kartal69 ' Alıntı:Arkadaşlar sınav açıklanması 15'ini bulacakmış Özellikle Finansal Muhasebeden kalan arkadaşlar eskiye oranla fazlaymış, Soruların zorluğu sebebiyle komisyon hocasına bu konuda gmrüşmeler yapılmış, sanırım önümüdeki sınavda Finansal daha da basit gelir, Bu arada SM sınavlarının bizim sınavlara göre basit olması sebebiyle mahkeme açılmış bilgilerinize
bende 3 almıştımnischli ' Alıntı:Minik ' Alıntı:iyi ki gitmemişBen maliyetten 5 almıştım biliyon mu ?
![]()
bu sınavda geçmiş olman lasim ozaman![]()
elyesa.06 ' Alıntı:bende 3 almıştımnischli ' Alıntı:Minik ' Alıntı:iyi ki gitmemişBen maliyetten 5 almıştım biliyon mu ?
![]()
![]()
elyesa.06 ' Alıntı:bende 3 almıştımnischli ' Alıntı:Minik ' Alıntı:iyi ki gitmemişBen maliyetten 5 almıştım biliyon mu ?
![]()
![]()
kartal69 ' Alıntı:Arkadaşlar sınav açıklanması 15'ini bulacakmış Özellikle Finansal Muhasebeden kalan arkadaşlar eskiye oranla fazlaymış, Soruların zorluğu sebebiyle komisyon hocasına bu konuda gmrüşmeler yapılmış, sanırım önümüdeki sınavda Finansal daha da basit gelir, Bu arada SM sınavlarının bizim sınavlara göre basit olması sebebiyle mahkeme açılmış bilgilerinize
karataş ' Alıntı:kartal69 ' Alıntı:Arkadaşlar sınav açıklanması 15'ini bulacakmış Özellikle Finansal Muhasebeden kalan arkadaşlar eskiye oranla fazlaymış, Soruların zorluğu sebebiyle komisyon hocasına bu konuda gmrüşmeler yapılmış, sanırım önümüdeki sınavda Finansal daha da basit gelir, Bu arada SM sınavlarının bizim sınavlara göre basit olması sebebiyle mahkeme açılmış bilgilerinize
offfffff genemi bu hafta es geçicek.kartal69 çok emin bi kaynakmı sana bunları söyleyen.Hiçmi umut yokkk
![]()
o mahkeme zamanında sm lerin böyle bir ünvanı hak edemeyecekleri ile ilgili açılmalıydı. sınav kolay olmuş zor olmuş o konuda bir sonuç alınacağını sanmıyorum zorluk kolaylık göreceli bir yerde. eskiden sm ile smmm in ne farkı varki ,aynı diye geziyordu bu insanlar taaki bankalar sm nin verdiği bilanço gelir tablosunu kabul etmeyene kadar işte o zaman smmm lere geliyordu sm ler benim şu mükellef kredi alacakta banka benim verdiğimi kabul etmiyor sen onayla diye . uzun lafın kısası mali müşavirler bence bu oldu bittiye karşı durup haklarının, eğitimlerinin,emekleriinin gasp edilmesine razı gelmemeliydi. bir ara açıköğretim mezunlarının aldığı eğitim ile smmm lik mesleğini hakkıyla yapıp yapamayacakarını tartışanlar şimdi aof lileri tabiri caizse öpsün başına koysunlar.kartal69 ' Alıntı:Arkadaşlar sınav açıklanması 15'ini bulacakmış Özellikle Finansal Muhasebeden kalan arkadaşlar eskiye oranla fazlaymış, Soruların zorluğu sebebiyle komisyon hocasına bu konuda gmrüşmeler yapılmış, sanırım önümüdeki sınavda Finansal daha da basit gelir, Bu arada SM sınavlarının bizim sınavlara göre basit olması sebebiyle mahkeme açılmış bilgilerinize
ugur6666 ' Alıntı:karataş ' Alıntı:kartal69 ' Alıntı:Arkadaşlar sınav açıklanması 15'ini bulacakmış Özellikle Finansal Muhasebeden kalan arkadaşlar eskiye oranla fazlaymış, Soruların zorluğu sebebiyle komisyon hocasına bu konuda gmrüşmeler yapılmış, sanırım önümüdeki sınavda Finansal daha da basit gelir, Bu arada SM sınavlarının bizim sınavlara göre basit olması sebebiyle mahkeme açılmış bilgilerinize
offfffff genemi bu hafta es geçicek.kartal69 çok emin bi kaynakmı sana bunları söyleyen.Hiçmi umut yokkk
![]()
ne oldu ?
birincisi muhatabım sen değildin ikincisi sende benim tahminimin tutması için neler vermezdim .üçüncüsü adı üstünde tahmindi bi kaynak tan bahsetmemiştim sadece benim düşüncelerimdi .tavrın çok çirkin seviyemi korumaya çalışıyorum.