Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

HaCkHaN ' Alıntı:
lifi fifi yi kastediyorum evet :D

lifo tifo tartılı ağırlıklı

4 tane var , ilk defa çalıştım geçen,gayet kolay bi konu..

saffa ve siparişi öğrendikmi olay bitmiştir ama işcilik ve yev.kayıtları biraz kafa karıştırıyor
1997 den beri lifo fifo 4 defa cıkmıs tablo halınde hesaplama kolay bir konu
7/A kayıtları işçilikle beraber 6 defa çıkmış ben bu iki konuyu zayıf ihtimal görüyorum safha 15 kez çıkmış ve çıkmaya devam edecek bir konu aslında ağırlıklı olarak hep ayını konular dönüyor bunlar ise;
safha-birleşik maliyet-dağıtımlar kademeli ve matematik-sapmalar dig,dimg,güg-tam dğişken normal maliyet-smmm hesaplamabaşkada yok ;)

ben de bekliyorum, ders çalışmaya da başlayamadımm. belli olsaydı da beklemekten kurtulsaydık bari :(

canay ' Alıntı:
ben de bekliyorum, ders çalışmaya da başlayamadımm. belli olsaydı da beklemekten kurtulsaydık bari :(

aynen ya hala bekliyoruz....

tesmeri aradım..itirazlar geçen salı yani 25 inde sondu dediler..
kağıtları hocalara gönderdik cevap bekliyoruz 3-4 güne açıklanır dediler..!

arkadaşlar ,itirazlarda kağıtları aynı hocalar mı okuyor yoksa kurul falan mı var ? bi de sadece sayısal hata ya mı bakıyorlar toplama yanlışlığı gibi yoksa kağıt yeniden değerlendiriliyor mu ?

temmuzda tekrar girecek arkadaşlardan parayı yatırıp dekontu sistemde görmeyen var mı?en son yüklenen ayın 4 ü diyor,benim dekont 3 ü tarihli,:(

merak etme sorun olmaz ben de 4 5 gün bekledim erken yatırdım dayanamadım . pek başvuru yok daha sanırım veya hep mi öyle bilemiyorum ama bir kaç güne başvurunu yapabilirsin. ben de panik olmadım değil hani yani... şimdiden hayırlısı olsun hepimiz için inşallah temmuzda bu işi bitiririz... ;)

Tesmeri aradım biraz önce itiraz sonuçlarını sormak için. Bu hafta içi muhtemelen komisyondan gelir dediler. 14 Haziran internet üzerinden başvuru yapacaklar için son başvuru tarihi nasıl olacak anlamadım ???

Bende aradım tesmeri. Görevli, birkaç güne gelir sonuçlar daha komisyondan gelmedi dedi.Yasal olarak 2 hafta değilmiydi açıklanma süresi >:( Böyle ders çalışmak gelmiyor içimden. Açıkçası sonuçların değişeceğini sanmıyorum ama umut dünyası işte...

neredeyse sınav günü geldi hala itiraz sonuçları gelmedi.. hala da bekliyoruz. Şu işe başladığıma pişmanım yaa .. olmaz böyle bir sistem.. meslekten soğudum vallahi.

Sistemdede sorun varmış işte yazıyor arkadaşlar başvuruyu son güne bırakmak ne kadar sağlıklı olur onuda düşünmek gerek. Yatırdık parayı gözükmezse sistemde uğraş dur.
Sınav başvurusunu yapayım itiraz sonucu olumlu olursa sınava girmeyim sorun olurmu dedim. Başvuru yapmak için itiraz sonuçlarını bekleyin daha sağlıklı olur dediler. Üfff itiraz ettiğine pişman oluyor insan. %5 İhtimal belki değişecek sonuçlar onun için stres içinde bekle dur

arkdaşlar merhaba ben mart sınavına ilk girişimde 7/6 yaptım ve malesef denetimden kaldım itiraz ettim sonucunu bekliyorum fakat denetim notu olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar itirazlar bugün açıklanmayacakmış... eğer 14 hazirana kadar açıklanmazsa ek süre vereceklermiş.....

11 cumayakadar açıklanmassa sınava 21 gün kalıyor.sizce bukadar geç acıklanmasında bi hayır varmıdır.zira 2 hafta pazartasi doldu zaten.böyle geç okunmasında inş kağıtları tek tek yiniden değerlendirilmesi vardır.itiraz sonucunu görmeden insan konsantire olamıyor. >:(

ebabil ' Alıntı:
11 cumayakadar açıklanmassa sınava 21 gün kalıyor.sizce bukadar geç acıklanmasında bi hayır varmıdır.zira 2 hafta pazartasi doldu zaten.böyle geç okunmasında inş kağıtları tek tek yiniden değerlendirilmesi vardır.itiraz sonucunu görmeden insan konsantire olamıyor. >:(

Valla ben açıkçası birşey değişeceğini hiç sanmıyorum. Geç okunmasındaki sebep bu dönem çok fazla itirazın olmasıyla alakalı olabilir. Özellikle de denetim dersinden. Ama yinede içimde ufacıkta olsa bir umut var. Dünde dedim ya umut dünyası...

Kimse üzülmesin mart dönemimde komisyon değişti. Bu bizim kaderimiz ve boyun eğdik. Şuan komisyon KATÜ de