Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

ebabil ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Sınav Açıklanma Zamanı Tahminleri:

Karataş - 30 Nisan
Nischli - 7 Mayıs
Mohican - 7 Mayıs
Yeis - 7 Mayıs
Hakankrl - 7 Mayıs
Bahar34 - 7 Mayıs
Cool - 8 Mayıs
10Hagi10 - 10 Mayıs
Ugly666 - 12 mayıs
Karakule - 13 Mayıs
Uğur6666 - 13 Mayıs
C.Gerçek - 17 Mayıs
Hasan123 - 18 Mayıs
Minik - 20 mayıs

karataş sen 30 nisan demiştin ama bugün pek açıklanacak hava yokk..
bakalım sıra 7 mayısçılarda :) artık...

arkadaşlar sınav 14 mayısta açıklanacak diyorum bende

arkadaşlar bende bişey sorayım size bir arkadaş ilk dönemdeki haklarında sınavları geçememiş 2 yıl beklemeden sonra tekrar giriyor bundada sınavlarda başarılı olmazsa durumu ne oluyor acaba 2 yıl tekrarmı bekledikten sonra sınavamı giriyor?yoksa sil baştan staj başlamayamı girmesi gerek bilgisi olan varmı acaba?ben tekrar bekleyip sınava girersin galiba dedim ama sizin net bilginiz varmı?

tuuba58 ' Alıntı:
arkadaşlar bende bişey sorayım size bir arkadaş ilk dönemdeki haklarında sınavları geçememiş 2 yıl beklemeden sonra tekrar giriyor bundada sınavlarda başarılı olmazsa durumu ne oluyor acaba 2 yıl tekrarmı bekledikten sonra sınavamı giriyor?yoksa sil baştan staj başlamayamı girmesi gerek bilgisi olan varmı acaba?ben tekrar bekleyip sınava girersin galiba dedim ama sizin net bilginiz varmı?

tuuba bilmiyorum ama eğer tekrar ederse zaten bırakır heralde adam bezmiştir zaten.. en iyisi biran önce bitirmesi..

arkadaşım vallaha haklısın benim ilk girişimdi beklemekten şimdiden bezdim Allah o durumda olanlara yardım etsin bizede çok çektirmesin inşallah...aminnnnnnn

ugur6666 ' Alıntı:
tuuba58 ' Alıntı:

tuuba bilmiyorum ama eğer tekrar ederse zaten bırakır heralde adam bezmiştir zaten.. en iyisi biran önce bitirmesi..

ilk olarak ikinci kez,iki yıl erteletmeyi düşünmesi,sorun otomatik olarak ortadan kalkar

nischli ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Sınav Açıklanma Zamanı Tahminleri:

Karataş - 30 Nisan
Nischli - 7 Mayıs
Mohican - 7 Mayıs
Yeis - 7 Mayıs
Hakankrl - 7 Mayıs
Bahar34 - 7 Mayıs
Cool - 8 Mayıs
10Hagi10 - 10 Mayıs
Ugly666 - 12 mayıs
Karakule - 13 Mayıs
Uğur6666 - 13 Mayıs
C.Gerçek - 17 Mayıs
Hasan123 - 18 Mayıs
Minik - 20 mayıs

karataş sen 30 nisan demiştin ama bugün pek açıklanacak hava yokk..
bakalım sıra 7 mayısçılarda :) artık...
haklısın benimde ümitlerim kül oldu gitti.Bir haftayı daha beklemek zorundayız önümüzdeki haftaya bağladım gene umutlarımı aralık sınavındada bu gün yarın derken 65.gün 10 şubatta açıklanmıştı umarım bu seferde aynı eziyeti çekmeyiz.belirsizlik çok kötü.

ya 7 mayıs ya da 10 mayısta açıklanır yüksek ihtimal 8 de olur du ama hafta sonuna denk geliyor

tuuba58 ' Alıntı:

Arkadaşım ben aynı soruyu sormuştum daha staj başlatma sınavını ilk kazandığımda (mart 2006) bir seminer düzenlenmişti. Bana sınavlardan geçemezsem bile stajın asla tekrar yapılmayacağı, bir kere yapıldığında bizim kazanılmış bir hakkımız olduğu söylendi. Sınavları geçemezsen 2 yıl ara verip tekrar tüm derslerden sınava gireceksin dedi. Bu 2 yıl sınava gir 2 yıl beklede sayı sınırlaması var mı bilmiyorum. Ama olsa bile en az 3'tür. Ama bundan sonra değişen mevzuatla birlikte bu duruma bir değişiklik geldi mi onu da bilmiyorum.

bir de hiç birşey umduğumuz gibi olmuyormuş ne çok üzülürüm Allahım sen herkesin yüzünü güldür inş.

COOL ' Alıntı:
bir de hiç birşey umduğumuz gibi olmuyormuş ne çok üzülürüm Allahım sen herkesin yüzünü güldür inş.

wllah ben 7sinde açıklansın ama kalayım demiyorum zaten...
20 sinde açıklansın ama geçeyim yani :) :)

yoksa kim üzülmez yaw
bu sıcak yaz günlerinde eve kapan tekrar ders yap sınava gir
sonucu bekle
bu stresi birdaha yaşamak istemiyorum...... :(

inş.hiçbirimiz yaşamayız tabi geç açıklansında yeter ki yüzümüz gülsün çok zor bu bekleyişler sonu da hüsran olursa daha da kötü olur.

COOL ' Alıntı:
inş.hiçbirimiz yaşamayız tabi geç açıklansında yeter ki yüzümüz gülsün çok zor bu bekleyişler sonu da hüsran olursa daha da kötü olur.

orası öyle tabi
fakat birşey kalmadı bekleyip göreceğiz.
enfaz 20-25 gün kaldı nasıl olsa :)
60 günü geçerlerse diye söylüyorum :(