Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

ben gideyimde biraz farmvilla oynayım,belki ararlar

ne bilem 2 soru tamamen doğru birinci sorudan
1 kısım doğru diye hatırlıyorum
çok kötü bi durum şimdi

alanon ' Alıntı:
Arkadaşlar panik yapmayın, aralık sınavında 3 arkadaşım belge aldı ama ikisi hiç bir şekilde aranmamıştı. Hatda aralık sınav konusunda 5-6 kişide aranmadım ama tesmerin sitesinde kazandığımı gördüm diye yazıyor.

Ve ben tek dersden girdim halen aranmadım ancak kazandığımdan eminim, rahat olun biraz.

Valla bugün okuduğum en güzel mesaj buydu. Allah razı olsun...

annatek biraz içim rahatladı sağolasın. Benim ikinci girişim ilk girişimde 6 ders vermiştim şimdi hukuk var tek dersim. inşallah geçmişimdir

karakule1702 ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
Arkadaşlar panik yapmayın, aralık sınavında 3 arkadaşım belge aldı ama ikisi hiç bir şekilde aranmamıştı. Hatda aralık sınav konusunda 5-6 kişide aranmadım ama tesmerin sitesinde kazandığımı gördüm diye yazıyor.

Ve ben tek dersden girdim halen aranmadım ancak kazandığımdan eminim, rahat olun biraz.

Valla bugün okuduğum en güzel mesaj buydu. Allah razı olsun...

bunlar bu günü bize zehir ettiler
yarın öglen açıklarlar artık yarınımızda zehir olur...
buneya saat kaç oldu bende aranmayı bekliyordum ama halen tık yok...

ist odasını aradım az önce.baygın sesli bir bayan çıktı.yarın internette açıklancak herkesin dedi.

ayrıca dikkat ettiyseniz çok az kişi arandığını söylüyor, aramalar akşam saat 21:00 e kadarda sürebiliyor, İyi düşünün iyi şeyler olsun

annatek ' Alıntı:
arkadaşlar ben iki dersten kesin geçtim istanbuldanım ama hala aranmadım rahat olun

Bu da 2.Okuduğum en güzel mesaj... Teşekkürler kardeş... İnşallah aranırsın sende...

nischli ' Alıntı:
belki istanbulun liste sayısı fazladır

sinanyucel ' Alıntı:
nischli ' Alıntı:

işte umut belki belki deyip duruyoruz karakule ye bahsettim ya bunlar önce sınavları açıklasalar sonrada kazananları tebrik etseler kimse aranıcam aranıyorum yok aranmıcam galiba demese ???

nischli ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
nischli ' Alıntı:

işte umut belki belki deyip duruyoruz karakule ye bahsettim ya bunlar önce sınavları açıklasalar sonrada kazananları tebrik etseler kimse aranıcam aranıyorum yok aranmıcam galiba demese ???

nischli sen istanbuldan mısın ?

arkadaşlar beni lütfen tenkit edin. 6 dersten geçtim. asrın en kolay maliyet dersinden kaldım. kendimi parçalamak istiyorum. beni tenkit edin hak ediyorum

HaCkHaN ' Alıntı:
nischli ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
nischli ' Alıntı:

nischli sen istanbuldan mısın ?

evet istanbul soyadım 'N^ama hala tık yok

yusufalemdar ' Alıntı:
ya maliyetten gene direk sonuçlara bakmışlar galiba birinci sorudan hiç puan vermemişler
bir rakamı cevap kağıdına yanlış geçirmenin cezası o puanmı ya
2.soru tamdı ,heralde ondan 40 aldım ve kaldım.
sınav parası yatırdım,ankaraya gittim geldim
mükafat bumu yani :(
şimdi korktum işte. benimde 2 soru tam.1 soru maliyetler tam gelir tabloları yoktu.şimdi acaba maliyetlerdemi yanlıştı diyorum,hatırlamıyorumki.of korkmaya başladım cidden.
1, sorudada gidişin doğruysa sadece rakam yanlışlığı olsa bile gidişe gececekkadar puan vermeleri lazımdı.

hocam aynen öyle direk sonuçlar geçme umudum varken 8 aldım. ama suç da benim

Aralık sonuçları için benim arkadaşı saat 8'e yakın aramışlardı.. ümidinizi kesmeyin derim..

Kayseri SMMM Odasına lanet olsun. Adamları arıyorum yok kardeşim diyorda başka bişey demiyorlar. Onlara göre hepiniz yalancısınız haberiniz olsun :)

Yaa adam bu kadar arayan soran var tesmeri arayalımda işin aslını öğrenelim der. Nasılsa o oda başkanı arar kapat kapat işim var sonra ara dicem. Artık sonucu netten öğrenmeye hazırladım kendimi.

FATİH667 ' Alıntı:
arkadaşlar beni lütfen tenkit edin. 6 dersten geçtim. asrın en kolay maliyet dersinden kaldım. kendimi parçalamak istiyorum. beni tenkit edin hak ediyorum

gel abisini şöyle köşeye :)

tarihin en kolay maliyet muhasebesinden bir tek kalan sen değilsin,benimde tek ders ve geçemedim