Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

Hocam benzer hatayı ben yaptım. 0.10*0.20 yi çarpıp 0.02 yerine 0.002 sonucunu bulunca C=0,98 yerine C=0.998 oldu. Sorular bu kadar kolayken, geçme oranı da bu kadar yüksekken o sorudan en fazla formülü yazdık diye 3-5 puan alırız diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım.
[/quote]

üstadım al bendende okadar . 32.000+(23.000+0,1)*0,2 yapmışım.0,1 ve 0,2 yerini değiştirdim. doğru duydun biranda heyecanlandım 35.000 sonucunu bulduktan sonra sildim. ama silen değil Sildirene bak. Bundada bir hayır vardır. İNŞAALLAH ikimizde geçeriz.

Valla tam psikoloji savaşına döndü bu olay.

Geçermiyim kalır mıyım, oldu mu olmadı mı...

Haklısınız ama iyi düşünün iyi olsun...

Bence fazla takmayın kafanıza iş olacağına varır... ;)

yeni hafta hayırlı olsun hepimize
şafak 52...

sedateroglu ' Alıntı:
Yuh yani adam 100 alır mıyım diye soruyor, sen kritik diyorsun. Neye göre kritik. Minumum 70 alır o kağıt.

sormasın o zaman ukala herif

lütfen ama haksızlık ediyorsunuz. size 5. hakkıma girdim diyorum 2008 temmuzdan beri bu sınava giriyorum pohpohlanmak yada benzeri bir niyetim yok aslada olamaz çünkü ne kadar saçma bir sistemde birşeyler yapmaya çalıştığımızın farkındayım. ayrıca yazdığınız üzre ukala heriflerden bende hiç hazetmem. hepinize başarılar diliyorum. notumuda burada sizinle paylaşırım.

arkadaşlar 45 le kalan gördünüz mü hiç? 45 i 50 ye tamamlarlar mı?

slm arkadaşlar ben mustafa güleşnde takılıyodum bu formu yeni gördüm. geç olcak ama sınavla ilgili bişeyler yazmak istedim. maliyet sorabilecekleri en kolay soruları sordular bence.bi dahada böyle kolay gelmez. geçenler yırttı. 80 alırım galiba. vergi bildiğiniz gibi herkesi ters köşe yaptı. benide öyle.ilk girişimdi.ben zaten 3 geçsem yeterliydi bu sınavda 4 olcak inşaalh. yeterli benim için.finansaldan (500) dönem net zararı buldum.dehadada aynı cevap var ama bakalım tesmerin cevabı nasıl onunki önemli. hukuk ta 80 gelir.analizde 70-80 arası.meslekten barajdayım.denetimdede öle. finansaldan 12 yevmiye doğru. gelir t.ve bilanço yaptım.açılış yapılmıcaktı zaten.inş.bundanda geçerim. hepimiz için hayırlısı olsun şimdiden.

hadi arkadaşlar canlanın
şafak 51
herkese selam ve saygılar

Allah'ın izniyle başarılı olacaksınız inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün...

ARANIZDA 2009 MART SINAVLARINA GIRIP ACIKLANMA TARIHINI HATIRLAYANINIZ VARMI ACEP????

bu acele nedir yahu daha uyanamadık hem burak arkadaşımız şafak saymaya aralıktan beri devam eder durur takıp edersın burak'ı kendısı bıle belgeyı almasına rağmen uyanamadı şafak sayar durur nerdesın burak senı ararlar ne zaman açıklanıyor ;D

Ya maliyet bu kadar kolay olmasına istinaden acaba puanlama sistemi kıt olurmu? Benim yaptıklarım:
- Toplam ve Birim Maliyetler
- Tam Mal. Gel. Tab.
- İkinci sorunun tamamı doğru