Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

ozzyy , yeis şu an yok heralde bana göndermiş ben de sana gönderdim.

yeis çok teşkkür ediyorummm..... herkese başarılar...

Aklıma gelen bizim için olumsuz olabilecek bu görüşe katılırmısınız (umarım katılmazsınız:)
Yanlış hatırlamıyorsam en son temmuz 2008 staja başlatma sınavına girenler 2 yıllık staj hakkı kazandı.Bu dönemden sonra kazananlar 3 yıl staj yapacak.Buda demek oluyorki temmuz ve kasım sınavından sonraki 3 dönem sadece önceki sınavlardan dersi kalanlar girecek.Yığılma olmaması sebebiyle en azından 1,5 yıl kolay soru soracakları sınav yapmıcakları sonucu çıkartılabilir mi.Yoksa çok mu komplocuyum?

SSERKAN ' Alıntı:
Aklıma gelen bizim için olumsuz olabilecek bu görüşe katılırmısınız (umarım katılmazsınız:)
Yanlış hatırlamıyorsam en son temmuz 2008 staja başlatma sınavına girenler 2 yıllık staj hakkı kazandı.Bu dönemden sonra kazananlar 3 yıl staj yapacak.Buda demek oluyorki temmuz ve kasım sınavından sonraki 3 dönem sadece önceki sınavlardan dersi kalanlar girecek.Yığılma olması sebebiyle en azından 1,5 yıl kolay soru soracakları sınav yapmıcakları sonucu çıkartılabilir mi.Yoksa çok mu komplocuyum?

Gayet mantıklı...

Ama genelde sistem bir zor bir kolay şeklinde çalışıyor...

Niye böyle bi yol izlesinler ki sınav yapmak onlar için külfet değil aksine rant kapısı..
Kolay sorupta herkesi geçirmeleri 1,5 yıl yani 4-5 sınav karsız geçirmek demek.. ßoş geçirmezler
Tam tersine soruları dahada karmaşık hale getirip daha az kişi geçirecekler gibi geliyo bana..
Bunuda KARAKULE1702 arkadaşımızın dediği gibi bi zor bi kolay şeklinde yaparak sağlıyacaklar hee belki 2 zor 1 kolayda olur..

yeis veya yeis tarafından meslek hukuku notları ulaştırılmış olanlar lütfen bana da atabilir misin meslek hukuku notlarınızı denetimde olabılır lutfen beklıyorum [email protected] şimdiden teşekkürler... ???

Hepinize gönderdim notları arkadaşlar..umarım işinize yarar..Sarı ile işaretli kısımlar önemli

hackhan çalışmalar nasıl gidiyor

arkadaşlar ankarada türmob seçimleri vardı sonuçtan haberdar olan varmı.nette baktım bi gelişme sonuç göremedim.

OZZYY ' Alıntı:
arkadaşlar 2008-2009 dönem meslek hukuku sınavında sadece şunları surmamışlar bence bu yazdıklarımın çıkma ihtimali fazla gibi yorumlarınızı bekliyorum
1- rapor türleri ve uyulması gereken kurallar
2- tehditlere karşı alınacak önlemler
3-stajın ilkeleri ve hedefleri
4-tesmer teşekkülü
5- staj sırasında ilişik kesme
6-sınavın temel esasları
7- sınavın geçersiz sayılası
8-haksız rekabette odaların hak ve yetkileri
9-haksız rekabette meslek mensubunun hakları
10-haksız rekabette istihdam edilenlerin sorumluğu
11-birlik haksız rekabet mücadele kurulunun teşekkülü
12 geçici kurul yönetmeliği
13 meslek unvanlarının haksız kullanılması
14- üye borçlarının silinmesi
sözleşmenin feshi ve bulunması gereken asgari bilgiler
15 - ücret tarifesinin hazırlanması
16 -çalışanlar listesinden ve kütükten silinme nedenleri
17 - soruşturma

bunlar soruldu daha önce :)
oyüzden bunlara dikkat etmeyin :)

2- tehditlere karşı alınacak önlemler = soruldu 2009 / Aralık dönemi
3-stajın ilkeleri ve hedefleri = soruldu .

nischli ' Alıntı:
OZZYY ' Alıntı:
arkadaşlar 2008-2009 dönem meslek hukuku sınavında sadece şunları surmamışlar bence bu yazdıklarımın çıkma ihtimali fazla gibi yorumlarınızı bekliyorum
1- rapor türleri ve uyulması gereken kurallar
2- tehditlere karşı alınacak önlemler
3-stajın ilkeleri ve hedefleri
4-tesmer teşekkülü
5- staj sırasında ilişik kesme
6-sınavın temel esasları
7- sınavın geçersiz sayılası
8-haksız rekabette odaların hak ve yetkileri
9-haksız rekabette meslek mensubunun hakları
10-haksız rekabette istihdam edilenlerin sorumluğu
11-birlik haksız rekabet mücadele kurulunun teşekkülü
12 geçici kurul yönetmeliği
13 meslek unvanlarının haksız kullanılması
14- üye borçlarının silinmesi
sözleşmenin feshi ve bulunması gereken asgari bilgiler
15 - ücret tarifesinin hazırlanması
16 -çalışanlar listesinden ve kütükten silinme nedenleri
17 - soruşturma

bunlar soruldu daha önce :)
oyüzden bunlara dikkat etmeyin :)

2- tehditlere karşı alınacak önlemler = soruldu 2009 / Aralık dönemi
3-stajın ilkeleri ve hedefleri = soruldu .

2009 aralıkta tehditler nelerdir soruldu önlemleri sorulmadı ayrıca hedef ve ilkeleri 2006-2007 sezonunda sorulmadı hatalı düşünen sizsiniz

2009 aralıkta tehditler nelerdir soruldu önlemleri sorulmadı ayrıca hedef ve ilkeleri 2006-2007 sezonunda sorulmadı hatalı düşünen sizsiniz

meslek hukukundan kalan arkadaşlar ismmo nun sayfasından 3568 sayılı kanunu indirin yeter sınavdaki sorular oradan geliyo ve bütün değişiklik ve güncellemeler mevcut bence ismmmo sayfasından indireceğiniz notlar bayağı bir işinizi görür.

serkanK ' Alıntı:
meslek hukukundan kalan arkadaşlar ismmo nun sayfasından 3568 sayılı kanunu indirin yeter sınavdaki sorular oradan geliyo ve bütün değişiklik ve güncellemeler mevcut bence ismmmo sayfasından indireceğiniz notlar bayağı bir işinizi görür.

bir sürü tebliğ yönetmelik var ama?

size lazım olan sadece kanun metni ve yönetmelikler yönetmeliklerde maddelerein çok olduğuna bakmayın sayfalar kısa tebliğlerle sizin işiniz yok siz sadece kanun metnini ve yönetmelikleri döktürün 5 sorunun 5 ide oradan geliyor isterseniz geçmiş sorularla karşılaştırın siz buradan başka kaynağa bakmayn burası sizin bu dersinizi halleder emin olun

serkanK ' Alıntı:
size lazım olan sadece kanun metni ve yönetmelikler yönetmeliklerde maddelerein çok olduğuna bakmayın sayfalar kısa tebliğlerle sizin işiniz yok siz sadece kanun metnini ve yönetmelikleri döktürün 5 sorunun 5 ide oradan geliyor isterseniz geçmiş sorularla karşılaştırın siz buradan başka kaynağa bakmayn burası sizin bu dersinizi halleder emin olun

teşekkür ederim