fonradar

Micro SMMM Paketi ve Notebook

Üyelik
20 Şub 2006
Mesajlar
15
Herkeze selamlar ,
Büro açma planlarım yüzünden kendime bir notebook ve muhasebe programı almıştım. Fakat güzel bir iş bulduğum için büro açmakdan vazgeçtim.

Bu yüzden almış bulunduğun henüz daha ambalajı dahi açılmamış ve faturası dahi kesilmemiş olan muhasebe programımla , notebook'umu satıyorum.Özellikleri aşağıda , ilgilenen arkadaşlar cep telefonumdan ulaşabilirler.

Muhasebe Programı = 750 ytl
Mikbüro SMMM (5+1 kullanıcılı)
KOMPLE MUHASEBE BÜROSU OTOMASYON PAKETİ
Muhasebe (Muhasebe), Personel, İşletme esasına göre muhasebe (İşletme), Amortismana tabi iktisadi kıymet ( ATİK ), Stok, Finans, Konsolide işlemler, Serbest muhasebeci mali müşavir (SMMM), Bildirge, Beyanname ve Yazışma, Genel amaçlı programlar modüllerini içeren tam bir otomasyon paketidir.
Tamamen Windows uyumlu olan Mikbüro ile Word, Excel gibi MS Office araçlarını başarıyla kullanabilirsiniz. Program, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirlerin ihtiyaç duydukları "Optik okuyucuya beyanname dökümlerini", "Yeminli Mali Müşavir çalışma kağıtlarını", "Dilekçe ve rapor örneklerini" kullanıcılara hazır olarak sunmaktadır. Programda yer alan bildirge ve beyannameler bölümünde, kullanıcı tarafından oluşan verilerden bağımsız olarak bildirge ve beyannameler hazırlanıp döküm alınabilir.(Not:Faturası henüz kesilmediği için , programı alacak kişi adına faturayı düzenlettirebilirim.)
http://www.mye.com.tr/brochure.asp?PID=159 adresinden broşüre ulaşabilirsiniz.


Notebook = 1.750 ytl

PACKARD BELL R9505
256 mb GeForce ekran kartı DVD-RW - 15.4 parlak ekran 80 GB harddisk - 512 ram - Uzaktan kumandalı TV-Out - alalı daha 2 ay oldu. Şuanki fiyatı 2.250 ytl... Taşıma çantası dahil.Ayrıca birçok program mevcut.Flash,Microsoft Office,Windows XP,Photoshop,Nero...vs

http://www.aybey.com.tr/asp/brands.asp?brand=PACKARDBELL adresinden bu bilgisayarın broşürüne ulaşabilirsiniz.

Telefonum:Özcan Kutlu , 0533 391 68 21
 

Benzer konular

Üst