Muhasebe Denetimi 44 Aldım İtiraz Etsem Ne Olur ?

Üyelik
29 May 2013
Mesajlar
47
Konum
İstanbul
Arkadaşlar 2014/02 denetim sınavından 44 aldım itiraz etmeyi düşünüyorum. Sizce ne olur? 2014/3 muhasebe denetiminden kgk soruları çıkar mı?
 
ilk sınavda 7 de 5 yapmıştım 2 ders 40la kalmış. tabi itiraz ettim bekle bekle itiraz sonuçlarını sınava 10 gün kala açıkladılar üstelik kesinlikle okumuyorlar aynı notu veriyorlar. ama içine sinmiyorsa itiraz et. kimsenin itiraz sonucu notu değişmedi bu güne kadar ama olur mu olur bilemeyiz...
 
Itiraz da cevaplari yeniden okumuyorlar. Sadece hocanin verdigi puanlari topluyorlar. Kendinden cok eminsen mahkemeye gidersen yeniden okunur. Tabi bu surecte insan cok yipraniyor. Itiraz birseyi degistirmedigine göre verecegin itiraz bedelini ya da mahkeme ucretini o derse yatirim yaparak kullan emin ol geçersin. Benim tavsiyem budur. Cunku cok yipranirsin mahkeme veya itiraz surecinde. Itiraz parasi yerine bir kitap al Çalış derim.
 
Sen her şekilde sınavı veririsin sorun etmede biz smmm olduk şimdi ne yapcaz?defter sınırlanması getirilmedi,yeni smmm olanlara haklar verilmedi.ne yapcaz bu kadar emek verdik türkiyenin en zor 3 sınavından birini başarı ile bitirdik simdi ne olcak?
 
Bende 48 di galiba finansal analizden itiraz ettim değişmedi emin olduğun halde bir kerede denetimden itiraz ettim yine değişmedi zamanına ve para na yazık bir de insan umut bağlıyor.Değişen görmedim moralini bozmak gibi olmasın ama :(
 
arkadaşlar yüksek beklediğim 3 dersten (hukuk, analiz,denetim) 40 aldım, meslekden nerdeyse boş kağıt verdim 55 aldım,
bu derslerden yüksek bekleyip de kalan var mı, not sıkıntısı genel mi yoksa bana mı denk geldi,
 
hocam beklediği notu alamayanlar var bunun neticesinde itiraz edip notu düzelenler var düzelmeyenler var durumlar böyle..
 
arkadaşlar, sınav sonucuna itiraz nasıl yapılıyor, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 

Benzer konular

Üst