alanon ' Alıntı:Arkadaşlar panik yapmayın, aralık sınavında 3 arkadaşım belge aldı ama ikisi hiç bir şekilde aranmamıştı. Hatda aralık sınav konusunda 5-6 kişide aranmadım ama tesmerin sitesinde kazandığımı gördüm diye yazıyor.
Ve ben tek dersden girdim halen aranmadım ancak kazandığımdan eminim, rahat olun biraz.
karakule1702 ' Alıntı:alanon ' Alıntı:Arkadaşlar panik yapmayın, aralık sınavında 3 arkadaşım belge aldı ama ikisi hiç bir şekilde aranmamıştı. Hatda aralık sınav konusunda 5-6 kişide aranmadım ama tesmerin sitesinde kazandığımı gördüm diye yazıyor.
Ve ben tek dersden girdim halen aranmadım ancak kazandığımdan eminim, rahat olun biraz.
Valla bugün okuduğum en güzel mesaj buydu. Allah razı olsun...
annatek ' Alıntı:arkadaşlar ben iki dersten kesin geçtim istanbuldanım ama hala aranmadım rahat olun
belki istanbulun liste sayısı fazladırnischli ' Alıntı:bunlar bu günü bize zehir ettiler
yarın öglen açıklarlar artık yarınımızda zehir olur...
buneya saat kaç oldu bende aranmayı bekliyordum ama halen tık yok...
sinanyucel ' Alıntı:belki istanbulun liste sayısı fazladırnischli ' Alıntı:bunlar bu günü bize zehir ettiler
karakule1702 ' Alıntı:annatek ' Alıntı:arkadaşlar ben iki dersten kesin geçtim istanbuldanım ama hala aranmadım rahat olun
Bu da 2.Okuduğum en güzel mesaj... Teşekkürler kardeş... İnşallah aranırsın sende...
nischli ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:belki istanbulun liste sayısı fazladırnischli ' Alıntı:bunlar bu günü bize zehir ettiler
işte umut belki belki deyip duruyoruz karakule ye bahsettim ya bunlar önce sınavları açıklasalar sonrada kazananları tebrik etseler kimse aranıcam aranıyorum yok aranmıcam galiba demese ???
HaCkHaN ' Alıntı:nischli ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:belki istanbulun liste sayısı fazladırnischli ' Alıntı:bunlar bu günü bize zehir ettiler
işte umut belki belki deyip duruyoruz karakule ye bahsettim ya bunlar önce sınavları açıklasalar sonrada kazananları tebrik etseler kimse aranıcam aranıyorum yok aranmıcam galiba demese ???
nischli sen istanbuldan mısın ?
şimdi korktum işte. benimde 2 soru tam.1 soru maliyetler tam gelir tabloları yoktu.şimdi acaba maliyetlerdemi yanlıştı diyorum,hatırlamıyorumki.of korkmaya başladım cidden.yusufalemdar ' Alıntı:ya maliyetten gene direk sonuçlara bakmışlar galiba birinci sorudan hiç puan vermemişler
bir rakamı cevap kağıdına yanlış geçirmenin cezası o puanmı ya
2.soru tamdı ,heralde ondan 40 aldım ve kaldım.
sınav parası yatırdım,ankaraya gittim geldim
mükafat bumu yani![]()
FATİH667 ' Alıntı:arkadaşlar beni lütfen tenkit edin. 6 dersten geçtim. asrın en kolay maliyet dersinden kaldım. kendimi parçalamak istiyorum. beni tenkit edin hak ediyorum