Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

ya arkadaşlar şöyle bir durum var sınavlar açıklanacağı zaman tesmerin sitesine girilemezdi yükleme falan olduğundan şuan fişek gibi giriliyor demekki bişey yok yani artık umutlar 14 mayısa kalacak gibi bence fazla ümitlenmeyelim diyorum ama kendim bile heyecandan patlıcam şimdi

Arkadaşlar ay sonundan önce beklemeyin araya genel kurullar giriyor. Sınavlarla felan uğraşmazlar....

arkadaşlar sınav kağıtları tamamen okunmuş mudur sizce

byweron ' Alıntı:
Arkadaşlar ay sonundan önce beklemeyin araya genel kurullar giriyor. Sınavlarla felan uğraşmazlar....
dün aynı görüşü bende söyledim fakat forumdaki arkadaşlar çok iyimser havadalar ben mayısın son haftası diyorum genel kurul nedenıyle

genel kurullarla sınavların hiç alakası olmamıştır.. sınav haftaya açıklanacak..

ugur6666 ' Alıntı:
genel kurullarla sınavların hiç alakası olmamıştır.. sınav haftaya açıklanacak..
hatırda kalmazsa satırda kalır yazıyorum mayısın son haftası inş. yanılırım

Ark.lar 7 Mayısçılar haklı çıkarsa bugün öğleden sonra 2-3 gibi aramalar başlar. Daha erken aramalar başladığını hiç görmedim...;)

yalnız bir arkadaşta 11:00'de açıklanır diyordu. 11:00'i atladık.
Haydi şimdi 14:00, 15:00'i bekliyoruz. Olmadı yarın artık ;)

karakule1702 ' Alıntı:
Ark.lar 7 Mayısçılar haklı çıkarsa bugün öğleden sonra 2-3 gibi aramalar başlar. Daha erken aramalar başladığını hiç görmedim...;)
[/quotA

Arkadaşlar bırakın şu saat dilimleri ile uğraşmayı. Bu kadar da iyimser olmayın. Genel kurullarla ilgisi yok felan deniliyor sınavların açıklanmasının. Adamlar hak kazananları tebrik etmek için mi uğraşıcaklar bu yoğunluklarında veya komisyon ile mi görüşecekler ne oldu sonuçlr diye??

Arkadaşlar ismmmo aradım şimdi sonuçlar açıklanmaz mayıs sonuna kadar dediler bilgilerinize zaten kesin kazananların listesi 2 gün önce ellerine geliyormuş henüz hiç bir haraket yok umutlanmayalım bence mayıs sonuna kadar...

seldakizar ' Alıntı:
Arkadaşlar ismmmo aradım şimdi sonuçlar açıklanmaz mayıs sonuna kadar dediler bilgilerinize zaten kesin kazananların listesi 2 gün önce ellerine geliyormuş henüz hiç bir haraket yok umutlanmayalım bence mayıs sonuna kadar...
kiminle görüştünüz özelden msj atabılırmısınız aynı cevabı bende aldım ...

Her dk. aramayalım diye öyle söylüyorlar, inanmayın 8)

ya hakankrl neye dayanarak böyle söylüyorsun yaaa...acayip heyecan yapıyor insan yokmuş işte geçen sınavlar açıklandığındada iki gün önce aramaya başlamışlardı aranan varmı aramızda...varsa ok açıklanacağına inanabilirim...

seldakizar ' Alıntı:
yok canım daha neler mayıs sonuymuş o kadarda değil :S

serkan sana özelden mesaj attım okudun mu

hakankrl ' Alıntı:
+1 katılıyorum en somut örneği aralık sınavında da böyle denilmişti aramaların daha dününde elimize gelen birşey yok diyorlardı yok ise nasıl oluyorda kazanan listesi 2 gün öncede geliyor?

sinanyucel ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:
+1 katılıyorum en somut örneği aralık sınavında da böyle denilmişti aramaların daha dününde elimize gelen birşey yok diyorlardı yok ise nasıl oluyorda kazanan listesi 2 gün öncede geliyor?

Benden de +1

Hatta ve hatta aynı gün bile elimize gelen bişi yok denmişti hatırlarsanız...

Bugün olur demiyorum ama olacaksa bile her an olabilir...;)

Şöyle birşey de olmuştu;

Bazı odalar daha elimize gelen bişi yok derken, bazı ark.lar bazı odalardan sonuç aldıkları olmuştu....