Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

45-55 arası bir not gelir . ama bu aralıklar arasında.. ama tam kestiremicem..
45 gelirse 50 ye tamamlanır

teşekkür ederim ama üstad sende insafsız davranmadınmı ya matematikselde önemli olan verileri bulmak değilmi aktarırken hata yaptık diye bu kadar puan kesiyorsunuz neyse yine de geçirdinya teşekkür ederim ya bıraksaydın daha kötü olurdu baksana beni bırakanlar bile oldu

en kötü ihtimali gözönüne aldım.. gelir tablolarından puan vermedim

Geçen dönem millet maliyetten döküldü bi nevi günah çıkardılar bu sınavla. 90-100 bekleyenler bile anca 60 alacak mış gibi geliyo bana..

mucize ' Alıntı:
Geçen dönem millet maliyetten döküldü bi nevi günah çıkardılar bu sınavla. 90-100 bekleyenler bile anca 60 alacak mış gibi geliyo bana..
aynen katılıyorum bende o yönde kanaat var ayrıca kımse o kadar puan alamıyacak gecen 50 60 alacak geçen geçtiğine dua edecek kımsede aldığı notu sorgulamayacak olay budur yani ;)

madem herkezin geçmesi için soruları kolay sordular , o halde herkezin geçmesi içinde kağıtları okurken bişey yaparlar..dimi ?

sinan sen bu dersten geçersen belgeyi alıyorsun dimi? şimdiden kutlarım o halde :)

Eskidenmiş ortalama yükseltmek için maliyeti seçmek.

En ufak bi hatan varsa ne olduğu önemli değil, basıyo sıfırı hiç bakmıyo gözünün yaşına..

Fener_1907 ' Alıntı:
madem herkezin geçmesi için soruları kolay sordular , o halde herkezin geçmesi içinde kağıtları okurken bişey yaparlar..dimi ?

sinan sen bu dersten geçersen belgeyi alıyorsun dimi? şimdiden kutlarım o halde :)
keşke keşke dediğin gibi olsa ama bu kadar kolay sorular varsa bu kadar bol not vereceklerini zannetmem ben belgeyi sınavdan çıkınca aldığımı zannettim ama çokgeç farkına vardığım bir hatam ortaya çıktı matematiksel dağıtımda formülü yazdım 1.dağıtğmı yaparken 32000+2300 yazacağım yerde 32000+23000 yazmışım doğal olarak sonucu etkileyecek temmuza kaldım yani :(

sinanyucel ' Alıntı:
keşke keşke dediğin gibi olsa ama bu kadar kolay sorular varsa bu kadar bol not vereceklerini zannetmem ben belgeyi sınavdan çıkınca aldığımı zannettim ama çokgeç farkına vardığım bir hatam ortaya çıktı matematiksel dağıtımda formülü yazdım 1.dağıtğmı yaparken 32000+2300 yazacağım yerde 32000+23000 yazmışım doğal olarak sonucu etkileyecek temmuza kaldım yani :(

Umudunu kaybetme dilerim ki geçersin/ geçeriz.. Azıcık sınav psikolojimizden anlasalar gidişata not verseler o bile yeter aslında. 50 olsun bizim olsun

mucize ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

Umudunu kaybetme dilerim ki geçersin/ geçeriz.. Azıcık sınav psikolojimizden anlasalar gidişata not verseler o bile yeter aslında. 50 olsun bizim olsun

sinan bir sıfırdan puan kırmaz bişey olmaz merak etme mantıuk doğru işlem hatası hadi yarı puan versin yine geçersin
ben kalırım matematiksel hiç yok

1.soruda sadece tam değişken ve normal maliyet doğru gelir tabloları yarım yamalak

merhabalar . maliyetten son hakkıma girdim . dehanın yanıtlarına göre ;
2. sorum tam 40p.
1.sorum toplam ve birim maliyetler tam.
gelir tabloları; tam maliyet tam.
normal ve değişken maliyete göre gelir tabloları net katkı paylarına kadar tam ancak faaliyet karı diye yazdım.
3 gelir tablosu düzenledim yani. nasıl bir puan alabilrim fikri olan varmı?

seyyah. ' Alıntı:
merhabalar . maliyetten son hakkıma girdim . dehanın yanıtlarına göre ;
2. sorum tam 40p.
1.sorum toplam ve birim maliyetler tam.
gelir tabloları; tam maliyet tam.
normal ve değişken maliyete göre gelir tabloları net katkı paylarına kadar tam ancak faaliyet karı diye yazdım.
3 gelir tablosu düzenledim yani. nasıl bir puan alabilrim fikri olan varmı?

kritik

kritik derken ? bende aynı durumdayım cevaplarımda aynı. en az 60 alırım diye ummaktayım.

Yuh yani adam 100 alır mıyım diye soruyor, sen kritik diyorsun. Neye göre kritik. Minumum 70 alır o kağıt.

sinanyucel ' Alıntı:
Fener_1907 ' Alıntı:

Hocam benzer hatayı ben yaptım. 0.10*0.20 yi çarpıp 0.02 yerine 0.002 sonucunu bulunca C=0,98 yerine C=0.998 oldu. Sorular bu kadar kolayken, geçme oranı da bu kadar yüksekken o sorudan en fazla formülü yazdık diye 3-5 puan alırız diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım.

sinanyucel ' Alıntı:
Fener_1907 ' Alıntı:

bende gececeğinizi düşünüyorum.hesap hatasında puan kırılabilir ama çok fazla kırılacağını sanmam.sonuçta konuyu bildiğiniz için formulü yazailmişsiniz.1 sorudada birşeyler yaptıysanız bence çok rahat 50 alırsınız. umarım emek veren ,gerçekten çalışan herkes geçer ve sınav sitresine yenilmemiş olur.
ve ayrıca inşallah geçen oldugu gibi 60 gün beklemek zorunda kalmayız.beklemek sınırdaki arkadaşları çokdaha fazla yoruyor.herkese geçmiş olsun :)

ya tuhaf tuhaf sorular yazılıyor.. 1. soru tam 2. soru tam sizce kalırmıyım gibi (süper olduğunu söylememiz mi isteniyor acaba) tamam sınav kolaydı herkes yaptı geçme sınavıydı zaten gereksiz şeyler yazmayalım..

size katılıyorum..

geçmemiz için herhalde 100 üzerinden 2000 lük kağıt vermemiz gerekiyor sanırımm..