Muhasebe Elemanı-İstanbul

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİBEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SİBEL

Ziyaretçi
İstanbul Avrupa yakasında çalışacak, resmi muhasebe kayıtlarını yapabilecek,sorumluluk alabilen,dinamik,yoğun iş temposuna uyabilecek,bay yada bayan çalışma arkadaşları aramaktayız.
İşyeri Bayrampaşa esenler civarındadır.
İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini [email protected] adresine yollamaları rica olunur.
Şimdiden teşekkürler.

Ynt: Muhasebe Elemanı-İstanbul

ayrıca bu kadar mevzuattada değişmeler olurken mevzuatı takip edecek notunu da düşerseniz ii olur galiba.baksanıza 2008 değişim yılı oluyor.iş yükümüz giderek artıyor. ;D ;D ;D ;D

mevzuatı takip etmeye zaman mı var

artık meslekte kalite iyice düşecek işleri yetiştirmeye çalışırken

kendimizi unutacağız...

nihatmeral ' Alıntı:
mevzuatı takip etmeye zaman mı var

artık meslekte kalite iyice düşecek işleri yetiştirmeye çalışırken

kendimizi unutacağız...

yada,meslektaşlar mükellef sayısını azaltarak daha kaliteli hizmet vermeye başlamalıdırlar.

Bu ilanımdan sonra bu ülkede işsizlik olduğuna inanmıyorum:)

SİBEL ' Alıntı:
Bu ilanımdan sonra bu ülkede işsizlik olduğuna inanmıyorum:)
Millet yıldı artık Sibel hanım...
Muhtemelen Tekstil işi yapan Aile şirketidir....
Gidersin görüşmeye onca tecrübene, eğitimine rağmen "Gel şu kadara başla, sonra hallederiz" diyecekler....
İşsizlik gerçekten var ancak, bu topiklerde eğitiminin sonunda veya doruğunda insanlar var.....Bu insanların da çıraklık etmeye niyetleri yok....
Kolay gelsin...

Kesinlikle size katılıyorum Sayın aykut111. Muhasebe işi yaparken hep bu tavır var. Oldukça da rahatsız edici,
Birde eleman arama sürecinde şunla karşılaştım. Resmi muhasebe yaparım, 6 yıllık tecrübem var, şu programı biliyorum bu programı biliyorum diyen bir çok arkadaşımızın mahsup fişi nedir, indirilecek KDV nedir bilmeyen kişiler olduğunu gördüm. Bence çalışacak kişilerde ne olduklarını iyi bilmeli ve karşısındakileri kandırmamalıdır.
Neden böyle bir mesleğimiz var bilmiyorum çözemedim ama hem işveren tarafından hem işçi tarafından sürekli bir düzenbazlık ve yalan üzerine kurulu bir sistem var. Bunu kırmak bizim elimizde sanırım.

Not: Tekstil işi yapan aile firması değildi:) :P ;D

SİBEL ' Alıntı:
Kesinlikle size katılıyorum Sayın aykut111. Muhasebe işi yaparken hep bu tavır var. Oldukça da rahatsız edici,
Birde eleman arama sürecinde şunla karşılaştım. Resmi muhasebe yaparım, 6 yıllık tecrübem var, şu programı biliyorum bu programı biliyorum diyen bir çok arkadaşımızın mahsup fişi nedir, indirilecek KDV nedir bilmeyen kişiler olduğunu gördüm. Bence çalışacak kişilerde ne olduklarını iyi bilmeli ve karşısındakileri kandırmamalıdır.
Neden böyle bir mesleğimiz var bilmiyorum çözemedim ama hem işveren tarafından hem işçi tarafından sürekli bir düzenbazlık ve yalan üzerine kurulu bir sistem var. Bunu kırmak bizim elimizde sanırım.

Not: Tekstil işi yapan aile firması değildi:) :P ;D
Ancak mutlaka Aile Şirketidir :)
Gerçekten sıkıntınızı anlayabiliyorum Sibel hanım..Link,Unisoft,Datasoft,Luca ,Micro yu sular seller gibi bilirim ne iş olsa yaparım abi diyenlere katlanmak kolay olmasa gerek. Burada bağımlı çalışan Meslek Mensubu arkadaşlarımıza çok iş düştüğüne inanıyorum. Meslek Mensubu olmanın çarklarında öğütülenler Muhasebe Depertmanlarında mutlaka ayrıcalıklı yer edinmeliler...
Saygılarımla