fonradar

Mesleki Yeterlilik Sınav Ders Çalışma Notları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sereyav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nesi yasakmış yaptığımızda nevar burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.
bayan arkadaşımızda notlar varmış bunu paylaşmak istiyor bunun neresinde sakınca var.

çıkmışsınız ordan mail adresi paylaşmak yasak yasaksa yasak herşey yasak ne bu yaaaaa
şimdi siz çıkar üye olurken forum kurallarını okumadınız mı dersiniz siz okuyor musunuz bi yere üye olurken

Merhaba sayın issademirel,

Belki 10 defa yazıldı. Paylaşım yapılmasına elbette karşı değiliz.

Paylaşım yapan üye, dökümanı tek tek emaile göndermek yerine; Hotfile, rapidshare, 2shared, google docs, dropbox ve daha birçok ismini unuttuğum dosya paylaşım sitelerine atmalıdır. Böylece hem açıktan emailleriniz görünmeyecek ve suistimal edilmeyecek, hem de paylaşılan dökümana 7/24 erişim sağlanmış olacaktır.

Ayrıca agresif davranışınızdan dolayı 2 gün forumdan uzaklaştırıldınız.

sayın abdullah bey forum kurallarını okumuyoruz doğru fakat ben burda herkeze yardımcı olmak herkezin benim yaşadığım zorlukları yaşamasın diye istedim.r

ikincisi ben mail adresinden daha öte normal iş adresi istedim.

ve sizin insanları kurallar altında ezmek değil burda insanlara bir meslektaş olarak yardım etmek hiç olmazsa insani yönden lazım

Kolay gelsin

arkadaşlar

tek dersim kalmıştı oda hukuk ve 2013 2 dönem sınavım çok iyi geçti ama yinede allah bilir.

Şu an elimde vergi hukuku ve hukuk çalışma kağıtlarım var ikisinin notunuda kendim çıkarttım ve bu notlara çalışan kesinlikle bu sınavlardan geçer diye düşünüyorum.

ihtiyacı olan buraya adres bıraksın ben çoğaltıp göndercem.

parasızdır.sadece teşekkür etmeniz yeterlidir.

Merhaba
Rica Etsem Bana da Gönderebilir misiniz?

MEHMET GÜL
Office1Süperstore
Sahabiye Mah Alpaslan Cad. Kuba Apt: No.5/C
Kocasinan / Kayseri
[email protected]

Lakin Sizinde Yorulmamanız ve Çoğaltma Maliyetlerine Girmemeniz + Herkesin Ayrı Ayrı Kargo Maliyetlerine Girmemesi İçin Tarayıp E-mail veya İndirme Sitesine Yüklenmesi Daha Faydalı Olacaktır Düşüncesindeyim.

Teşekkür Ederim

Paylaşım yapan üye, dökümanı tek tek emaile göndermek yerine; Hotfile, rapidshare, 2shared, google docs, dropbox ve daha birçok ismini unuttuğum dosya paylaşım sitelerine atmalıdır. Böylece hem açıktan emailleriniz görünmeyecek ve suistimal edilmeyecek, hem de paylaşılan dökümana 7/24 erişim sağlanmış olacaktır.

iki günlüğüne yasaklı olduğum için giremedim
ortada bir vergi hukuku ders notları var ve çok sayıda talibi var.

notlar elinde olan bana da gönderebilirmi taratıp herkese mail atabilirim

hotfile rapidshare gibi sitelerde belli bir zaman sonra dosyalar nedense siliniyor.bunun yanında çoğumuz işyerlerinden bağlanıyoruz.bazı iş yerlerinden bu tarz sitelere girişler engelli olduğu için notları edinmekte pek mümkün olmuyor.siz bizi düşünerek böyle bir tedbir almışsınız teşekkür ederiz ama dediğim nedenlerden ötürü kurallar çiğnenmek durumunda kalıyor.bu mail paylaşımları forum sayfasından ziyade direkt mesaj atılarak yapılsa daha iyi olur tabi orası da ayrı bir husus

arkadaşlar

tek dersim kalmıştı oda hukuk ve 2013 2 dönem sınavım çok iyi geçti ama yinede allah bilir.

Şu an elimde vergi hukuku ve hukuk çalışma kağıtlarım var ikisinin notunuda kendim çıkarttım ve bu notlara çalışan kesinlikle bu sınavlardan geçer diye düşünüyorum.

size mail adresini yolladım ama henüz herhangi bir mail gelmedi :(

arkadaşlar

[email protected]
tşk.