ' Alıntı:tesmeri aradım bize gelen birşey yok diyor telefondaki arkadaş
ben varım. soyismim u ile başlıyooosinanyucel ' Alıntı:hadi bakalım hayırlısı istanbul olan varmı beraber hareket edecek
Mohican ' Alıntı:tebrikler ebru35
Allegro ' Alıntı:arkadaşar, saatte bir kişi aramıyorlar ya?? şimdiye bomba gibi düşmeliydi. aramalar başladıktan nekadar süre sonra net'e veriyorlar????
telefonlarmı çekmiyodur nedir? eski den olduğu gibi camların önüne mi taşısak telefonları ;DMohican ' Alıntı:zehra kanan size sonucu sms yoluyla mı bildirdiler yoksa telefon mu açtılar?
nischli ' Alıntı:Allegro ' Alıntı:arkadaşar, saatte bir kişi aramıyorlar ya?? şimdiye bomba gibi düşmeliydi. aramalar başladıktan nekadar süre sonra net'e veriyorlar????
istanbul odasını aradım şimdi 10 saniye önce bize sonuçlar gelmedi nerden çıkarıyorsunuz
bizi değil tesmeri arayın dediler.
sinanyucel ' Alıntı:bakı işte iş karıştı şimdiugly666 ' Alıntı:tesmeri aradım bize gelen birşey yok diyor telefondaki arkadaş??? ;D
Allegro ' Alıntı:arkadaşar, saatte bir kişi aramıyorlar ya?? şimdiye bomba gibi düşmeliydi. aramalar başladıktan nekadar süre sonra net'e veriyorlar????
bende tesmeri aradım siteden takip edin diyorlarugly666 ' Alıntı:nischli ' Alıntı:Allegro ' Alıntı:arkadaşar, saatte bir kişi aramıyorlar ya?? şimdiye bomba gibi düşmeliydi. aramalar başladıktan nekadar süre sonra net'e veriyorlar????
istanbul odasını aradım şimdi 10 saniye önce bize sonuçlar gelmedi nerden çıkarıyorsunuz
bizi değil tesmeri arayın dediler.
elifcetin ' Alıntı:onlarda hep aynı şeyi diyolar sanki biz bilmiyoruz siteden takip etmeyi aa ya :S