Mohican ' Alıntı:Bence sonuçlar önümüzdeki hafta açıklanacakİçimde öyle bir his var.
nischli ' Alıntı:Mohican ' Alıntı:Bence sonuçlar önümüzdeki hafta açıklanacakİçimde öyle bir his var.
ben 7 mayıs cuma günü hazırlıklı olun diyorum telefonlarınızı gereksiz meşgul etmeyin
geçen dönemde yaklaşık 70 günde açıkladılar bu sefer kendilerini affetirmek isteyeceklerdir.
diye düşünüyorum....
karakule1702 ' Alıntı:nischli ' Alıntı:Mohican ' Alıntı:Bence sonuçlar önümüzdeki hafta açıklanacakİçimde öyle bir his var.
ben 7 mayıs cuma günü hazırlıklı olun diyorum telefonlarınızı gereksiz meşgul etmeyin
geçen dönemde yaklaşık 70 günde açıkladılar bu sefer kendilerini affetirmek isteyeceklerdir.
diye düşünüyorum....
Ben 13 Mayıs Perşembe aramalar başlar diyorum...![]()
karakule1702 ' Alıntı:nischli ' Alıntı:Mohican ' Alıntı:Bence sonuçlar önümüzdeki hafta açıklanacakİçimde öyle bir his var.
diye düşünüyorum....
Arkadaşlar bu tahmin işini hilal hanıma bırakalım. Geçen dönem ne söylediyse çıktı. Gerçi o artık yanılmıyorsam Smmm oldu artık sallamaz forumu
Ben 13 Mayıs Perşembe aramalar başlar diyorum...![]()
ugly666 ' Alıntı:bende 12 mayıs diyorum
nischli ' Alıntı:ben 7 mayısta ısrarlıyımm... 6 mayıs ta aramalar başlar 7 mayısta açıklanır![]()
geçen dönemin çok çok gerisindeyiz yaw...ugly666 ' Alıntı:sezon açıldı galiba site haftaya artık tavan yapmaya başlar![]()
Minik ' Alıntı:Geçen dönem çok geç açıkladık, yazık oldu smmm adaylarına mı dicekler. Komisyon bizi bu kadar ciddiye alıyor mu sanıyorsunuz![]()
Ben erken beklemiyorum sonuçları. Keşke açıklansa ama sanmıyorum.
Minik ' Alıntı:Benim ismimide yaz, tarihede üç nokta koy![]()
ah nischli ah yaz yaz bitmez bu konu![]()
karakule1702 ' Alıntı:Nischli - 7 Mayıs
Mohican - 7 Mayıs
Yeis - 7 Mayıs
Karakule - 13 Mayıs
Ugly666 - 12 mayıs
Minik - 20 mayıs (demek istedi galiba) ...
Bekleyip görces....
burada sadece karakuleye katılıyorum 13 mayısta açıklanacak