Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet bende anlamadım..ne yapmamız lazım..itiraz ettik ama faydası olacak mı..
ne saçma sınav yöntemidir anlamadım..dersanede kendini mi aklıyodur nedir...
5 dersim var ve hala çalışmaya başlayamadım isteksizlikten..
Bilge eğitim dersanesine gittim.en fazla emek verdiğim ders denetm di.en az notu denetim dersinden aldım.Çok zoruma gitti.Sınav cevapları ile hocamızın bize verdiği notların alakası yok.Deha nın eski notlarına baktım aynı şekilde.Tesmerin denetim kitabına baktım.Başka kaynaklara da baktım fakat cevap anahtarı ile alakası yok.şimdi telaş içindeyim nerden çalışıcağımı bilmiyorum.Tesmer bu konuda bir açıklama yaparmı.iletişim sayfasından mail atsak.kara listeye alırlarmı acaba.Ben onları aldım gerçi.
Çok saçma neye çalışacağımı bilmediğim için içimden çalışmakta gelmiyor.
Tüm Türkiyenin katıldığı bir sınavı sadece trabzonda bulunan bir kitabın cevaplarını doğru kabul ederek yapmak nasıl bir mantıktır.
Arkadaşlar bilemiyorum komplo teorileri üretmeye başladım. Yani dehanın cevap anahtarını yayınlamış olsalardı hepimiz itiraz edecektik bizimde cevaplarımız böyleydi nasıl kalırız diye. Ama şimdi önümüze hiçbirimizin daha önce görmediği cevaplardan oluşan bir cevap anahtarı koydular.
Bukadar insanı denetimden bıraktıklarına açıklama olsun diye böyle birşey yapmış olabilirler.
Tamam alıyorum trabzondan kitabı ona çalışıcam ya bu seferde çok kalan oldu biz eski sisteme dönemil derlerse ne yapacağız. 1+1 iki değilki bu. Bir sorunun bir doğru cevabı yok işte. Böyle saçmalık olur mu. Piyasada 50 tane denetim kitabı var akıllarına ne eserse onun cevabını mı doğru kabul edecekler.
Ne yapıcaz şimdi biz peki ??? :'( :-\ :-X
biz hakkımızı aramadığımız sürecede böyle devam ederiz yenilmeye hangimiz dilekçe yazdık veya telefon açtık denetim cevapları önceki yıllarda verilen cevaplarla çelişkili diye anca bende dahil konuşuruz iş yapmaya gelince susarız bu böyledir
arkadaşlar finasal muahsebeden kaldım, yusuf sürmen diyorlar komisyondaymış,araştırdım kitabı sadece trabzonda var sanırım, bu kitabı alan var mı nasıl içeriği?
deha açıklamaları ve ispatları doğru ama bu saatten sonra değişecek birşey yok ama tahminim arkadaşlar bu sınavda denetim olmadığı kadar kolay soracaklar yapabilecekleri budur yoksa tekrar inceleme işlemi olmaz ancak mahkemeye gidirlirse bilirkişi heyeti işi çözümler bence oturun elinizdeki notlara çalışın allah hepimizin yardımcısı olsun
1 .kitabında dönemiçi işlemleri sözel anlatımı yani sınava yönelik değil 2 kitabı dönem sonu envanter sözel açıklaması monoğrafi kesinlikle yok sözel olarak yazmış bence faydası olmaz alan arkadaşlar varsa haksızsam yorum yazsınlar