Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

7 Mayıslar çoğunlukta. İhtimaldir ama her nedense inanmak gelmiyor içimden
[/quote]bende 30 nisan diyorum yani yarın :D buda benim düşüncem.
aslında geçen senelerde mart sınavlarının nezaman açıklandığına bakmak lazım.
[/quote]

geçen seneyi mart sınavı 50-60 gün arasında açıklanmış :)
ben oyüzden 7 mayıs diye düşünüyorum
ayrıca geçen sınavda da 70 güne yakın açıkladılar bu sefer açıklarını kapatacaklardır.

nischli ' Alıntı:
7 Mayıslar çoğunlukta. İhtimaldir ama her nedense inanmak gelmiyor içimden
bende 30 nisan diyorum yani yarın :D buda benim düşüncem.
aslında geçen senelerde mart sınavlarının nezaman açıklandığına bakmak lazım.
[/quote]
geçen seneyi mart sınavı 50-60 gün arasında açıklanmış :)
ben oyüzden 7 mayıs diye düşünüyorum
ayrıca geçen sınavda da 70 güne yakın açıkladılar bu sefer açıklarını kapatacaklardır.
Ama şöyle bir durum olmuştu;
[/quote]

Kasım 2008 sınavları, 79 günde açıklanmıştı. Tam bir skandal olmuştu. Çok büyük tepkiler alınmıştı.

Hemen akabinde mart sınavları 55 günde açıklanmıştı. Bu tepkiye tepki gibi bişi olmuştu.

Şimdi Aralık 2009 sınavları normal sürede açıklandı. O yüzden Mart 2010 da normal süresinde açıklanacağını düşünüyorum....

sonuçlar yüzümüzü güldürsünde geç olsun valla.

alıntıları birbirine karıştırdınız, kimin ne düşündüğünü anlayamıyorum ;D

odayı aradım yarın açıklanmayacağını söylediler. yasal sürenin 60 gün olduğunu ve bu süreyi çoğu zaman geçtiğini söylediler.

sinem81 ' Alıntı:
odayı aradım yarın açıklanmayacağını söylediler. yasal sürenin 60 gün olduğunu ve bu süreyi çoğu zaman geçtiğini söylediler.

Bunları 55 günde açıkladıklarında da söylemişlerdi...:)

arkadaşlar sonuçların açıklanması o kadar uzamaz en geç benim fikrim 7 mayıs olur nedeni , sorular bu dönem kolay ve kısa cevaplardan oluşuyordu akabinde okumasıda kolay olacaktır bu nedenle 7 mayıs diyorum 54 gün olmuş olacak ;)

Arkadaşlar merhaba ben ilk defa 2008 temmuzda girmiştim. 5 dersi verdim. Ardından yurt dışına çıkıp yüksek lisansa başladım. Arada hiç bir sınava girmedim. Mart 2008 sınavı 64 gün gibi bir sürede açıklanmıştı. Bizde temmuzda 60-65 gün civarı bir süre tahmin etmiştik ama sonuçlar malesef 73. günde açıklandı. Ama bu sınavın daha kısa zamanda açıklanacağını tahmin ediyorum. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla sınava giren aday sayısında büyük bir azalma var. Umarım herkesin sonuçları iyidir.

Herkese günaydın.. Cuma'mız mübarek olsun.

amin teşekkürler..
bu arada heyecandan ölmeden önce umarım sınav sonuçları açıklanır ...

:)

aygulm79 sen hangi derslerden girdin bu kaçıncı girişin

arkadaşlar bir konuda bilg,lendirmenizi rica ediyorum spk ile ilgili mali müşavirler olarak biz bu lisansa sahip olduğumuzda ne gibi avantajlara sahip olacağız ve ayrıca mali müş ruhsatı gibi sınavları verip lisansa sahip olur olmaz kullanabiliyormuyuz bilgisi olan arkadaşlar ne diyor

herkese merhaba
7 mayıscılar çoğaldı mı diye bir bakayim dedim :)
ama halen aynıyız herhalde. :)

SEHNA ' Alıntı:
arkadaşlar bir konuda bilg,lendirmenizi rica ediyorum spk ile ilgili mali müşavirler olarak biz bu lisansa sahip olduğumuzda ne gibi avantajlara sahip olacağız ve ayrıca mali müş ruhsatı gibi sınavları verip lisansa sahip olur olmaz kullanabiliyormuyuz bilgisi olan arkadaşlar ne diyor

arkadaşım bu bölüm sınavla ve sonuçlarla alakalı sorduğun soru smmm bölümünde ayrıntılı şekilde mevcuttur..