Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

bordomavi ' Alıntı:
Kimse üzülmesin mart dönemimde komisyon değişti. Bu bizim kaderimiz ve boyun eğdik. Şuan komisyon KATÜ de
denetim : HASAN TÜREDİ BU İSMİ 3 YIL KAFANIZA KAZIYIN
MUHASSEBE: YUSUF SÜRMELİ

O YÜZDEN HASAN TÜREDİ KENDİ CEVAPLARINI İSTİYOR KİTABI İLE SORULARDAKİ CEVAPLARI EŞLEŞTİRDİM KİTABIYLA AYNI . O YÜZDEN TESMER YANLIŞ YAZMIŞ ARTIK DEMEYELİM BİZ 3 SENE BU KİTABI YUTALIM. BİRÇOK DENETİM HOCALARINA GÖRE FARKLI YAZIYOR. HERKESE BAŞARILAR........................

Denetimde Prof. Dr.Peyami Çarıkçıoğlu var...Yücel bey Böyle Diyor

yeis ' Alıntı:
bordomavi ' Alıntı:
Kimse üzülmesin mart dönemimde komisyon değişti. Bu bizim kaderimiz ve boyun eğdik. Şuan komisyon KATÜ de

O YÜZDEN HASAN TÜREDİ KENDİ CEVAPLARINI İSTİYOR KİTABI İLE SORULARDAKİ CEVAPLARI EŞLEŞTİRDİM KİTABIYLA AYNI . O YÜZDEN TESMER YANLIŞ YAZMIŞ ARTIK DEMEYELİM BİZ 3 SENE BU KİTABI YUTALIM. BİRÇOK DENETİM HOCALARINA GÖRE FARKLI YAZIYOR. HERKESE BAŞARILAR........................

komisyon hocasının ismini veriyorlar mı..?

burcu83 ' Alıntı:
yeis ' Alıntı:
bordomavi ' Alıntı:

komisyon hocasının ismini veriyorlar mı..?

yok yücel bey vermiyor,bilmiyorum diyor kim olduğunu.bana sadece ktü.den birinin komisyonda olduğunu söylemişti

itirazlar bugün açıklanır mı acaba..

itiraz sonuçlarını odalardan öğrenebilirmiyiz.Sınav sonuçlarını odadan öğrenmiştim.

itirazlar hakkında son durum nedir? Bİlgisi olan var mı arkadaslar bunlar ayın 10 un yanı yarın benc eacıklayacakalr 30 gun olarak dusunuyorlar 10 mayıs+10 gun 25 mayıs teslım edıldı 25+15 10 hazıranda sonucları acıklıycaklar baska fıkrı olan var mı arkadaslar...

Tesmeri aradım az önce. Komisyondan gelmesini bekliyorlarmış gerekirse itiraz edenlere başvuru için ek süre verilir diyorlar.

Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum. Ben 3 dersten sınava gireceğim 1 tanesi için itiraz yaptım. Diğer 2 dersin başvurusunu yapsam sadece itirazı beklesem olur mu. Yoksa 3 dersin başvurusunuda aynı anda mı yapmam gerekiyor

nalane ' Alıntı:
Tesmeri aradım az önce. Komisyondan gelmesini bekliyorlarmış gerekirse itiraz edenlere başvuru için ek süre verilir diyorlar.

Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum. Ben 3 dersten sınava gireceğim 1 tanesi için itiraz yaptım. Diğer 2 dersin başvurusunu yapsam sadece itirazı beklesem olur mu. Yoksa 3 dersin başvurusunuda aynı anda mı yapmam gerekiyor

2 dersin başvurusunu yapabilirsin arkadaşım daha sonra tek dersin haracını (!) yatırıp onuda ilave edebilirsin bende tesmerin sitesinde okudum bak işte böyle yazıyor...

"Eğer ilk ders seçimini yaptıktan sonraki günlerde yeniden ücret yatırarak ek ders seçmek isterseniz yukarıdaki adımları tekrarlayabilirsiniz."

arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor.

COOL ' Alıntı:
arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor.
Benim hiç iyi gitmiyor. Evde olmama rağmen bir türlü ders çalışmak içimden gelmiyor. Daha bir kaç sayfa bile çalışamadan bir bakıyorum akşam olmuş :( 4 dersten sınava gireceğim. Zaten 3 dersime de itiraz ettim. Onlarında sonucu açıklanmadığından iyice canım sıkılıyor. Tesmerin sitesine itiraz sonuçlarına baktığım kadar notlarıma baksam kaç ders bitirmiştim...

hangi derslerden kaldın ve hagilerinden itiraz ettin

COOL ' Alıntı:
hangi derslerden kaldın ve hagilerinden itiraz ettin
Finansal Muhasebe 42
Denetim 27
Vergi 45
Maliyet 8
Bunlardan maliyet dışında 3 üne itiraz ettim. denetimden 75 civarı bekliyordum. Finansaldan 60-65 arası bekliyordum. Vergi aslında düşündüğüm gibi ama belki 5 puan eklenir diye düşündüm ;D

benim de tek dersim kalmıştı ondanda kaldım itiraz ettim sonuçlar daha açıklanmadı ama şunu da biliyorum ki sonuçların değşme ihtimali pek olmaz o yüzden ders çalışmamız gerek o da bir umut tabi yine de kendimizi tamamen buna bağlamamız gerek hakkımızda hayırlısı

COOL ' Alıntı:
benim de tek dersim kalmıştı ondanda kaldım itiraz ettim sonuçlar daha açıklanmadı ama şunu da biliyorum ki sonuçların değşme ihtimali pek olmaz o yüzden ders çalışmamız gerek o da bir umut tabi yine de kendimizi tamamen buna bağlamamız gerek hakkımızda hayırlısı
Ben zaten değişmeyeceğini biliyorum. Geçen dönemlerde de itiraz eden arkadaşlarım oldu ve olumlu sonuç alan çıkmadı. ama merakda etmiyor değilim.Umut dünyası işte..

valla ne diyelim insanın psikolojisi bozuluyor hayırlısıyla versekte kurtulsak ama böyle bekleyerek değil tabii insan başka bir şey düşünemiyor derslerden başka

sınav programı açıklanmış ama itirazlar yok hala.. şaka gibi:)

arkdaşlar sonucu değişmeyenlere hiç bir bildirim yapılmıyormuş öyle bir şey var mı ben duydum da kafam karıştı

nasıl olcak öyle..sanmıyorum öyle birşey olsun..

kalanlara bir bildirim yapılmıyormuş öyle duydum valla ne kdar doğru bilmiyorum öyle duydum itiraz sonuçlarını beklerken sınava başvuru zamanını kaçırmayalım