Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

denetimden ömer dumanın kitabını aldım baktım gittim ersin güredinin kitabını aldım tek tek kontrol ettim hiç bir kaynakta tesmerin yayınladığı cevaplar yok zaten o soruların cevaplarıda onlar değil adamlar resmen bırakmak istemişler bırakmışlar şu komisyon hocasını bir öğrensek ya bide denetim sınavından geçen arkadaşlar verdiğiniz cevapları yazarsanız bir karşılaştırma yaparız size zahmet çünkü çok farklı cevaplar verdiğimize inanmıyorum

Denetimde Ömer Dumanın kitabından çalıştım bende. Hatta kaldığımı öğrendiğimden beri aynı kitaptan çalışmaya devam. Tesmerin yayınladığı cevapları gördüm şoktayım.

Üff yaa bu ne saçma birşeydir. 1,5 ay kaldı birisi lütfen hangi kitaptan çalışacağımızı söylesin. En basit mali tabloların amaçları bile farklı yazıyor.

Bir sorunun 1 tane cevabı olmaz mı. 50 tane cevabı olursa nasıl yapacağız biz bunu. Ne bileyim hangisini doğru kabul edecek.

Tüm ders çalışma enerjimin bittiği an yani ??? ???

Tesmerin yayınladığı cevaplari bir kitapta gördüm diyen kitabın ismini yazabilirmi lütfeeeen

Tesmerin cevapları ile birebir tutan kitabı buldum arkadaşlar

bide bu gün söylersen daha makbule geçer sınav sonuçlarını bile bukadar sabırsızlıkla beklemedim ya ;D

kartal69 şuan sitede 26 kişi senin parmaklarından çıkacak cevabı bekliyor ;)

kitabın adı : denetim
Yazarı : prof.dr. hasan türedi
temin adresi : trabzon akademi yayınları

evet kargoyla gönderiyorlar ben aldım ve şaşıdım bugüne kadar öğrendiğim denetimden farklı veya bana öyle geldi;

Sınavda sorulan soruların cevaoları birebir

Soru 1'in cevabı kitabın 39 sayfasında
soru 2'in vecabı kitabın 164 sayfasında
soru 3 ün cevabı kitabın 48 sayfasında
soru 4 ün cevabı kitabın 42 sayfasında

toplam 380 sayfa 20 tl ye aldım
bende denetimden 80 bekliyordum 33 aldım ce bu kitabı görünce notumu fazla bile almışım
bu iyiliğimi unutmayın ve mutlaka dua edin daha önce Finansal Muhasebenin hocasını da buraddan duyurmuştum yine yazayım yusuf sürmen

sağol kardeş sadece denetim ve meslek kaldı inanın bu kitabı 1 ay araştırdım ve buldum merak etmeyin hepimiz geçeceğiz sadece sabır gösterelim

2 tane denetim kitabı var hangisi Muhasebe ve Denetim Uygulamaları, 2005 ve Muhasebe Denetimi, 2007

2007 baskısı arkadaşlar kahverengi bir kitap üzerinde sadece
denetim yazıyor

inşallah hepimiz geçeriz yeterki dayanışmamız devam etsin arkadaşlar

Bu arada kitabı temin edip yazdıklarımı teyit eden arkadaşlar benim için ve tüm bu meslek sınavında adeletsiz yarış içerisinde bekleyenlere dua etmezse hakkımı helal etmem ona göre

arkadaşlar bu denetim kitabına nasıl ulaşabiliriz

kartal 69 trabzondamısın eğer mümkünse kitap alımında yardımcı olsan

Tekrar söylüyorum arkadaşlar kitabı ben istanbul da bulamadım internetden yayın evini bulun ve telefon açın parasını havale yapın dekontu faxlatın varan kargoyla gönderiyorlar adres ve tefon aşağıda yazıyorum

akademi ltd. telefon : 0.462. 321 18 88