Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

ya 7 mayıs ya da 10 mayısta açıklanır.

Aralık sınavının açıklanmasını çok bekledik. 60 günüde geçmişti 65 günüde. Tam tarih hatırlamıyorum ama mart sınavına 1 aydan az kalmıştı. O yüzden erken açıklanması bana hayal gibi geliyor. Bu sınav 60 günde açıklansa bile Temmuz sınavına 1,5 ay kalıyor. Ki inşAllah erken açıklanır.

Günaydın arkadaşlar herkes sınav için bir fikir beyan etmiş ihşallah yakın olan çıkar ben size son duyumumdan bahsedeyim, İzmir odasının tüm sınav kağıtları okunmuş aynı zamanda Ankara odasıda geçen hafta son bulmuş başarı oranı %30 lardaymış kısacası sınavlar yakın zamanda açıklanır daha net bilgiyi pazartesi verebilirim, bu hafta yapaılan muhasebe sempesyomuna hocam katıldı orada komisyon hocalarıda var dolayısı ile pazartesi net bilgi aktarırım.

günaydın ya heyecanlandım başarı oranı çok düşük yoksa kaldık mı maliyetten başarı oranı nedir öğrenebilir misin arkadaşım.

Günaydın Kartal69. Sayende güne güzel bir haber duyarak başladık ;). Söylediklerin doğruysa önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalle açıklanır sonuçlar. Umarım herkesin gönlüne göre olur.

kartal69 ' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar herkes sınav için bir fikir beyan etmiş ihşallah yakın olan çıkar ben size son duyumumdan bahsedeyim, İzmir odasının tüm sınav kağıtları okunmuş aynı zamanda Ankara odasıda geçen hafta son bulmuş başarı oranı %30 lardaymış kısacası sınavlar yakın zamanda açıklanır daha net bilgiyi pazartesi verebilirim, bu hafta yapaılan muhasebe sempesyomuna hocam katıldı orada komisyon hocalarıda var dolayısı ile pazartesi net bilgi aktarırım.

kartal 69 arkadaşım nasıl bir duyum bu izmir odası okunmuş ankara odası geçen hafta son bulmuş. oda oda mı okunuyor sınav kağıtları. yine başlandı. atıp tutma

Artık direkt şafak diyemiyorum çünkü ne olacağı belli değil. Kartal69 un duyumlarına göre önümüzdeki hafta açıklanacak gibi. Ama ben gene de 13 Mayısa ayarladım kendimi...

karakule1702 ' Alıntı:
Sınav Açıklanma Zamanı Tahminleri:

Karataş - 30 Nisan
Nischli - 7 Mayıs
Mohican - 7 Mayıs
Yeis - 7 Mayıs
Hakankrl - 7 Mayıs
Bahar34 - 7 Mayıs
Cool - 8 Mayıs
10Hagi10 - 10 Mayıs
Ugly666 - 12 mayıs
Karakule - 13 Mayıs
Uğur6666 - 13 Mayıs
C.Gerçek - 17 Mayıs
Hasan123 - 18 Mayıs
Minik - 20 mayıs

7 Mayıslar çoğunlukta. İhtimaldir ama her nedense inanmak gelmiyor içimden

ya oda okumuyor ki sınav kağıtlarını nasıl bir iş bu böyle

Sayın ugly666 arkadaşım atıp tutacak bir kişilik ve karaktere sahip değilim, sonuçlar açıllanınca başarı oranını görürsün komisyondan bir hoca ile yapılan görüşmeyi açılkladım siz ister inanın ister inanmayın bilgilerim kesin ve doğrudur.

kartal 69 arkadaşım peki ne zaman açıklanacak sınav sonuçları

Tekrar söylüyorum bu hafta sonu yani 02.05.2010 taihinde hocamla karşılıklı görüşmem var buı görüşmenin neticesini pazartesini sizlerle paylaşacağım. Yalnız açılnama tarihi çok yakın bunu bilin kolay gelsin

kartal69 maliyetten başarı oranınından bahsetmedi mi hocanız bunu da öğrenebilir msin lütfen arkadaşım.

deryatufekci ' Alıntı:
ayın 10. ndan sonra açıklanacakk, erken beklemeyin

Derya hanım merhaba,

Odada sizin, adını hatırlamıyorum ama Hüseyin abi dediğiniz biri vardı yanılmıyorsam.

Bu dönem net duyum yok mu?