Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

COOL ' Alıntı:
kalanlara bir bildirim yapılmıyormuş öyle duydum valla ne kdar doğru bilmiyorum öyle duydum itiraz sonuçlarını beklerken sınava başvuru zamanını kaçırmayalım

smmm itiraz sonuçları açıklandı duyurusu mutlaka yapılıyor ama..
o zaman bakarız bizim puanlarımız var mı yok mu diye..

walla ben Hasan Türedi' nin ev adresini buldum,

köpeğini kaçıracam; yine geçirmezse dilenci mafyasına vereceğim
;D

riza_oner ' Alıntı:

;D
arkadaşlar ne olursa olsun şahıslar hakkında yaptıgınız yorumlara dikkat etmememiz gerektiği kanaatindeyim.

ne yapıyoru yahu siyaset meydanı mı burası;

siz Hasan Beyin Kızısınız herhalde,

tabii sizi geçirmiştir denetimden rahat rahat yazarsınız oh ne güzel istanbul >:(

handesis ' Alıntı:
riza_oner ' Alıntı:

;D
arkadaşlar ne olursa olsun şahıslar hakkında yaptıgınız yorumlara dikkat etmememiz gerektiği kanaatindeyim.

ne yapıyoru yahu siyaset meydanı mı burası;

siz Hasan Beyin Kızısınız herhalde,

tabii sizi geçirmiştir denetimden rahat rahat yazarsınız oh ne güzel istanbul

evet ondan türedim. >:(

ancak bilip bilmeden konusmak kolay,malesef bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.

3temmuza daha cok var umarım hepimiz kazanırız.

handesis ' Alıntı:

ancak bilip bilmeden konusmak kolay,malesef bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.

walla ben babanıza inay denetim kitabınnı almayacağım,
sonuna kadar direneceğim , bu onurlu mücadelemde ;)

handesis ' Alıntı:

Türedim esprisi süper

arkadaşlar ya biz bu sınav başvurusunu yapsak mı bunlar açıklamayacaklar itiraz sonuçlarını galiba zaten yine kalcaz.

COOL ' Alıntı:
arkadaşlar ya biz bu sınav başvurusunu yapsak mı bunlar açıklamayacaklar itiraz sonuçlarını galiba zaten yine kalcaz.
Bugün akşam yine aradım tesmeri. Daha sonuçlar gelmemiş komisyondan.Ne zaman geleceğini onlarda bilmiyor. Ama görevli endişelenmeyin başvuru için. Süre uzar mağdur olmazsınız dedi.

Arkadaşlar,vergi mevzuatında, arapça ve osmanlıca kelimelerin anlamlarını, sözlükten öğrenip öyle çalışın.Ben bu şekilde çalışıyorum. Umarım faydasını görürsünüz.

tuuba58 ' Alıntı:
nalane ' Alıntı:
Tesmeri aradım az önce. Komisyondan gelmesini bekliyorlarmış gerekirse itiraz edenlere başvuru için ek süre verilir diyorlar.

Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum. Ben 3 dersten sınava gireceğim 1 tanesi için itiraz yaptım. Diğer 2 dersin başvurusunu yapsam sadece itirazı beklesem olur mu. Yoksa 3 dersin başvurusunuda aynı anda mı yapmam gerekiyor

2 dersin başvurusunu yapabilirsin arkadaşım daha sonra tek dersin haracını (!) yatırıp onuda ilave edebilirsin bende tesmerin sitesinde okudum bak işte böyle yazıyor...

"Eğer ilk ders seçimini yaptıktan sonraki günlerde yeniden ücret yatırarak ek ders seçmek isterseniz yukarıdaki adımları tekrarlayabilirsiniz."

Teşekkür ediyorum :D

pazartesi başvuru için son günse.. 1 gün sonra da iş bankasından dekontlar sisteme yansıyosa.. hadi bi gün de opsiyon tanıyalım.. o zaman bugün bizim sınav ücretini yatırmamız lazım.. itiraz sonuçlarını beklemeyecek miyiz.. gözüm kapıya bakıo telaş oldum bankaya gitmek üzereym.. napayım?.. aynı durumdaki arkadaşlar ne yaptınız?

ya gerçekten ne yapacaz gidip yatırsak mı parayı iki arada bir derede kaldık bu kuruma da güvenmiyorum açıkçsı

telaş yapmayın arkadaşlar başvurular uzar..geçen dönemde de uzadı çünkü..

Tesmeri şimdi aradım, başvuruların uzatılacağını söylediler ama itiraz sonuçlarının ne zaman geleceği henüz belli olmadığından ne zamana kadar uzatılacağını söylemediler. Sanırım uzatma tarihini yarın açıklarlar.

Arkadaşlar,

Başvuru süresi uzatılacaktır. Ayrıca uzamadığını bile varsayarsak son başvuru tarihine kadar para yatırabiliyorsunuz. Burada önemli olan paranın yatması. Sonra tesmer sistemi açık tutuyor. PAra yatırdıysanız 15 inde de sistemden başvuru yapabilirsiniz 16 sında da. Dikkat ettiyseniz sistemi bir süre daha açık tutuyorlar.

ewet arkadaslar gecen donemde basvuru suresı ıkı kez uzatılmıstı ozamanda sınav kontrol lıstesının acıklanmasını beklerken habıre surenın uzatıldıgı uyarı yapılıyordu bu yuzdne stres yapmayın kesınlıkle magdur olmayız onların bıze ve bızım yatıracagımız paralara cok ıhtıyacı var unutmayın ... Bu arada tesmerı aradım bır ıkı gun ıcınde acıklanacak henuz bıze gelmedı ama hıc bır konuda magdur olmazsınız dıeyde ek bır acıklama yaptı.Bence cuma yad apazartesı acıklanır sonuclar :S

itiraz sonuçalırının gecikmesini hayra yorabilirmiyiz :)) hani adamgibi yeniden okumak gibi falan :) olabilirmi dersiniz ?

arkadaşlar hevesiniz kırmak istemem ama itiraz sadece usulen inceleniyor verilen notlar sayısal olarak tekrar toplanıyor, tekrar kağıt okuma yok yani. kağıtların tekrar okunması için dava açmanız gerekiyor. tahminimce çok fazla başvuru olduğundan dolayı açıklanmada gecikmeler oldu . bir an önce konsatre olup ders çalışın vakit kaybetmeyin . itiraz sonucu notu değişen parmakla gösterilecek kadar azdır.