Yasa her ne kadar aylık kesin diyorsa da en azından 3 ayda bir kesilmesi sevindirici.İrem35 ' Alıntı:bende sadece muhtasar dönemlerinde makbuz kesiyorum.. üç aylık sm stopajını yansıtıyorum, gerçi kdv'm şişiyor bayağı ama, aylık kesmiyorum.
kanunkaide ' Alıntı:Yasa her ne kadar aylık kesin diyorsa da en azından 3 ayda bir kesilmesi sevindirici.İrem35 ' Alıntı:bende sadece muhtasar dönemlerinde makbuz kesiyorum.. üç aylık sm stopajını yansıtıyorum, gerçi kdv'm şişiyor bayağı ama, aylık kesmiyorum.
Onları emsal gösterebilirsiniz, nasıl olsa yemin hariç her delille ispat mümkün.İrem35 ' Alıntı:kanunkaide ' Alıntı:Yasa her ne kadar aylık kesin diyorsa da en azından 3 ayda bir kesilmesi sevindirici.İrem35 ' Alıntı:bende sadece muhtasar dönemlerinde makbuz kesiyorum.. üç aylık sm stopajını yansıtıyorum, gerçi kdv'm şişiyor bayağı ama, aylık kesmiyorum.
yıllık bir seferde kesende var. hatta hiç kesmeyende
aslında şunu demek istiyorsunuz ben her ay ücretimi alıyorum da makbuz v.s zahmeti için makbuzları üç ayda bir düzenlesem olurmu? soru buysa olur! şöyle olur üç ayın makbuzunu peşin düzenlerseniz size kimse birşey demez yani 1.2.3. ayın makbuzunu 1.ayda 4.5.6. ayın makbuzunu 4.ayda peşin almış gibi yaparsanız kdv yi geç beyan etme durumuyla karşılaşmazsınızabcd ' Alıntı:merhaba,
kdv ve muhtasar beyyannameleri üç aylık dönemlerde verilen mükelleflerden, her ay için muhasebe ücreti alınır mı, yoksa üç ayda bir bir aylık muhasebe ücreti mi alınır.