Muhasebe Fişleri Tarih Sırası

Üyelik
21 Mar 2009
Mesajlar
94
Konum
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Muhasebe fişlerini mutlaka tarih sırasına göre mi girmek zorundayız? Mesela ay içerisinde alış faturaları ve satış faturaları kendi içlerinde tarih sırasına göre girilse sorun olur mu? Mesela geçici vergi dönemlerinde, geçici vergi tahakkuk kaydını geriye dönük tarihli giriyoruz.
 
Ynt: Muhasebe Fişleri Tarih Sırası

Siz dediğiniz gibi girer sonrada programınızda sıralatırsınız. Eğer programızın tarihe göre sıralatma özelliği yok ise tarih sıralı kayıt yapmak zorundasınız.
 
Ynt: Muhasebe Fişleri Tarih Sırası

Teşekkür ederim Sayın g705

Logo go kullanan arkadaşlar varsa, programın böyle bir özelliği olup olmadığı hakkında bilgi verebilirler mi?
 
Ynt: Muhasebe Fişleri Tarih Sırası

Yok. CTRL+F yaparak arama yapılıyor.
 
Ynt: Muhasebe Fişleri Tarih Sırası

logo çok geniş kaposamlı bi program bırakın tarih - belge no - yevmiye kayıt sırası - firma ünvanı - adres vs vs vs aklınıza başka ney geliyosa ona göre sıralama özelliğine sahip
 
Ynt: Muhasebe Fişleri Tarih Sırası

Sayın Mustafa84,

Evet aslında varmış sıralama özelliği :) ancak sütun başlığına tıklayınca tarihe göre sıralaması sadece benim fişleri tarih sırasına göre görmemi sağlıyor. Ancak benim bahsetmek istediğim, geriye dönük tarihli bir fiş girmek istediğimde fiş no, tarih sırasıyla uyumlu gitmemiş oluyor. Bu bir problem teşkil edebilr mi?
 
Ynt: Muhasebe Fişleri Tarih Sırası

Sn ilgili :

Örneğin elinde 20 tane farklı tarihli fatura var bunları tarih sırasına koyup da girmeniz sizde bilirsinizki usulen doğru olanı ama farklı farklı giripde sıralayabilirsin fiş numarası seni bağlayan bişey daha sonra programdan onu düzenleyip fişlerden tekrar çıkdı alabilirsin, buda faklı bi yoludur.
Burada esas olan defteri yazdırmadan önce bu işlemi yapıp elindeki mahsup dosyası ile programın birebir örtüşdüğünüde çek etmen senin için sağlıklı olacakdır. Önemli olan ilgili dönemlerde fatura fişlerin işlenmesini sağlamak.
 
Üst