Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

arkadaşlar bu açıklanma olayları hikaye inanmayn sakın en erken haftaya cuma açıklanır en geçte 13 mayısta biz çok gördük böyle duyumları

ya hak veriyorum sana uğur... bir de bu kadar çok şu zaman açıklanır, bu zaman açıklanır muhabbeti zaman kaybı... az kaldı zaten bunu herkes biliyor zaten.. :))

ugur6666 ' Alıntı:
arkadaşlar bu açıklanma olayları hikaye inanmayn sakın en erken haftaya cuma açıklanır en geçte 13 mayısta biz çok gördük böyle duyumları

Ya arkadaşım cidden seni anlamış değilim bi muhalefet tutturdun gidiyosun .Senin fikirlerin olduğu gibi herkesin var.ve herkes burda yazabilir.Sen 13 dersin başkası 7 si.sonuç hepimiz için .bu kadar ağır eleştirileri atıp tutma ayıp şeyler hakaret boyutuna vardırmayalım işleri herkese saygılı olalım lütfen .O zaman bizde tutturdun bi 13 mayı atıp tutuyosunmu diyelim .konumumuza yakışan muhabbetler değil.

karataş ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

Ya arkadaşım cidden seni anlamış değilim bi muhalefet tutturdun gidiyosun .Senin fikirlerin olduğu gibi herkesin var.ve herkes burda yazabilir.Sen 13 dersin başkası 7 si.sonuç hepimiz için .bu kadar ağır eleştirileri atıp tutma ayıp şeyler hakaret boyutuna vardırmayalım işleri herkese saygılı olalım lütfen .O zaman bizde tutturdun bi 13 mayı atıp tutuyosunmu diyelim .konumumuza yakışan muhabbetler değil.

sen yenisin galiba bu işleri bilmiyosun.. herkes yazabilir ama gerçek yazacaksın.. ben burda kimsenin heyecana kapılıpta beklenti içine girmesini istemiyorum.. ben herkese saygılıyım bak sana söyliyim o yazanlar yarın kaybolur ama biz hep burdayız.. yasal sürenin sonuna kadar beklerler en fazla 1 hafta erken olur yasal süre belli 60 gün

ugur6666 ' Alıntı:
karataş ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

sen yenisin galiba bu işleri bilmiyosun.. herkes yazabilir ama gerçek yazacaksın.. ben burda kimsenin heyecana kapılıpta beklenti içine girmesini istemiyorum.. ben herkese saygılıyım bak sana söyliyim o yazanlar yarın kaybolur ama biz hep burdayız.. yasal sürenin sonuna kadar beklerler en fazla 1 hafta erken olur yasal süre belli 60 gün
hayır yeni değilim aralık 2009 sınavında ilk kez girdim 5 dersi verdim maliyet ve analizden martta 2.girişimdi.arkadaşın duyduklarını bende duydum haftaya kesin gözüyle bakılıyo diye.aralıktada siteyi sürekli takip ettim kesin aradım deyip kaçanlarda oldu ,bana sonucumu söylediler diyenler oldı (coll gibi:) )ama burda şu tarihte diye bi şey denmiyo koca bir haftadan bahsediyoruz kaldiki önümüzdeki haftada çoğu kişi hem fikir(7.si).

neyse arkadaşlar tartışarak birbirimizi üzmeye gerek yok. Nasılsa açıklandığında hangi tarihte açıklandığını öğrenmiş olacağız.

Evet ya relax olun ark.lar. Daha durun gerilecek zaman değil. Tabi ki hiçkimse burada aslı astarı olmayan şeyleri paylaşmamalı insanları ümitlendirmemeli herşey şahsi görüş olarak kalmalı. Ayrıca forum kullanıcıları da söylenenlerin şahsi görüş olduğunu kabul etmeli ve %100 doğru olmadığını bilmeli.

Ben bu forumdan çok şey öğrendim. Amacına uygun hareket edilirse herkes de çok faydalanacaktır.

söylediklerine katılıyorum karakule. Hakkatten ben de tirledim ha :)
karakule1702 ' Alıntı:
Evet ya relax olun ark.lar. Daha durun gerilecek zaman değil. Tabi ki hiçkimse burada aslı astarı olmayan şeyleri paylaşmamalı insanları ümitlendirmemeli herşey şahsi görüş olarak kalmalı. Ayrıca forum kullanıcıları da söylenenlerin şahsi görüş olduğunu kabul etmeli ve %100 doğru olmadığını bilmeli.

Ben bu forumdan çok şey öğrendim. Amacına uygun hareket edilirse herkes de çok faydalanacaktır.

arkadaşlar geçen dönem sınavlar geç açıklanınca türmob genel sekreterini aramıştım numarasını forumdan bi arkadaş vermişti hatırlayanlar bilir çarşamba yada perşembe açıklanır demişti ve perşembe açıklanmıştı.. eğer haftaya cumaya(7 mayıs) açıklanmazsa arar sorarım kimse stres yapmasın

ugur6666 ' Alıntı:
arkadaşlar geçen dönem sınavlar geç açıklanınca türmob genel sekreterini aramıştım numarasını forumdan bi arkadaş vermişti hatırlayanlar bilir çarşamba yada perşembe açıklanır demişti ve perşembe açıklanmıştı.. eğer haftaya cumaya(7 mayıs) açıklanmazsa arar sorarım kimse stres yapmasın

Evet evet benim sorduğum da bu olaydı. İsmini hatırlamıyorum ama burada bir ark.sürekli arayıp duruyordu.

karakule1702 ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

Evet evet benim sorduğum da bu olaydı. İsmini hatırlamıyorum ama burada bir ark.sürekli arayıp duruyordu.

ben 2 defa aradım ama benden başka arayanda vardı..

karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Sınav Açıklanma Zamanı Tahminleri:

Karataş - 30 Nisan
Nischli - 7 Mayıs
Mohican - 7 Mayıs
Yeis - 7 Mayıs
Hakankrl - 7 Mayıs
Bahar34 - 7 Mayıs
Cool - 8 Mayıs
10Hagi10 - 10 Mayıs
Ugly666 - 12 mayıs
Karakule - 13 Mayıs
Uğur6666 - 13 Mayıs
C.Gerçek - 17 Mayıs
Hasan123 - 18 Mayıs
Minik - 20 mayıs

7 Mayıslar çoğunlukta. İhtimaldir ama her nedense inanmak gelmiyor içimden
bende 30 nisan diyorum yani yarın :D buda benim düşüncem.
aslında geçen senelerde mart sınavlarının nezaman açıklandığına bakmak lazım.

ebabil ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Sınav Açıklanma Zamanı Tahminleri:

Karataş - 30 Nisan
Nischli - 7 Mayıs
Mohican - 7 Mayıs
Yeis - 7 Mayıs
Hakankrl - 7 Mayıs
Bahar34 - 7 Mayıs
Cool - 8 Mayıs
10Hagi10 - 10 Mayıs
Ugly666 - 12 mayıs
Karakule - 13 Mayıs
Uğur6666 - 13 Mayıs
C.Gerçek - 17 Mayıs
Hasan123 - 18 Mayıs
Minik - 20 mayıs

7 Mayıslar çoğunlukta. İhtimaldir ama her nedense inanmak gelmiyor içimden
bende 30 nisan diyorum yani yarın :D buda benim düşüncem.
aslında geçen senelerde mart sınavlarının nezaman açıklandığına bakmak lazım.

oooo 7 mayıs ateşi bayağı sarmış herkesi :)
ilk söylediğim gibi 6 mayısta aramalar başlar 7sinde de açıklanır :) :) :)
Saygılar
Nischli :)