businessman ' Alıntı:sibeldogan ' Alıntı:evet benimde öylebusinessman ' Alıntı:maliyet simdi acildi bende,
aynen dedigim gibi,
2. soru tam.
1. soru, toplam ve birim maliyetler dogru,
satilam mamul maliyetleri de dogru.
1. gelir tablom dogru.
diger 2 gelir tablom yanlis.
cnm ilk sorudan bi 30 puan verirler mi dersin?
HaCkHaN ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:Maliyet tam 100Puan kırarlarsa darılırım ;D
adına aşina olmuştuk,hadi kurtuldun![]()
hahha ;Dnischli ' Alıntı:dehanın cevaplarına bakılırsa
hepsinden kaldık yaw...
elemanlar aynen kitabı yazmışlar hukuk sınavında okadar yazabilen zaten smmm olmazki avukat olur
okan260 ' Alıntı:hahha ;Dnischli ' Alıntı:dehanın cevaplarına bakılırsa
hepsinden kaldık yaw...
elemanlar aynen kitabı yazmışlar hukuk sınavında okadar yazabilen zaten smmm olmazki avukat olur
dimi yani..
yeis ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:Minik ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:maliyetten bir daha bu kadar basit gelmez ama malesef ilk soruda sadece birim ve toplam maliyetleri yaptım,gelir tabloların sonuçları,bir işlem sonucunda hatalı çıktı..2.soru yok..yani diğer döneme kaldık yine tek dersten
Matematikseli bilmiyor muydun? Yoksa yapardın eminim.. Hayırlısı olsun bakalım..
Önce Allah'a binlerce kez şükür olsun. dualarımız kabul oldu.Meslek ve Temel Hukuktan girdim. ikiside iyiydi.
Maliyette de 1.sorunun toplam ve birim maliyetler doğru.Gelir tabloları yanlış. 2. sorum tam doğru. 50 verirler heralde![]()
Rabbim herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın.
kademeli,planlı,basit,1.dağıtım hepsini biliyordum,bir matematiksele bakmamıştım..heralde komisyon değişmiş kolay sormuşlar. Maliyetten ilk sorunun toplam ve birim maliyetler doğru,gelir tabloları hatalı,matematiksel yok.
bence komisyonla ilgisi yok..kalan çok vardı...salon tıklım tıklımdı..millet oturacak yer bulamadı..o yüzden bir şans verdiler gibime geliyor ..inşallah hepimiz geçeriz;D
hakankrl ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:Maliyet tam 100Puan kırarlarsa darılırım ;D
İnş. sen de temmuzda kurtulursun maliyetten, yalnız bu kadar kolayı gelir mi bilmem :![]()
HaCkHaN ' Alıntı:....
- matematiksel çıkmaz diye bakmadım..ve sonuçta 40-45 anca gelir
açıklanan cevabın 100lük bi cevap kağıdı olduğunu düşünürsek demekki ordaki bilginin yarısını yazmak yeterli olur. (not verecek olanın yorum hakkı saklı tutulmak kaydıyla... ;D )nischli ' Alıntı:yaw iki sınavdan girdik
biri Meslek Hukuk
Biri Hukuk
ikisinden de 50 yetiyor
umarım geçmişimdir. artık soruların cevaplarına bakmayaya karar verdim.![]()
hakankrl ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:....
- matematiksel çıkmaz diye bakmadım..ve sonuçta 40-45 anca gelir
Dağıtımların en çıkması muhtemel konusuna bakmamışsın sen de. Matemetiksel ya da kademeli favori soruları.
okan260 ' Alıntı:açıklanan cevabın 100lük bi cevap kağıdı olduğunu düşünürsek demekki ordaki bilginin yarısını yazmak yeterli olur. (not verecek olanın yorum hakkı saklı tutulmak kaydıyla... ;D )nischli ' Alıntı:yaw iki sınavdan girdik
biri Meslek Hukuk
Biri Hukuk
ikisinden de 50 yetiyor
hakankrl ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:Maliyet tam 100Puan kırarlarsa darılırım ;D
İnş. sen de temmuzda kurtulursun maliyetten, yalnız bu kadar kolayı gelir mi bilmem :![]()
nischli ' Alıntı:okan260 ' Alıntı:açıklanan cevabın 100lük bi cevap kağıdı olduğunu düşünürsek demekki ordaki bilginin yarısını yazmak yeterli olur. (not verecek olanın yorum hakkı saklı tutulmak kaydıyla... ;D )nischli ' Alıntı:yaw iki sınavdan girdik
biri Meslek Hukuk
Biri Hukuk
ikisinden de 50 yetiyor
desene dua edeceğiz de hukuk sınavlarını okuyacak olanlar bir önceki akşam eşleri ile kavga etmesinler yoksa
acısını bizden çıkaracaklardır![]()
![]()
HaCkHaN ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:Maliyet tam 100Puan kırarlarsa darılırım ;D
sana göre puanlama nasıl olur - tam maliyet-değişken mal-normal maliyet topmaları ve birim maliyetlere toplamda 45 verir mi ? gelir tablosu hariç