personel maaş programı

Meslek kodu güncelleme ve e-bildirgeden görüntüleme hk.

FATİH PESEN

Katkı Sunan Üye
Selamlar meslektaslar, işkur Meslek kodunu güncellemek icin sgk bizi "Sigortalı İşe Giriş ve İşten Çıkış Bildirgesi ekranına " yönlendiriyor. bu ekranda sifreleri girdikten sonraki adımda " işe giris güncelleme" var . Bu kısımdan mı yapıyoruz meslek türü girisini ?

Burdan yapıyor isek ilgili kısımdan güncelledim, sonra sgk "e bildirgeden" giris yaptım ilgili tabloda allta işkur meslek kodu güncelleme bölümüne girdigimde calısan kimse gözükmüyor. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa prpblem sgk nin sitesindemi ?

Ynt: meslek kodu güncelleme ve e bildirgeden görüntüleme

Yenilenen meslek kodlarina gore guncelleme yapan Yokmu arkadaslar ?

Ynt: Meslek kodu güncelleme ve e bildirgeden görüntüleme

Selam

Aynı sorun bende de var, defalarca yaptım güncellenmiş gibi görünüyor ama kontrol ettiğimde boş görünüyor..

Bilgisi olan varsa lütfen yardım!!...

Bilgisi olan varmi bugunde denedim sistem ayni yine gorunmuyor isciler guncelledigim halde. Saglikli bir sekilde girebilen varmi ?

2011 öncesi işe girenleri göremiyorum ben de..

Bu Meslek Kodlarının Bu Kadar Önemli Mi?

Ben genelde Beden İşçisi ( Genel ) Alıyorum..

tahminim şu yönde meslk kodu güncellemeleri nisan bildiriyle yapılmış olacaktı. e bildirge sayfasından sorunsuz güncelleme yapabiliyorduk.teknik olarak güncelleme yaptığımız sayfada değişiklik yapılmış muhtemelen kapatılmış gibi geliyor bana

Tekrar denedim fakat aynı sorun hala devam ediyor, sistemde bir problem olmalı.. E-bildirgeyi sorunsuz onaylayabiliyorum, demekki güncellenmiş şeklinin sistemde görünmemesi bir sorun teşkil etmiyor..

milayda ' Alıntı:
Tekrar denedim fakat aynı sorun hala devam ediyor, sistemde bir problem olmalı.. E-bildirgeyi sorunsuz onaylayabiliyorum, demekki güncellenmiş şeklinin sistemde görünmemesi bir sorun teşkil etmiyor..

Benimde 2011 öncesi hatta 2011 yılından bile bazıları görünmüyor. Bildirge onaylanıyorsa problem yok demektir. Hem güncelleme istiyorlar , hemde sistemde güncellenenlerin hiç biri görünmüyor. Başlı başına saçmalıktı zaten ;)