Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

Ben başladım derse Denetimden genel ara konu ayrımı yapmaksızın 400 e yakın soru cevap çıkardım. Ezberlemeye başladım.

İtirazlarla ilgili de yanlış hatırlamıyorsam;

Sınavın açıklanma tarihinden itibaren 15 gün başvuru var,

Başvuru bitişinden sonra da 15 gün sonra açıklıyorlar diye biliyorum.

elyesa.06 ' Alıntı:
FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
elyesa.06 ' Alıntı:
hayırrrrrrrrrrrrr

neden peki arkadaşım ?
süremiz kısıtlı sende biliyorsun

bi bilebilsem..canım hiç istemio sonum nolcak bilemiyorum

hemen harekete geçmen lazım arkadaşım,
sürekli ertelenen ve sonraya bırakılan dersler yapılmaz, gerçi ilkbahar - yaz aylarınada geldik normal karşılanabilir ama bence kendine bir plan yap ve kendine söz ver, o plana sadık kalmaya çalış bak gör gerisi gelecektir arkadaşım başarılar.

valla benim de canım istemiyor ama yapacak bir şey yok gerçi çalışsakta ne olacağı belli olmuyor ama mecburen en çalışıcaz

elyesa.06 ' Alıntı:
elyesa.06 ' Alıntı:
hayırrrrrrrrrrrrr

neden peki arkadaşım ?
süremiz kısıtlı sende biliyorsun

bi bilebilsem..canım hiç istemio sonum nolcak bilemiyorum

hemen harekete geçmen lazım arkadaşım,
sürekli ertelenen ve sonraya bırakılan dersler yapılmaz, gerçi ilkbahar - yaz aylarınada geldik normal karşılanabilir ama bence kendine bir plan yap ve kendine söz ver, o plana sadık kalmaya çalış bak gör gerisi gelecektir arkadaşım başarılar.

desteğin için tşkler...

COOL ' Alıntı:
valla benim de canım istemiyor ama yapacak bir şey yok gerçi çalışsakta ne olacağı belli olmuyor ama mecburen en çalışıcaz

cool seni anlıyorum ama bu kadar karamsar olma lütfen..

haklsın elyasa06 karamsar olmak bize yakışmaz

arkadaslar meslek hukundan okudugum cevap hala aklımı karıstırıyor smmm sınav sartı aranmayanlar ogretım uyelerı kamu denetcıler banka mufettıslerı bunlar goreve basladıgı andan ıtıbaren 8 yıl gecmısse sınav sartı aranmıyor degıl mı dogru cevap nıye sadece SMMM olabilmek için SMMM.lik sınavını kazanma şartı; kanunları uyarınca vergi inceleme
yetkisini almış ve mesleki yeterlik sınavında başarılı olduktan sonra YMM.lik sınavını vermiş olanlarda
aranmamaktadır. dıye yazıyor cevaplarında tesmer ın.Kanun degıstıde ben mı kacırdım arkadaslar lutfen yardımcı olabılır mısınız? teşekürler...

walla benim de hiç canım istemiyo ne yalan sölim..
bu güzel havada yok kurumlar vergisi yok amme alacağı ööööööööööööööffffffffffffffff..
bi de açıklanan cevap anahtarıyla fazla kafa yormayalım bence..
finansalın 1. sorusunun cevabında Özel Finans Kurumu tabiri geçiyo..
yahu ÖFK diye bişiy mi kaldı onların adı değişti Katılım Bankası oldu..
bu basit ifade şekline bile dikkat edilmediyse.. zaten çok da fazla ince elememek lazım biz önümüzdeki sınava bakalım derim ben..
bu arada ben de sizin gibi umut taşımasam da içimde itirazımı yaptım.. madem bu benim hakkım, kullanırım.. ama beklentim yok.. tersi olursa daha ne isterim 1 ders 1 derstir..

ozges ' Alıntı:
arkadaslar meslek hukundan okudugum cevap hala aklımı karıstırıyor smmm sınav sartı aranmayanlar ogretım uyelerı kamu denetcıler banka mufettıslerı bunlar goreve basladıgı andan ıtıbaren 8 yıl gecmısse sınav sartı aranmıyor degıl mı dogru cevap nıye sadece SMMM olabilmek için SMMM.lik sınavını kazanma şartı; kanunları uyarınca vergi inceleme
yetkisini almış ve mesleki yeterlik sınavında başarılı olduktan sonra YMM.lik sınavını vermiş olanlarda
aranmamaktadır. dıye yazıyor cevaplarında tesmer ın.Kanun degıstıde ben mı kacırdım arkadaslar lutfen yardımcı olabılır mısınız? teşekürler...

geçici maddeyle değişmiş bu
şuanda doğrusu bu

SMMM.lik sınavını kazanma şartı; kanunları uyarınca vergi inceleme
aranmamaktadır

ben nasıl atlamışım o geçici maddeyi yaa :( teşekkür ederim yeis

ozges ' Alıntı:

malesef bende meslek hukukundan bunun yüzünden kaldım..bütün yönetmelikler ve kanun la ilgili 28 sayfalık özet
çıkardım ona çalışıyorum bu sefer inşallah geçerim

yeis ' Alıntı:
ozges ' Alıntı:

malesef bende meslek hukukundan bunun yüzünden kaldım..bütün yönetmelikler ve kanun la ilgili 28 sayfalık özet
çıkardım ona çalışıyorum bu sefer inşallah geçerim
cıkarmıs oldugun özetleri bana mail atabılırmısın cok sevınırım benım tek dersım ve meslek hukuku :(

merhaba, ben de ilk defa martta sınava girdim . finansal, vergi, denetim ve meslekten kaldım. Bana da notlarınızı atabilirseniz sevinirim. teşekkürler

[email protected]

canay ' Alıntı:
merhaba, ben de ilk defa martta sınava girdim . finansal, vergi, denetim ve meslekten kaldım. Bana da notlarınızı atabilirseniz sevinirim. teşekkürler

[email protected]

Gönderdim arkadaşlar gelmiştir...sarı ile işaretli yerler önemli kısımlar